Favvojeansen...

Titta vad jag hittade i min garderob, ett par Fornarina-jeans som egentligen är mina favoritjeans men jag tycker inte om modellen nertill. Dom är väldigt breda och lite för långa....Så jag tog beslutet igår och klippte av dem..Visst blev dom snygga. Tror detta kommer bli favoritshortsen i sommar. Dessa jeansen är sådana jeans som jag har använt så mycket att mamma har fått lappat ihop dem och nu kan jag använda dem ännu mer....Wieeee


Kusten

Idag har vi varit utanför Uddevalla på en badstrand som heter Saxenhov och solat. Jag kan tyvärr inte säga att jag har badat men kärringdoppat mig ( skvätt vatten på mig för att bli brun ) i alla fall. Underbart att vara ledig, ja jag har ju sommarlov denna helgen sedan börjar jag jobba.



Till min mamma....

Mamma, ha en bra mors dag fast vi inte hinner ses ngt. Vi får mysa ngn annan dag. Puss & kram


70-tals veckan på Sportlife...



 
 

För ngn vecka sedan skrev jag om en medlemsvecka som vi skulle ha på SPORTLIFE VÄNERSBORG där temat skulle vara 70-tal. Det har pågått hela vekcan och i morses var det dax för Bodypump ochmin tur att bidra till temat så det var ju bara att klä sig så här fint......Visst var jag snygg....skratt. Det var tappra männikor som kom i morses istället för att gå ut i det fina vädret.....
Nu ska jag njuta av en ledig helg utan skolarbete och annat tjafs....SOMMARLOV..På måndag börjar jag jobba..

Anteckningsbok

 - Anteckningsbok

Visst blir man inspirerad att plugga när man har en sådan här fin anteckningsbok. Den är väl lite i det dyraste lagret men otroligt fin....Blocket finns att köra på http://www.nordljus.net/ och kostar 179,-.

16,5x22,5 cm


Uppklädd till tentadagen

Jag vet egentligen inte om jag får säga att jag är uppklädd eftersom jag har trasiga jeans på mig, men modet är ju tyvärr så här. I alla fall har jag mina nya jeans på mig dagen till ära och högklackat. Både top och byxor är från Gina Tricot, skor från Din Sko och brillor från Sean John ( P.Diddy )


Sommarlovet har börjat

Äntligen har sommarlovet börjat och jag känner mig fri som en fågel. Även om jag ska jobba hela sommaren på Swedbank och att jag antagligen kuggade på Marknadsföringstenta i morses så känns det som om en stor sten har släppts från min kropp. Underbart....
Vi ( jag, Anna & Anette ) började sommarlovet med att avnjuta sushi på Mikko.

 Mikko Mikko Mikko

Vilken tenta.....

Bild: Ordning&Reda

Ja vad ska jag säga egentligen......Det gick tyvärr inte så bra. Frågorna på G-nivå skulle vara stora och övergripande men icke. Det var små och specialiserade så tyvärr hade jag satsat att plugga på fel saker. Vissa frågor hade jag självmant lagt undan för att jag inte trodde på att dom skulle komma men självklart kom dom. Det var totalt 10 frågor som ej var på min sida om man säger så. Ngt poäng får jag väl men kommer ej kunna klara G-nivån. Om tenta är v. 35 den 28 Augusti och då ska jag jobba för ett VG. Så i sommar blir det roligt med plugg av denna underbara bok...not



Men nu har jag SOMMARLOV.........Wieee

Ha en solig dag, nu ska ut och njuta av det fina vädret tillsammans med Anna och Anette. Vi ska nog fira med sushi...... Kram

Skäm bort din Mamma




Nyheter på Bodyshop.WILD CHERRY...Låter fantastisk god. Detta är mitt favoritmärke, man luktar så otroligt gott. Tips till er som inte vet var ni ska köpa till Mamma i MORS DAG. Min kära Mor brukar få dessa produkter emellanåt och hon blir lika glad varje gång.
Finns flera olika lukter så gå in på hemsidan eller närmaste butik och kika efter din mammas favorit. Glöm ej av att det är på Söndag som hon ska firas....

