Bokstäver

52101 Bokstäver HOPE O52101 Bokstäver HOPE P 52101 Bokstäver HOPE E

Visst är det snyggt med stilrena bokstäver som bildar magiska ord... Dessa hitta jag på www.dixie.se Tyvärr kunde jag ej klippa ut dom så snyggt men men.... I love to be home...

Tävling

Påsktävling på favoritsaker.se. Tävla och vinn massvis med mysiga saker...Bara klicka på länken nedanför

 http://www.favoritsaker.se/produkter.asp?id=173

TÄVLING! Glad Påsk - tävla och vinn fina påsksaker från Plutoprodukter, Koziol, Åre Scokladfabrik, Basander Lundin



Alltid redo...

Det blev en snabb vändning idag. Jag satt på morgonen och läste marknadsföring när jag fick ett mess av Anneli som kör Bodypump på Tisdagar ( det passet jag tänkte gå på för att träna bara för min agna del ) Hon mådde ej så bra och ville att jag skulle ta det istället för henne. Klart jag ställer upp....Passet började kl 10.15....Så det blev både träning och lön för min del. Alltid bra med lite extrapengar. Sedan är det otroligt kul att stå där upp på scenen och leverera till deltagarna. Hoppas dom tyckte om mig =)
Efteråt unna jag mig solning.....det är skönt att krypa undan ett tag och få lite värme och färg....tyvärr gör jag det allt för sällan.


Favorit i repris


Marknadsföring

Godmorgon alla söta läsare.

Idag är det en stor läsardag med mycket marknadsföring på schemat. Vi läser denna underbara bok som är på engelska, är ej ett stor fan av engelska böcker då jag tror att jag missar mycket information av ord jag ej förstår så sitter och slår upp varenda ett....SNARK vilken tid det tar...



Klockan 10 ska jag iväg och träna Bodypump. Ska vara med som deltagare alltså och träna för min egna del. Skönt att bara få gå dit och inte tänka..... =)

Nä nu måste jag krypa in i boken igen...


V.14

SKOLA: Känns bra på skolfronten. Ska ner till Varberg på Onsdag. Vi har precis börjat med en ny kurs i Varberg som är Marknadsföring 2 där vi som vanligt ska göra ett stort arbete och i slutet blir det en stor tenta. Den går på halvfart för egentligen ska vi läsa Projektledning också men den kursen har jag valt att hoppa av och läsa till hösten här i Trollhättan. På den kursen jobbar man ut mot företag och då är det bättre att lägga mitt nätvärk här i Trollhättan istället för att vara nere i Varberg. Jag tyckte faktiskt det var mycket mer smartare. Sedan läser jag ju också Personalekonomi 2 på kvällstid och där håller vi på med Hälsobokslut och det går fint fint.

JOBB: Lugnt på jobbfronten också. På Banken är det ej mycket tider jag får som det är nu. Det är generellt lugnare tid överlag i den branschen plus att det ser ut som det gör i världen så det är ju inte kö på lånsidan precis. Ska på Instruktörsmöte på Torsdag bara vi Bodypumpinstruktörer. Vet ej vad vi ska ta upp....spännande.

TRÄNING: Ha grymt träningsvärk sedan conventet i Lördags men det ska allt bli träning ändå. Försöka hinna med ngn fotbollsträning. Jag och Mamma ska försöka spinna på torsdag för snart är det dax för Vätternrundan....Sedan ska jag försöka springa också och lite till. Försöker få minst 4 träningspass i veckan.

ANNAT: Ska till Susse min gamla klasskamrat som precis fått barn på tors eller fre. Ska bli mysigt att få träffa henne och hennes underbara barn. Sedan är det faktiskt ngr hemliga grejor på schemat som jag ej kan skriva utan ni får veta det senare....







Ny rolig träningsform



Ja vem vet vi kanske tar in detta på Sportlife en vacker dag... Vad tror ni? FLIPP eller FLOPP ?  Jag tycker det verkar kul.

Design by Prinsen...

 

Nu lanserar prinsen en bestickserie CPB 2091 som han själv har formgivit...Otroligt snygg om jag får säga min mening. 
I ett första skede släpps gaffel, kniv och sked, senare kompletteras serien med dessertsked och kaffesked. Tyvärr vet jag inte vart man kan köpa den men det får vi nog snart veta....

Läs hela artikeln här... http://www.svenskdamtidning.se/Sites/SvDam/Default____17075.aspx?DataID=82521


Sportlife Convent

I lördags var jag i Göteborg och närmare bestämt i Frölunda på Convent för Sportlifeinstruktörer. Det var jättekul att träna ihop med sina arbetskamrater men också även få äran att bara få ta hand om sig själv. Dessutom vr det kul att få se hur Frölundas anläggning såg ut. Här kommer ngr underbara bilder på både personal och chefer som gjorde ett grymt bra jobb denna dag...Tack alla som var med, det var en riktigt kulig dag...

slideshow image

   
  WWW.SPORTLIFE.SE 

Bibliotikarie?

