Kyckling de luxe
4 port.
4 kycklingfileer
Fettuccine pasta för 4 personer
ca 20 coktailtomater
10st championer, färska
4dl creme fraiche
8 msk grön pesto
salt
svartpeppar
Gör så här
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Salta och peppra kycklingen, stek den i olja tills den blir genomstekt. Skiva championerna och stek dem i olja, halvera tomaterna och fräs den en stund med championerna. Rör i creme fraiche, låt puttra ihop till en sås.
Lägg upp pastan, såsen och kycklingen på en tallrik och toppa med en pestoklick.
Mumma vad god den är....
4 kycklingfileer
Fettuccine pasta för 4 personer
ca 20 coktailtomater
10st championer, färska
4dl creme fraiche
8 msk grön pesto
salt
svartpeppar
Gör så här
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Salta och peppra kycklingen, stek den i olja tills den blir genomstekt. Skiva championerna och stek dem i olja, halvera tomaterna och fräs den en stund med championerna. Rör i creme fraiche, låt puttra ihop till en sås.
Lägg upp pastan, såsen och kycklingen på en tallrik och toppa med en pestoklick.
Mumma vad god den är....
Kommentarer
Trackback