Skjortor & blusar från Topshop

Oversize Pirate ShirtBleach Denim Western ShirtMini Bow Pleated Yoke TopWide Stripe City Shirt
Long Sleeved Stripe ShirtSpot Tie BlousePleat Placket BlouseReverse Stripe Shirt

So so boring.....

Jag har ingen energi kvar och det känns som att jag inte har kommit ngnvart med plugget idag. Orkeslös, svårt att koncentrera mig, lat, ja det finns många ord som representerar mig just nu. Men jag ska snart ta ett break och gå ner och handla mellis till morgondagen som jag kan ha med på tentan sedan ska jag ta en sista kraftansträngning och läsa lite till. Jag känner att jag verkligen inte kan det så måste pina mig ngr timmar till. Jag får tänka på att imorgon börjar mitt sommarlov så där är ju min belöning. ( Även om jag ska jobba hela sommaren )

 Håll tummarna för mig imorgon.

Dagens Pärla

Randig kofta med bredare nacke 

Randig top på www.modekungen.se för 299,-, helt i min smak

Påfyllning av energi

  GO´och GLA´med .....

Dagen före tentan

Bild: Ordning&Reda


Då sitter man här igen dagen före tentan och undrar vart all tid har tagit vägen. Imorgon är det dax att göra tenta i Marknadsföring II sedan är det SOMMARLOV. Tyvärr känns det inte så jättebra och jag skulle behövt plugga mycket mer men tiden har inte funnits till så jag får bara hålla tummarna på att jag har lärt mig rätt saker. Men jag har faktiskt kommit fram till att det inte är hela världen om man kuggar, världen går inte sönder, alla dina vänner tycker om dig ändå och du får chansen att göra om och göra det bättre så varför är alla så otroligt rädda för att misslyckas. Varför ska man vara stressad som en anfådd flodhäst bara för att man har lite för mycket att göra, det blir väl inte lättare att ta sig igenom det om hjärtat slår i 120 eller? Nej, varför tar man inte hand om sitt liv och njuter lite mer? Nu sitter jag här dagen före och accepterat att det kanske inte kommer gå så jättebra men att jag ska försöka mitt bästa och så får man se vart det leder. Jag tror tyvärr inte att det går bättre om jag börjar stressa utan tvärtom. Så idag ska jag sitta och njuta av mitt sista tentaplugg denna terminen och dricka lite kaffe emellanåt. Går det så går det... Nu är klockan snart 8 och tenta plugget väntar.

Hoppas alla ni andra där ute som har tentaplugg kommit fram till samma sak....Njut innan ni stressar ihjäl er

BÖÖÖÖÖLLLLLLL....

Åh nu är det stora krokodiltårar som rinner ner från min kind. Sitter och kollar på Grey´s Anatomy....Vilket underbart program med otroligt bra karaktärer. I dagens program som är nr 100 i ordningen gifter sig Izzie och Alex.. Ni som har följt serien vet att Izzie är svårt cancersjuk och kommer förmodligen inte leva så länge till. Därför passar Alex på att fria till henne och man får följa med på deras bröllop. Det är inte många serier jag följer men den här försöker jag så gott det går.




BRUKA

Om ni någon gång inte vet vad ni ska köpa i present till nära och kära så kan jag rekommendera att köpa ngt från Bruka. Dom har otroligt underbara saker och vem vill inte ha det fint i sitt kök. Jag har tex skålen där det står ÄGG i mitt kylskåp och där har vi såklart våra ägg..Fint i kylskåpet..

.