Ja min outfit ser nästan ut som att jag skulle jobba på bibblan men tyvärr är inte fallet så.....*skratt*
Men nästan, ska sitta på Högskolan här i Trollhättan och plugga med Anna idag. Det är personalekonomi som gäller och dax för att göra ett hälsobokslut.

   

Stövlar - Din sko
Jeans - Cheap Monday
Skjorta - Ginatricot (lastgammal)
Kofta - H&M
Skärp - Vila
Halsband - vet ej



REA - BRUKA - STOCKHOLM

Varför bor man inte närmare Stockholm. Nu har Bruka design rea i frihamnen mellan 2-5 April. MINST 50% på korgar, utställningsmöbler, köksartiklar, porslin, glas & textil. Passa på att fynda otroligt fina interiörsaker.... www.brukadesign.se   



.   
  

Tapetfavorit

http://www.inreda.com/

Människor som dansar, poserar, håller i paraply osv.....så cool.



 


www.bubbleroom.se

Ganni Randig klänning Bubbleroom / H Topp Bubbleroom / H Bandeaubehå

Snygga nyheter på bubbleroom..kolla gärna in hemsidan, ni kommer ej ångra er. Många mumsigheter.....

Ny snygg kjol

  

Jag och min sambo åkte en sväng till Överby Köpcenter idag för att få lite nya kläder. Jag hittade en kjol på MQ, perfekt till både jobb,skola och fritid. Snygga detaljer.

Fint på vår balkong

Vårkänslorna har kommit till Trollhättan och in i våran lägenhet.. Jag har varit pysselsjuk idag så tog mig an våran bolkong som inte är så mysig. Fyllde våran stora kruka med stenar och sprang ner till Åhlens och köpte pellagonia och en stnkruka för att piffa till det.... Visst blev det fint.

  

SÅ PINSAMT....

Vi missade Earht Hour..... Kom på det en timme försent så våran lägenhet var upplyst och fin hela timmen...Detta hade jag verkligen längtat till att få se alla lampor släckas ner och alla påverkar dagens situation...Men men så blev det ej för våran del...*skratt*
Nästa år lovar jag att vara med..... En stor kram till alla som var med och påverkade....


Sportlifemedlemmar....


Välkomna till en superladdad medlems dag. Prova på nya pass med både för oss nya och gamla instruktörer.

Gruppträningsschemat för dagen:

Cirkel Callange 11.30 med Helena
RPM 18.00 med Jimmy
Bodyattack 18.10 med Kristin
Yoga 19.10 med Charlotte


19.00 Föreläsning med multisportaren Magnus Eriksson. Magnus kommer att prata om motivation och prestation. Hur du styr dina inre tankar för att öka din motivation och nå dina mål.


18.00 börjar den stora gym tävlingen. Öppen för alla att delta. Fina priser till vinnarna utlovas.

EXTRA ÖPPET i Kidz Club. Sebastian kommer att ha pysselstund med barnen mellan 16.30-19.30.

Gratis konditionstest för alla som vill prova på. Anita är på plats för att visa upp vad hon kommer att erbjuda när hon slår upp portarna i vårt nya friskvårdsrum i början av sommaren. Gunnar säljer kosttillskott till kanon priser. Gratis fika hela
dagen med hembakat som Sportlife personalen/instruktörerna har bakat.


Vi hälsar er alla varmt välkomna.

Sportlife Personalen


Ljuvliga Lindvallen

Tråkigt nog är våran semester uppe i Sälen slut för denna gång.... Vi var ett gäng på 6 personer som åkte upp dit Sön - Tors. Det var verkligen en underbar semester och för första gången sedan jag började studera så hade jag inga skolböcker med mig upp utan var ledig ut till tåspetsarna.. Så skönt... Solen lyste och snön glittrade. Snögubben stod på toppen och såg ut över Lindvallen där vi snabbt for ner i backarna....
Tyvärr så hände det en olycka i backen och Maria som var med fick en fraktur i knät efter andra dagen.. Så nu hoppar hon så sött på kryckor och väntar på operation. Otur kan man sammanfatta det.... Vi saknade henne och hennes gubbe Anders de två sista dagarna.

     

Nu är det tillbaka till allvaret igen...Idag har jag suttit och planerat ihop alla kurser som jag ska gå i vår och skrivit ut ton med papper och liknande samt lånat böcker. Så nu är jag redo att ta tag i detta igen.

LÖRDAGSKVÄLL

Äntligen lördag och denna veckan är snart slut. Gud vilken vecka det har varit. Mycket i skolan med ett stort abete som var tidspressat plus att jag kom i kläm med en klasskompis eftersom vi ej tyckte lika om vissa saker. Sedan på jobbfronten har vi haft ny release på Bodypump där man ska hinna öva in nya låtar samtidigt som jag och kollegan Anna hade AFTERSKI-PUMP där det var helt ny koregrafi som skulle inövas...  Men som jag alltid säger så löser det sig..... Arbetet blev klart och redovisningen utförd....Afterskin är genomförd och mycket uppskattad hoppas vi och den nya releasen ligger och ruvar i huvudet och redo att visas upp....

Imorgon åker vi till SÄLEN....Och jag är vekligen förtjänt av lite semester efter den här struliga veckan. Vi ska åka sex personer till LINDVALLEN och bo i en mysig stuga sön-tors. Weeee vad kul det ska bli.
Kanske inte kommer blogga så grymt mycket i veckan men lovar att ta igen det......

AFTERSKIPUMP

Då var det dax igen för Afterski fast i träningssalen...Jag och Anna startade i Trollhättan i fredags med efter afterskipass (Hade samma pass förra fredagen oxå) och slutade i morses i Vänersborg. Så sammanlagt körde vi Afterski 3 gånger...2 ggr i Trollhättan och 1gång i Vänersborg. Här kommer bilder som sammanfattar dessa pass:

"Tack alla underbara deltagare som var med och en extra kram till Anna som ville köra detta pass med mig"

   
    
  

Sol på vår balkong...

Äntligen har solen kommit på besök...Nu sitter jag och matar i den nya koregrafin till BODYPUMP 69....Ska ha pass i kväll i Vänersborg istället för söta Marie som inte kunde idag. Så idag blir jag vikarie... Hoppas dom tycker om mig =)
För en stund sedan kom min kusin hit och åt en snabblunch. Hon hade precis slutat jobbet men skulle dit igen pga personalbrist så hon tog en sväng upp hit och åt lite...Kul att få mysa lite med henne i vårsolen...Min underbara pippi (ja hon ser ut som pippi långstrump, söt som en sockerbit)

 

Favorit

 Med smaken APELSIN & ANANAS.....Häromdagen köpte vi denna underbara smak och vips så var den slut, min sambo fick tyvärr inte så mycket utan den bara åkte ner liksom. Så idag har jag köpt en ny och hoppas att min sambo får smaka mer den här gången.......

Diskutera mera....

 

Skolarbete...skolarbete och åter skolarbete. Har suttit hemma i två dygn och skrivit och analyserat en forskningsrapport som vi ska lämna in idag senast klockan 12. Ska bli såååååå skönt när detta är över. På Fredag ska vi redovisa detta iform av en poster/affisch som vi ska göra men det går ju jättefort. Ska göra klart den idag. Tyvärr har det varit lite stora diskussionen mellan mig och en annan tjej om hurvida man lägger upp och arbetar med rapporter och sånt i en grupp. Min uppfattning är att när man jobbar med grupparbeten så måste man kunna dela upp olika delar och skriva på var sitt håll och speciellt när man har kort om tid. Dessutom bor vi 20 mil ifrån varandra så någon måste ju åka en lång bit för att träffas. Det är ju så att jag bor i Trollhättan och studerar nere i Varberg som tar ca 2 timmar ner med tåg om man ej har väntetider. Varje månad lägger jag vanligtvis ca 1600,- på resekort och andra biljetter. Några av mina klasskompsar resonerar så att om jag har valt att resa ner till varberg o plugga så är det upp till mig att ta mig ner när vi har grupparbete också. Visst jag förstår att det är jag som har satt mig i fel stad och måste åka till Varberg för utbildningen inte finns ngn annanstans men ibland känns det som om det är mitt fel att jag inte kan komma en dag osv.

Det problem vi hade var att vi egentligen var tvugna att sitta igår ihop och analysera. Jag har ett möte på morgonen här i trollhättan som skulle vara klart vid lunch. Skulle jag åka vid 12 så skulle jag vara framme i Varberg runt 3 med alla byten och väntetider och är tvungen att åka igen runt 7 på kvällen för att komma hem. Så stället för att åka ner för att sitta och analysera ihop 4 timmar så gav jag förslaget att antingen sitta hemma eller att gruppen kunde komma upp till Trollhättan och vara här runt 12 och vi kör fram till kvällen... Men mina förslag var ju tydligen inte bra utan det bästa var att träffas 4 timmar i Varberg. Det slutade med att jag satt här hemma och dem i Varberg. Arbetet är nu gjort och det gick jättebra att dela upp det och hålla kontakt vi mail och telefon. Men det är ju så att alla är vi olika och man kommer alltid stöta på diskussioner om olika saker och att man inte alltid förstår den andre personen men så är det och det kommer alltid vara så. Vi löste problemet till slut och det var det som var meningen. Vi har också lärt oss att det kanske är bättre att vi jobbar med likasinnade som tänker samma som vi för det tror jag vi tjänar på i längden...Alla sätt är bra som ni vet det är bara så att alla lägger upp det olika....