Sweets från Scorett




Klädkod

Se hela bilden
Idag fick jag låta böckerna ligga och ägna mig åt att räkna pengar. Ja jag har alltså jobbat på Swedbank hela dagen och suttit i kassan. Det har varit en del och göra för många har ju fått löning i dagarna. Men nu är jag hemma igen och klockan är snart 9 vilket betyder att jag måste sätta mig med plugget nu.. Aldrig roligt men det är det värt. Trivs otroligt bra på Swedbank så jobbar gärna, dessutom får jag ju jobba med det som jag läser till så man kan bara se det som att jag vinner på att jobba. Nackdelen är bara att jag inte kan få ta på mig vad jag vill...Visst finns det klädkod, även om koden inte är så hårt bunden så försöker man se hel och stilren ut...Har precis köpt ett par "trasiga jeans" och dom är tyvärr inte så passande på jobbet och det är väl lite synd då jag älskar att klä mig i olika stilar... Men får väl använda dem mycket på fritiden.
Idag fick det bli blåa jeans med en blårandig skjorta/klänning....Stilrent och snyggt


Bodypump



Nu sitter jag här i soffan igen och har precis fått i mig kvällsmat. Bodypumppasset gick bra fast man känner att man har mycket i skolan för man är inte lika kreativ uppe på scenen som man brukar vara. Men det är även otroligt skönt att ha pass så här för då måste man släppa skolan en stund och bara fokusera på sitt jobb. I gengäld får man mycket energi tillbaka. På dagens pass var det 33 st deltagare som kämpa sig igenom passet. Tack för en trevlig kväll.

En tjej som var med och jobba hårt hittar ni här.. http://mollimonkan.se/  en mysig blogg som man blir glad av.....

Nu måste jag göra matlåda tills imorgon, då är det jobbdag på Swedbank

Dagens Pärla

Bikinitrosa RosaBikiniöverdel Rosa
Bikini från Lindex

Shopping på lunchen



Fast man är en rätt så fattig student den här tiden på året så var jag bara tvungen att köpa ett par jeans. Jag passade på att springa till Gina Tricot när jag hade lunch och självklart föll jag för dessa jeansen. Tyvärr kommer jag inte kunna ha dem på jobbet men det får väl gå. Behöver ett par ljusa jeans. ( skulle egentligen behöva ett pas till som jag kan jobba i men det får jag nog vänta tills sommarlönen)

Pluggmorgon

Bild: Ordning&Reda

Godmorgon !!!
Här sitter jag igen med böcker högt och lågt. Det är tenta om 4 dagar så nu är jag inne på slutspurten. Tentan är i Marknadsföring II. Så idag viger jag mig åt mina böcker för vill ju helst klara av tentan. Kaffekokaren är igång och jag hoppas att även jag kommer igång och blir pigg att detta. Håll tummarna för mig nu...

Ikväll blir det en liten break för ska ha Bodypump i Trollhättan kl 17.45

Ha en trevllig dag

V. 22



SKOLA
Idag (Måndag) var vi i Varberg sista gången den här terminen. Vi hade redovisning om ett marknadsföringsarbete och det gick ok. Så nu har vi bara Marknadsföringstentan kvar sedan är det sommarlov....Tentan är på fredag så dessa dagar som är kvar kommer jag leva bara för plugg..

JOBB  Jobbar på Swedbank på Onsdag, ett skönt avbrott i tentaplugget

TRÄNING Kommer träna lugnt denna veckan eftersom jag körde Butlers Triathlon i helgen som var. Har BodyPump pass i Trollhättan på Tisdag och i Vänersborg på Lördag. Har jag även tur så är det fotbollmatch på Fredag mot Främmestad men vet ej om jag kommer bli kallad för kommer ej kunna träna denna veckan. Annars ska jag försöka vila upp min kropp.

ANNAT Min sambo är på jobbresa så kommer kunna fokusera på min tenta 24 timmar om dygnet fram till Fredag. Det är inte lätt att bo med mig när jag har tentavecka för förutom att jag försöker plugga så mycket som möjligt så är jag nog lite små irriterad pga att jag är stressad så. I helgen kan jag bli människa igen.
Jag måste även ringa till kåren på högskolan och kolla om jag har betalat kåravgiften denna terminen för måste ju ha gjort det om jag ska kunna skriva tenta.

50 % på valfri vara

Nu i vår och sommartider är man ju alltid shoppingsugen. Därför kommer här ett tips från Ellos....