Snart ska arbetet skickas in.....




 

Nyheter på träningsfronten



Jag och min vän Helena plus två tjejer till ska gå Bodystep utbildning v.17 Bodystep är något vi ska ta in på Sportlife Trollhättan och Vänersborg. Så grattis Helena till att du ska bli instruktör...Weeee vad kul ( Helena är en av mina bästa kompisar som har fått chansen att komma in i instruktörssvängen )

Detta kommer bli grymt kul.

Miljonär på att svära....



Svär ni mycket hemma och har barn runt omkring er? Då kanske ni ska införskaffa en sådan här... ( Stig, du kanske vill ha en *skratt* ) Denna finns att köpa på www.blaelefant.se för 149,-

Bastoppar under 100-lappen

Bubbleroom / H Topp 2-pack Bubbleroom / H Topp 2-pack Turkos+MarinBubbleroom / H Topp 2-pack Korall+Röd2-pack 70,-  www.bubbleroom.se  och finns i flera olika färger

V.12

SKOLA: I ledarskapsutbildningen som jag läser i Varberg är det sista veckan nu sedan är denna kurs klar. Vi ska ha klart våran forskningsrapport på Onsdag och redovisa på Fredag.
I Personalekonomi 2 har vi föreläsning Måndag kväll mellan kl 17-20. Där lär vi oss att göra hälsobokslut så på Tisdag ska vi ha möte med Älvhögsborg (bad och sportanläggning) och se om dom vill ta chansen att göra ett hälsobokslut.

JOBB: Bodypumppass på Tisdag och Onsdag. Därefter har jag också bodypumppass "AFTERSKI" både Fredag och Lördag. (Mamma nu har du många pass att hänga med på....) Dessutom har vi ny release på bodypump så måste öva in detta. Har ej hunnit titta på det än... Hoppas det är bra låtar och rolig koregrafi.
Heldag på Swedbank på Torsdag.

TRÄNING: Inför klassikern har jag bestämt att jag ska träna 3 konditionspass i veckan och gärna spinning. Tyvärr är det så att det alltid är fullt på spinningpasset Sportlife Trollhättan och jag som är instruktör får ej boka. Så håller tummarna att jag kan gå på i alla fall ett pass denna veckan. Sedan har jag ju 4 "jobbpass" denna veckan.

ANNAT: Vi drar till fjällen...fest hela kvällen...... Japp då var det skidresa igen... På Söndag drar vi iväg till Lindvallen. Det är med min sambos kompisar...Ska bli grymt kul.
Ska försöka sola ngn dag också så man får lite solterapi. Inte ofta jag lägger mig där men på vinterhalvåret försöker jag ngr gånger just för ljusets skull.

Denna veckan kommer gå väldigt fort.....

Lördag: En dag i skogen.

Klockan ringde kvart över 5 i morses och det var dax för min sambo att åka på crosstävling igen... Så jag passade på att åka med som hjälp och stöd. Tävlingen var i Tidaholm så det var en stund i bilen först. Väl där framme träffade vi Anneli som spelar i mitt fotbollslag och hennes barn för dom var där och tittade på hennes gubbe som också var med och körde tävlingen.. alltid trevligt att hitta folk man känner på dessa tillställningar. Sedan kom också min sambos föräldrar och tittade. Ja det slutade med att vi var en stor fanclub *skratt*
Tycker ni vi har en väldigt maskulin termos?

     

Ikväll blir det pizza och mys hos Anders och Maria.. Vi ska planera skidresan som bär av v.13... Vi kommer ju också se på Melodifestivalen.. Vilka vinner tro? Jag tycker faktiskt det är rätt bra startfält iår..

AFTERSKIpump Sportlife

Då var turnebussen framme i Trollhättan och Afterskipump stod på schemat... Och vilket roligt pass det blev. Det var inspirerande låtar, blåbärssoppa och sällskapsresan 2 i bakgrunden... "Här ska det åkas skidor...."

     

   

Fredag den 13:e

 

Dagen till ära blir det kjol...Min favoritkjol rättare sagt från MQ. T-shirttop från Gina Tricot och mina vanliga stövlar från Gant. Gråa strumpbyxor och svarta smycken....

 Sedan har jag också packat till Afterskipumpen... Ska bli så kul, kl 16.00 på Sportlife i Trollhättan

Fin förvaring

Förvaringsboxar i plåt, Set om 3, Rosor och Ryska Dockor 550,- set om 3...www.inreda.com

Skön lunchlåt



Idag blev det sushi på menyn.....mums. Känner mig verkligen trött och lite sliten idag,så unnar mig en mysdag med bra musik som spelas ur datorn... Har egentligen en hel del att göra på programmet men tar det i lugnt takt. Tror jag komer hinna med allt till slut ändå...