Ange erbjudandekod 195872 vid din beställning så får du 50 procent rabatt på valfri vara. Dessutom har dom rea upp till 70 procent så varför inte hoppa in hemsidan och se om det finns ngt bra fynd.

   www.ellos.se


Butlers Triathlon genomfördes med stil

I Lördags var det då dax för Trollhättans största triathlontävling och självklart hade Swedbank fått ihop ett tjejlag. Tävlingen gick ut på att ta sig igenom 3 olika grenar som följdes efter varandra. Det var först simning 300 meter , sedan var det cykling 4,5 mil och sista sträckan var det löpning 1,3 mil....Regler var så att man skulle ta sig igenom med hela laget där man fick högst ha 30 sek mellan den första deltagare och den sista. Vilken rolig tävling och vilka grymma medtävlare jag hade....Alla tog i för kung och fossterland och vi är så nöjda med prestationen då vi blev 5 bland tjejlagen. Det var totalt 76 lag tror jag och som tjejlag var det 12 stcyken. Alltså var vi ju bättre än medel.....Wiiiieeee.....Vi var ju grymma helt enkel. Tiden blev 3 Tim och 31 Min

 Se hela bilden

 


Hitta energi



Nu är det tungt, tungt och återigen tungt i pluggandet. Jag slits mellan att skita snart i det till att peppa mig själv att det ska gå bra. Nu har jag sovit en liten stund för ögonen gick i kors och kaffet börjar fyllas på i kaffebryggaren. Måste hitta energi till att fortsätta. Sitter oxå och lyssnar på Bodypump 70, den nya koregrafin som vi ska släppa nästa vecka i Vänersborg och veckan efter i Trollhättan.. Den här låter får man grym energi ifrån, vet ej hur många ggr jag hört den idag.. Men måste motivera mig på ngt sätt.....Puss på er


Reklampaus



Gunde Svan på toppen av sin karriär antyder utklädd till Tomas Wassberg att Wassberg äter för lite gröt och det är därför Gunde är bättre. Hilarious, speciellt slutet: "Gunde, sitter du där å ljuge...

Ja det är bara att plugga...

Bild: Ordning&Reda

Skola alla dagar även på röda...Ja här sitter jag, Torsdagsmorgon och det är kristi himmelfärds dagen, alltså en röd dag. Men inte för mig utan det är tentaplugg som gäller idag. Gick upp klockan 6 i morses. Som sagt så har jag tenta i Marknadsföring II nästa fredag och det är massvis att lära sig. Så här ser min bibeln ut i ca 2 veckor framåt, det är denna boken som jag håller på att bli galen av. Är inte så duktig på att läsa och förstå facklig engelska så får mina vredesutbrott minst en gång per dag. Men man ska vara glad för det lilla så jag tar det i små steg, kapitel för kapitel. Det går ju framåt men i mycket långsam stil.

 

Fotboll väntar




Snart är det fotbollsträning och jag får åka med Sigge ut, min sambo kör cross så kunde ej ta bilen... Än så länge lyser solen och det hoppas jag att det förblir så, vill ej ha ngt regn. Då är det den sista träningen innan BUTLERS TRIATHLON, dessa tre dagar som är kvar handlar det om att äta, fylla på med vatten, vila och återigen äta. Fylla på alla depåer så man har bra krut på tävlingsdagen. Tyvärr är det en tjej som är tvungen att hoppa av pga dåliga knän men tur i oturen är så har vi hittat en ersättare så vi kan vara med.,,,

Dax att hoppa i fotbollskläderna....


Onsdag och jobb väntar...



God morgon !

Idag ska jag få jobba lite på Swedbank. Det ska bli skönt att släppa skolan och göra ngt annat för på jobbet hinner man inte tänka på skolan som tur är. Jag jobbar en kort dag som menas med att jag slutar kl 16.00, annars brukar jag jobba till stängningsdax och då är man inte ifrån jobbet förrän vid 19.00.
Ikväll i det fotbollsträning och det ska jag försöka vara med på, det är min enda träningtid innan BUTLERS TRIATHLON. Man ska ju försöka vila så mycket som möjligt veckan innan en stor tävling så har valt att bara gå på fotbollsträningen ikväll och ta det lugnt resten.
Igår var jag på en sådan där båttur som går i Göta Kanal med jobbet och det var jättetrevligt. Visst skulle man velat att styrman pratade lite mer om gamla historier och så om vad som hände förr men annars var det ok. Det var en buffe som man åt och smaska på medans båten åkte runt....


Ha en trevlig dag...

Ut på båttur



Snart ska jag iväg på en liten tripp med Swedbank. Vi ska uppleva Trollhättan från den vackra sidan där båtturen tar oss igenom Göta Kanal. Det pågår ca 3 timmar och under tiden blir vi bjudna på god mat och dryck så jag ser verkligen fram emot detta. Har till och med en skepparstil...Kavajen tillkommer oxå... Skepp o Hoj

centrumbåt

Här är adressen om ni blir sugna på att åka utforska Göta Kanal :
http://www.visittrollhattanvanersborg.se/templates/product____17054.aspx?prodId=44468


Ha en trevlig kväll i det fina vädret ....

Trollhättan talas det ju om....

Fredrik Wikingsson, till höger, tillsammans med kollegan Filip Hammar. 

En av Sveriges bästa programledare Fredrik Wikingsson som är mest känd för ena halvan av duon Filip & Fredrik kommer ju som ni kanske vet ifrån Trollhättans grannstad Vänersborg. Om ni såg Söndagsparty med Filip & Fredrik i just Söndags så nämde han faktiskt Trollhättan när han pratade med gästerna från Macken.... Han pratade om sin pappa..... Vill ni se programmet går det att göra på Kanal5´s hemsida...

Ännu en kurs genomförd.

Bild: Ordning&Reda

Igår var det sista föreläsningen i Personalekonomi II så nu är den kursen avslutad. Jag väntar bara på svar om jag klarade hemtentan eller om man behöver kompletera. Det är helt underbart att kunna lägga den kursen bakom sig och fokusera på det sista i Marknadsföring II. Som jag har berättat tidigare så ha vi en tenta nästa vecka inom detta område och det är otroligt mycket att lära sig till dess. Dessutom står allt på Engelska vilket medför att det tar tredubbelt så lång tid att förstå. Men allt ska väl inte vara enkel utan det ska komma blod svett och tårar också. Jag blir glad för det lilla och fokuserar på att förstå kapitel för kapitel så man inte tappar engagemanget.

Min mor tog ut mig på en pausfika som verkligen var behövlig. Tack Mamma!!! Skönt att komma bort lite och få fundera på ngt annat än plugg. Vi gick ner till Coffehouse och tog var sin kaffe, jag passade på att äta en smörgås för fast man sitter still så behöver man otrligt mycket energi för att hjärnan ska orka med....


Svenska klassikern




Det börjar så smått att närma sig den stora tävlingsdagen då jag ska ta min älsklingscykel och rulla 30 otroligt långa men framförallt roliga milen. Idag fick jag min starttid via posten och jag kommer starta den 12 JUNI kl 00.44 ( Alltså har tiden passerat till 13 Juni ) Så mitt första cykeltramp kommer att vara mitt i natten...... Så här ser slingan ut.


En god gärning

'
Varje månad på www.bracy.se designar företaget tillsammans med en känt ansikte ett armband till förmån för livsviktiga organisationer. Denna månaden är det Rebecka Simonsson som varit en av medlemmarna i Sunblock, hon jobbar även nattklubbchef i Stockholm och är tydligen en stor stureplanprofil. Jag känner tyvärr inte igen henne men det gör väl detsamma. Huvudsaken är att dom gör en fin gärning för världen. I alla fall så designar hon för bröstcancerfonden så köper man detta armband så skänker Bracy 25% av priset till bröstcancerfonden.

Det börjar bli en stor trend att skänka en viss summa pengar till välgörenhet. Tycker om den idéen.