Njut av eran lunch nu.

Ladda för Afterskipump

Imorgon smäller det. Då är det dax för Afterski-bodypump i Trollhättan. Så plocka fram era skidgrejor och var med...Lovar att det kommer bli grymt kul.. Passet börjar kl 16.00 så missa inte detta. Vi kommer även köra Afterskipass nästa fredag igen i Trollhättan och nästa lördag i Vänersborg.... Hoppas vi ses...

  +  = Mycket roligt pass

Allt behöver inte kosta skjortan

  Fynda dessa träningsbyxor på Josefsson häromdagen...Gissa vad dom kosta? 124,-.... Gillar dom starkt. Har letat hur mycket som helst efter träningsbyxor med lite färg på men har varit lönlöst för i alla affärer är det bara svart som gäller. Men som sagt  så hitta jag dessa snygga byxor på deras hemsida.... Jag som jobbar som instruktör vill gärna ha nya snygga träningskläder ibland och gärna så att det syns att man bytt kläder också, inte bara svart jämt och ständigt....

Sammanfattning

Det var ngr dagar sedan jag skrev så ska försöka summera dessa. I tisdags var jag i Varberg och hade föreläsning, efter det så stannade jag kvar och sov över hos klasskompisen Maria. Vi hade en jättemysig kväll med träning på träningsanläggningen FRISKVÅGEN och god mat...
Friskvågens gym
http://www.friskvagen.se/ 

På onsdagen var det plugg hela dagen...Som jag berättat tidigare så lär vi oss att skriva en forskningsrapport... Detta satt vi med hela dagen.
  

Så igår kväll kom jag hem igen till kära Trollhättan, alltid skönt att komma hem fast man har haft en trevlig stund hos ngnannan... Kom hem med halv 6 tåget, då var det bara att snabbt åka hem och byta om för kl 7 var det dax för Bodypumppass...Fick hoppa in för tjejen som skulle ha det fick ingen barnpassning. Det var grymt kul och mycket skönt att ha passet igår efter en lång dag med studier... Fick t.om. positiv bedömning av en tjej som var deltagare som tyckte jag var mycket duktig där uppe...Sådant värmer otroligt mycket. Klart man vill vara den instruktören som alla längtar till att gå på. Jag kanske inte ska ha för höga krav på mig men detta är mitt mål som jag alltid måste jobba mot för att det ska bli så bra som möjligt.....Skulle jag vara en deltagare så vill jag ju att den instruktören jag kör mot ska försöka vara så bra som möjligt i alla lägen....
Så går ni på mitt pass ngngång får ni ge både ris och ros för man kan aldrig bli bättre om man  inte får höra sådana här saker...


Agnes vs Ara



På fredag drar det igång en tävling mellan Agnes och Ara. Tävlingen går ut på att artisten och brottaren ska få svenskarna att börja springa mer.

Så här funkar det:

Agnes och Ara har var sitt lag där de ska värva så många medlemmar som möjligt.
Agnes riktar in sig mest på kvinnor och Ara mest på men. Men man får ställa upp i Agnes lag om man är man och vice versa.
Lagen har 38 dagar på sig att samla in så många kilometrar som möjligt.
Både Agnes och Ara bloggar på www.metro.se så hoppa gärna in där och läs mer
 
Ett minus med denna tävling tycker jag är att man Nike´s nya produkt Nike+ som lanseras via kampanjen. Nike+ är en sensor som placeras i skon och kopplas till ipod för att mäta träningsresultatet....Då måste man alltså ha dessa två produkter för att kunna vara med och tävla...

Hittar tyvärr inte vad det kostar men ska kolla upp detta....Någon som är sugen på att hänga på denna tävling?

   


Tisdag 10 Mars

Nu sitter jag i Varberg och väntar på att våran föreläsning ska börja. Tror vi ska ha handledning hela dagen för vårat arbete som vi jobbar med. Vi lär oss hur vi lägger upp en forskningsrapport. Tyvärr har vi väldigt kort om tid så vi får väl se hur mycket vi hinner lära oss....*skratt*
Efter lektionen ska jag stanna kvar i Varberg och sova över hos min klasskompis Maria. Vi jobbar i samma grupp med arbetet och ska sitta imorgon med, så istället för att jag åker upp till Trollhättan och tillbaka ner igen imorgon så är det bättre att jag sover över.......Kul att kunna umgås lite utanför skolan också.
Vi har planer att träna och kanske till och med dricka lite vin på kvällen...Visst låter det mysigt.

Hoppas ni har en bra dag framför er...

Spenat- och Fetaostpaj

 Perfekt vardags som fest....