Hemtentan inlämnad

Nu är hemtentan inskickad så nu kan jag inte skriva mer. Vet ej om jag var tillräckligt utförlig men i så fall får jag kompletera och det är inte hela världen .Jag är rätt så nöjd med resultatet, man kan ju alltid göra bättre men just nu ligger min ork på att försöka klara marknadsföringtentan som är nästa fredag. Ikväll är det sista lektionen i ämnet Personalekonomi. Vet egentligen inte varför vi ska träffas idag för tentan är inlämnad och allt annat är klart men det blir väl ngt avslut med diskussion osv. Det är obligatorisk närvaro. Så snart har jag mina poäng......nice

klart vi tycker om den....

Lägg märke till dansarna bakom Alexander....Otroligt duktiga. Grymt att han bara är 23 år och tog hem hela vinsten


V.21

Måndag Tentainlämning på personalekonomi. Jag har fram till klockan 12 på mig att skriva klart och det hoppas jag att jag ska klara. Det är en G-kurs så lägger väl inte ner världens tid på den.

Tisdag Pluggdag med Marknadsföring 2. Har stor tenta nästa fredag så har massvis att göra. På kvällen ska jag ut med Swedbank på en båt och åka på Göta kanal. Där kommer det oxå serveras mat och dyligt. Kommer bli jättemysigt. Har aldrig åkt på Götakanal så det ska bli en ny upplevelse.

Onsdag Jobba på Swedbank och på kvällen är det fotbollsträning.

Torsdag Kristi himmelfärds dag. Då är vi alla lediga men tråkig som jag är så måste jag nog plugga. Klockan 9 ska jag, anna och louise göra klart det sista på vårat arbete inom Marknadsföring.

Fredag Jobba på Swedbank

Lördag STORA DAGEN. Idag är det dax för BUTLERS TRIATHLON. Simning, cykel och löpning.

Söndag Kommer nog inte kunna röra mig denna dag efter triathlonen. Sedan kommer jag väl få plugga lite även på en söndag.


Rolig vecka på Sportlife Vänersborg




Tupperware i mitt kök

 Igår var jag på Tupperware-party hos min kusins fru Johanna. Det var väldigt trevligt, jag har inte varit på ett sådant party sedan jag var 10 år kanske så det var väl på tiden. Synd bara allt är så dyrt bara. Inget för en student egentligen men shoppa lite ändå. Köpte matlådor i pastellfärger 4-pack. Dom finns faktiskt på bilder i högra delen. Burken som är orange och som står över en som är grön där den modellen som jag har beställt. Kom ej ihåg vilka färger det var men det jag kommer ihåg var att dom var jättesnygga.
Så hoppas att vi kommer vara nöjda och att jag ej tappar bort dem för får betalat 254.- för 4-pack plus frakt.

Använder ni Tupperware?

Dagens Pärla

 www.halens.se

Linne från Halens. Snyggt till ett par slitna jeans och piffa till det med enkla smycken till....329,-

Fika i solen

Tagit en fika i det fina vädret och jag har lagt undan mina skolböcker. Nu får det räcka för idag, mer av den vara imorgon igen. Kaffe och bärpaj med mjukglass....

 

Plugglördag

Svensk logotyp för Högskolan Väst (blå med svart text)

Här sitter jag på högskolan Väst nästan alldeles ensam och skriver på en hemtenta. Det hör inte till vanligheten att jag sitter här på helgerna men nu har vi så mycket att göra att jag är tvungen. Fick precis norpat till mig en kaffe av ngr här utanför datasalen som hade med sig detta. Jättegulligt av dem, det räddar mig ngn timme till. Annars har jag laddat upp med vatten, frukt och godis. Så det är bara att köra, min sambo kör cross så han vill ju inte leka med mig ändå vilket är perfekt. Vi får hitta på ngt kul ikväll istället.
I morses körde jag Bodypump i Vänersborg men det var en liten skara idag. Tror det beror på det fina vädret men också av att det är klassbollen där olika klasser spelar mot varandra. Det drar både föräldrar men också bekanta till familjer, det är som ett familjejippo.... Tyckte det var jättekul själv när jag gick i grundskolan.

Hoppas ni njuter i alla fall av det fina vädret...Jag får göra det en annan dag. Så här ser det ut på skolan, på första bilden ser man ett samlingsrum och bakom det sitter jag i datasalen där det är glasväggar. Visst har vi en fin skola....

Interiör campus Trollhättan Campus Trollhättan

Dagens pärla


Torsdagens outfit

 

Ett par gamla glansbyxor från Ginatricot. Oversizetop från samma ställe och väst från H&M. Äntligen kan jag ha valiga skor på mig så blir converse till jobbet och så har jag ett par nätta ballerinaskor där som jag byter om till....


Ha en underbar dag...

God morgon min sköna...

Redan hunnit med att duscha, göra mig iordning och nu sitter jag och äter frulle... Klockan är tjugo i 7 och jag ska snart bege mig till Swedbank och jobba. Känns bra att åka iväg från pluggandet och gör ngt annat. Nu har vi så mycket i skolan helt plötsligt att det är skönt med paus.
I går var jag som sagt hemma hos mamma o pappa och passade deras hus. På kvällen när mor och far kom hem så grillade vi tillsammans med min sambo och min brors flickvän. Det var jättemysigt. Sedan fick jag ju min efterlängtade present av mina föräldrar och då fick jag välja på 3 små resor som vi ska göra i sommar. Jag är en person som aldrig vet vad jag önskar mig så då vill jag ha upplevelser istället. Det första alternativet var att åka billigt upp till Stockholm med tåg eller buss och övernatta där samt shoppa såklart. Nr 2 var att åka till Axvalla och spela på trav och Nr 3 var att åka en busstur til Tyskland med övernattning o handla öl och sånt. Jag valde Nr 1att åka till Stockholm......Så jag o mamma ska sticka dit ...Weeee. Men skicka ett sms till mamma i morses att jag skulle vilja åka till Axvalla oxå så det kanske blir en vanlig tur i sommar för har aldrig gjort detta och pappa åker ju inte med till Stockholm så det är ju inte mer än rätt att jag får ngt med honom....*skratt* Ser ni jag försöker få så många presenter som möjligt....hoppas det funkar.

Nä dax att fixa det sista innan bussen går....tjao

Vilken pluggdag....jobbigt med teknik

Ja idag har det varit bara studier på progammet. Klockan ringde klockan 6 och så var dagen igång, vid 7 åkte jag ut till mamma och pappa då jag hade lovat att sitta där under dagen för att dom skulle få en leverans hem med en ny veranda.. Så jag passade på att åka hem tidigt och pluggade där hela dagen. Tog med mig min dator ifall det skulle krångla med ngt på deras dator och det var ju tur för dom hade inte ens Word på sin dator. Men det var inte det enda problemet utan dom hade lyckats att låsa modemet till deras dator och visste ej lösenordet så jag kunde ej ta mig ut på internet med min dator vilket gjorde att jag inte kunde jobba med mig arbete. Så lösningen blev att jag fick åka till min bror som har ett mobilt bredband och låna hans dator och ta hem till mamma o pappa. Så här såg det ut....en person som pluggar med 3 datorer.....*skratt*

Dille på oliver



Jag har verkligen fått dille på Oliver...det var i Söndags som jag var hemma hos svärföräldrarna och åt födelsedagsmiddag som dom hade dukat fram oliver..Jag tror nästan jag åt upp allihopa så i morses fick jag köpa för suget var enormt. Så till mellanmålet nu så blev det smörgås och kaffe serverat med oliver...mums.

Kafferep

Det var dessa muggar som jag fick i present i Söndags...( Den större modellen) Visst är dom dösnygga och verkligen jättegoa att dricka kaffe ur... Nu har jag åtta stycken så är det ngn som vill komma på kaffekalas hos oss så är ni välkomna


Tisdagens Outfit

Plugg, Plugg, ett möte och sedan är det Plugg.....
Nyinköpt Klänning från Gina Tricot, pants från samma ställe och en kofta från Monki.......  Har ett enkelt brottarlinne under också.
Detta kommer bli Sommarens favorit känner jag på mig...Snygg både till stranden och på galej....