4 portioner
Ugnstemperatur 200 grader

Deg
1 dl grahamsmjöl
1 1/2 dl vetemjöl
1 dl kesella
50g margarin
3 msk vatten

Fyllning
400g spenat
1-2 vitlöksklyftor
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
10 marinerade soltorkade tomater
20 st svarta/gröna oliver
200gr feta ost
3 ägg
3 dl mjölk

Blanda grahamsmjöl, mjöl, kesella och margarin till en smulig massa, tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Låt degen få vila ca 15 min i kylen. Tryck sedan ut degen i en pajform och nagga den sedan med en gaffel. Därefter förgräddas den i ugnen i ca 15min. Lägg spenaten i en kastrull och låt den tina på svag värme. Försök få bort allt överflödigt vatten. Pressa vitlöken direkt i spenaten, tillsätt salt och peppar. Strimla tomaterna, fördela spenaten på pajdegen, lägg på tomaterna och oliverna. Smula över fetaosten. Vispa ihop ägg och mjölk och häll detta över pajen. Grädda sedan pajen mitt i ugnen i ca 35 min

Underbar designer

 Bilden är lånad av Annas sida...

Visst är tyget hur snyggt som helst. Det är min barndomsgranne Anna Stålberg som har skapat detta alldeles själv. Hon har till och med handtryckt detta underbara tyg...Vill ni ser mer av hennes kreativitet så tycker jag ni ska gå in på hennes hemsida

http://www.annastalberg.se/index.php


Weekend-outfit

   

Ja så här har jag sett ut onsdag till söndag förra veckan då vi var uppe i Sälen och åkte lite skidor. Tyvärr så ville inte solen titta fram...Men gud vad kul det är att åka skidor...Jag är en nybörjare kan man säga för när jag var 14-15år så började jag åka snowboard framtill förra året då jag testade på skidor och tyckte det var grymt kul. (åkte ju skidor innan min snowboarddebut men lärde väl mig aldrig tekniken)Så nu försöker jag så gott jag kan att lära mig använda carvingskidorna på rätt sätt...Jag är ju höjd och farträdd också så tror ni att det går bra...*skratt* Nåja tar mig ner hyfsat och jobbar på det..mer kan jag ej göra. Kul har jag i alla fall det är huvudsaken...



Hemma i Trollhättan

Då är vi hemma igen och det känns faktiskt rätt skönt att komma hem igen efter en weekend i Sälen... Vi ska ju snart upp dit igen så det är väl kanske därför jag tycker det är ok att vara hemma en liten sväng... *skratt*
Idag är det plugg på förmiddagen... Ska hem till klasskompisen Anna och göra klart ett arbete i Personalekonomi 2. Vi har fått i uppgift att läsa igenom 3 stycken hälsobokslut och se vad för likheter resp. olikheter det finns mellan dessa... Häslobokslut är något som alla företag skulle göra för att se just hur deras företag/organisation mår. Hur mår medarbetarna egentligen? Snart kommer vi få komma ut och testa detta på något företag och lära oss hur man gör ett hälsobokslut...Ska bli så kul. Kanske ditt företag som du äger eller jobbar på får en påhälsning av mig i framtiden och gör ett hälsobokslut....Vem vet..
Vid lunch kommer jag åka till Sportlife och där ska jag passa mitt söta fadderbarn för hennes mamma ska testträna för att bli instruktör....Jag håller tummarna att hon kommer klara detta...
Sedan ikväll ska jag tillbaka till Sportlife för att planera Bodypump Afterski..Det är tusen småsaker som måste grejas innan fredag...Jag hoppas att du har bokat in detta...FREDAG KL 16.00 SPORTLIFE TROLLHÄTTAN....

Nä nu väntar min racercykel för det är dax att åka till Anna..
Berättar om Sälen ikväll.....

Måndag

  

Hela min outfit är från H&M utom skorna som är från Gant och Smycket från Snö... Blev väldigt dålig bild men har på mig en polo med väst över plus blåa jeans...Väldigt enkel idag....Nästan lite tråkig om jag får erkänna....Men men

I Startgropen

Snart kommer min bror och hans tjej och hämtar mig för vi ska åka upp till sälen... Vi åker en dag tidigare och sover hos vår syster så kan vi tillbringa hela dagen i sälen imorgon...Så mysigt. Min sambo kommer ngt senare pga jobb, tyvärr är det så ibland. Äntligen är det packat och klart... Pulsklockan är med, håret är iordniing, kläder på, picknick klar och kaffe kokar för fullt..... check..

    
   

OUTFIT: Jeans - Fornarina
                Tröja - Monkey
                Skor - Converse

Omstyling i datarummet

Hello alla bloggläsare...
Det är dax att få in en lite personligare stil på bloggen nu så håller på att lära mig lägga in olika saker osv. Det är därför den ser ut som en byggarbetsplats för tillfället...Eftersom jag ej är en riktig datanörd så tar det tid ska ni veta....Herregud, blir lite lätt frustrerad om man säger så men hoppas på att slutresultatet blir bra...

Ursäkta röran....

Kommer tyvärr inte bli klar idag och ikväll sticker jag till Sälen...Så nästa vecka kommer det bli en snygg blogg att läsa...

Håll tummarna

Inspirerande sidor

Var inne på http://mollimonkan.se/ och då tipsade hon om en jätterolig sida...Måste bara tipsa om den här med för den ger så bra inspiration...
 
http://www.lifeportalen.se/?p=beach09.php&page=4596  

Träningstips osv för beach 09...Kolla in dessa sidor....

Kram kram

testa mobilbloggning

Vi får väl se om det dyker upp ngt medelande i bloggen...Jag tänkte att det kunde vara en rolig idé eftersom jag sticker upp till Sälen ikväll och kommer inte ha med datorn...

Håll tummarna att jag har gjort rätt...

Bloggartips

Om du som läser detta själv bloggar så kommer ett tips....Det finns en sidan som går ut på att värva andra medlemmar. När man blir medlem så är man tvungen att gå in på 7 andra sidor ( 6 bloggar och en reklam) för att kunna bli medlem....Lovar gå på en minut högst. För varje sida du besöker så får du en kod som du ska klistra in i ett fält osv...
Det är som en systempyramid  och det funkar faktiskt plus att det är gratis...
Sidan är till för att få folk att hitta sin blogg och få se vad det finns för bloggar här i världen. Så är du nyfiken tycker jag du ska gå in på denna länk nedanför och kolla in hur du kan värva mer folk till just din blogg.....

http://www.viraltrafik.se/?saratilda

Host,host,host

Godmorgon, godmorgon

Idag är det mycket på programmet.. Är fortfarander förkyld =( , så blir igen bodypumppass för mig så Vi ska åka redan ikväll till Sälen. Men har en hel del som ska hinnas göras innan vi sätter oss i bilen. Jag ska kolla upp alla studier och se vad jag ska ha med mig upp (ja,tyvärr är det så att plugget får följa med till snön) Sedan ska jag tvätt, packa, hämta koregrafi till Afterskipumpen och göra matsäck till resan upp.


Vi hörs under dagen....


Tisdag kl 05.40

    

Dax att göra sig iordning till skolan..... T-shirt och kofta från H&M, kjol från Lindex och skor från Gant.... Vet tyvärr ej vart jag köpt smyckena men det är flera stycken som jag har hängt ihop....

Veckoplanering


Måndag  Pluggdag i Göteborg - Underbara Mia fyller 25 år !!!!!...Grattis tjejen

Tisdag  Föreläsning i Varberg + Handledning med arbetet  - Fotbollsträning (vet ej om jag är frisk tills imorgon, men vilket fall som helst måste jag hämta matchschema och lämna newbodypengar som vi sålt )

Onsdag  Plugga hemma, både personalekonomi och ledarskap - Bodypumppass på kvällen

Torsdag - Söndag  Weekend med familjen i Sälen...Julklapp från Mamma och Pappa


Måste göras.... Har en opponering kvar från en tidigar kurs som jag måste göra klart denna veckan.
Fixa klart koregrafin till Afterski-passet som vi ska ha inom kort. Det är ngn låt kvar som vi ej har hittat men det är på väg... Måste också börja lära mig dessa låtar + koregrafin så jag kan dem utantill.... Ska bli sååååå kul.
Sist så måste jag lägga upp ett träningsschema på hur jag, syrran och mamma ska träna inför Vätternrundan.

Visst ser veckan rolig ut......Man får slita lite innan det roliga kommer i slutet av veckan..


Nördbrillor, inget för mig


Berättade ju imorses om dessa coola brillor som finns på H&M....Jag sprang snabbt in på deras herravdelning i Göteborg och där fanns dem....Passade på att testa dessa men HERREGUD vad inte snygga dom var på mig....*skratt* Den idén fick jag snabbt lägga ner...

Men en vacker dag kanske jag oxå hittar några som passar just mig....

Kaffetanter...

Hemma igen efter en pluggdag i Göteborg. Tåget var framme i stora staden vid 10.oo och då tog vi oss till

Bulltanten - Dahls Bakeshop Nordstan   bilder från http://www.bulltanten.se/ 

Detta Café ligger på Östra Hamngatan i Göteborg....(Man går ut från femmanhuset i dörrrarna som är närmast systembolaget och går mot vänster...sedan rundar man bara hörnet och där är det ) Ett underbart Cafe med mycket goda fikagrejer... Samtidigt ett av de billigaste oxå tror jag nog...Där satt vi ett bra tag och fika samtidigt som vi planerade vårat arbete som vi ska göra inom ledarskap.... Tror faktiskt vi kom en bit på vägen så det var en lyckad dag....
Tyvärr känner jag mig inte 100 för har en förkylning i kroppen som ej vill släppa.... Snälla gud ta bort denna hemska förbannelse....



 

Nördglasögon

 
Åh sådana här skulle jag vilja ha....Hittade dem på H&M Herr för 79,-. Finns i både bruna och svarta. Det är med fönsterglas såklart www.hm.se
Kanske hinner ta en snabb sväng in på H&M Göteborg senare idag och kika om dom fonns där.....


Lattemugg

 89,- på www.systerlycklig.se

Skolarbete + Café = Mysigt

   

Idag ska jag ner till Göteborg och träffa klasskompisarna Maria och Matilda. Det är dax för ett nytt arbete igen...som vanligt. Så vi sätter oss i storstaden på ett café och brainstormar lite...Hoppas det kommer gå bra.

Afterski - Bodypump 13,14 och 20 Mars

"Ångest för att du ej kom iväg till fjällen å missade after skin? LUGN. vi har lösningen, vi tar in AFTER-SKIN i Träningssalen =) Häng med våra joddlande afterski-underhållare Anna & Sara på en After-skipump.Underhållning på högsta nivå utlovas. På med "termobrallorna" så drar vi ett åk. MISSA INTE DETTA! 2 fredagar i rad! 13/3 samt 20/3"

Så här står det på Sprotlife Trollhättans hemsida och självklart kommer du väl med.....Boka in dessa två dagar för vilket grymt pass det kommer att bli. Vi kommer även ha samma pass i Sportlife Vänersborg den 14/3.
Så nu har ni chansen att gå på 3 Afterskipass......

WWW.SPORTLIFE.SE   

Söndagshandling

Idag har jag och min sambo varit och handlat mat till veckan som kommer...Det är skönt att ha kylen välfylld till veckans bravader... Det blev som vanligt lite tacos, tonfisk, bröd, mejeriprodukter....... osv.

Visst är det vuxenpoäng......

Sedan sprang vi en snabb sväng in i ngr butiker, Jag var tvungen att lämna tillbax en klänning som jag ej trivdes i, byte av e t-shirt som hade gått hål i och storleksbyte av ett par chinos till sambon....

 


Bilden är från www.maxitrallhattan.se

Detta recept måste jag testa

Laxfilé med citronpotatis

Laxfilé med citronpotatis www.ica.se

Ingredienser
  Portioner: 4
10-12 potatisar, ca 1 kg
1 citron
100 g färskost, max 17% fett
1 knippa persilja
500 g laxfilé utan skinn och ben
1 msk flytande margarin
1 tsk salt
1 krm mald vitpeppar

Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
Skala och skär potatisen i skivor. Skölj citronen noga i ljummet vatten. Riv av skalet på rivjärn och pressa ur saften. Koka potatisskivorna mjuka i lättsaltat vatten med citronsaften. Låt potatisen rinna av men spara 1 dl av kokvattnet. Låt kokvattnet koka upp och vispa i färskosten. Hacka persiljan. Blanda ner potatisen i kastrullen tillsammans med persilja och citronskal.
Skär laxen i 4 portionsbitar. Stek laxen i flytande margarin ca 3 min per sida. Krydda med salt och mald vitpeppar.
Servera laxen med citronpotatis och brytbönor.


Säg aldrig att du känner dig pigg och kry

Nej, gör verkligen aldrig det för då kommer det utbringa en förbannelse över dig....Det har det gjort för mig. I fredags fick jag hoppas in och köra ett Boypumppass i Vänersborg pga. att hon som har passet är förkyld. Efter passet sto jag och småprata med en tjej i receptionen och säger

"Jag känner mig så stark nu, det känns så kul.....Skönt att vara frisk och kry"

Igår vaknade jag och hade ont i halsen.....Helt otroligt. Jag har verkligen kännt det senaste att jag är pigg och energin sprudlar. Men det fick jag äta upp såklart... Idag har det släppt lite i halsen men snoret rinner.... Och jag som skulle hoppa in som instruktör på ett annat Bodypumppass i Trollhättan idag... Men det fick jag snällt lämna över till Anna... ( Tack gumman att du kunder ta det )

Håll tummarna nu att jag blir frisk snart...Måste ju börja träna till Vätternrundan.... 

Vasaloppet...

   

Underbart att vakna på morgonen med Vasaloppet på Tvn och frukosten uppdukad.... Just denna dagen tar man det jättelugnt på morgonkvisten för vem vill missa detta spektakel..... Nästa år står jag där på startlinjen och ska ta mig igenom dessa 9mil..... Det är en skräckblandad förtjusning som jag blickar framåt till denna dag....
7Mars 2010 kommer Vasaloppet gå av stapeln, jag tror tyvärr inte att jag kommer köra just på denna dag utan kommer nog välja att satsa på ÖPPET SPÅR.... Eftersom jag aldrig har kört detta lopp så kommer jag ju få en så dålig startposition att det kommer ta för mycket av min tid innan man ens får starta.....


Bilder från www.vasaloppet.se

RSS 2.0