 

Måndagens Outfit

Var på Swedbank och jobbade igår...Då blev det en stilren outfit. Kjol från MQ ( har fått många komplimanger för denna kjol ) tajt top från H&M och leggings från Lindex.... Har ju grymma skavsår så fick köra med hederliga gamla fula tofflor...Tur att dom inte fastna på bild....*skratt*


V. 20

Skola: Pluggning med stort P denna veckan. Vi har ett stort arbete, en hemtenta och snart en tenta som jag måste sitta och arbeta med. Arbetet och den vanliga tentan är allt material på engelska så det tar ju så lång tid så fort man ska läsa ngt.... Men detta ska allt bli bra till slut..Slutspurten innan sommarlovet

Jobb: Jobbar 2 dagar på Swedbank, måndag och torsdag. Skönt att komma till jobbet för när man är där så släpper man skolan för en stund. Kommer knappt kunna ha instruktörspass pga skaven på hälarna, se nedan... Ska ha ett instruktörsmöte på Tisdag med en ansvarig på Sportlife i Trollhättan där vi ska disktuera hur jag tycket det går osv...Ett utvärderingsmöte kan man kalla det där man kan få ge synpunkter och så.

Träning: I helgen spelade jag match och fick grymma skavsår på hälarna. Ena hälen har blivit lite infekterad så kan ej gå riktgit så det blir nog mestadels vila denna veckan. Nästa helg är det Butlers triathlon och då måste jag ha fungerande fötter...

Annat: Ska hem till mamma o pappa på ons o vi ska väl ha lite småfirande att jag fyllde år i Söndags. Längtar oerhört mycket till Sommaren nu....


Min födelsedag

                                   
Idag är det min dag...Japp, det är min födelsedag. Så för 26 år sedan tittade jag ut till denna kära värld. Idag startade jag dagen med att äta frukost på Hotel Kung Oscar som är ett centralt Hotel här i Trollhättan. Det var min sambo och jag som myste på morgonkvisten. Sedan fortsatte dagen med fotbollsmatch där vi FÖRLORADE med pinsamma 10-0. Ja, det var väl inte den bästa presenten precis. Efter matchen åkte vi hem till mina svärföräldrar och åt grillad mat med en buffe av efterrätter...mums. I present har jag fått en shoppingresa med övernattning av min sambo...Vi får se vart vi åker, det får jag avgöra...weeee. Av mina svärföräldrar fick jag Filippa K muggar...så snygga. Mina föräldrar har jag ej kunnat träffa idag så ska träffa dem på onsdag och mysa....


 http://www.firsthotels.com/


I sista minuten

Perfekta produkten när man inte riktigt hinner hoppa in i duschen och tvätta håret utan ska direkt iväg till något viktigt...  Mán gnuggar in det i hårbotten och så ser inte håret fett och glansigt ut längre....

Osis Dust It | 2x50ml  http://www.forhair.se/?artnr=OSIDUO
Osis Dust it 2-Pack Lätt puder som ger textur med matt effekt. Medium kontroll och separation. Användning: Kreativ styling på torrt hår. Pudra en liten mängd puder i handflatan och gnugga, kamma igenom med fingrarna, lyft in i botten. Storsäljare!

Månadens Inspirationsbrev



Som ni säkert vet så jobbar jag som instruktör på Sportlife i Trollhättan och Vänersborg. Men förrutom detta så skriver jag även inspirationsbrev varje månad till medlemmar för att ge dom lite inspiration i vardagen. Äntligen är Maj månad utlagd och här kan ni få läsa vad jag skrivit denna gång....

http://www.sportlife.se/trollhattan/default.asp?ID=516

Hoppas ni också får lite mer inspiration och kanske passa på att testbaka brödet jag gett recept på... Det är hur mumsigt som helst och framförallt bra för kroppen. Inte några konstiga ingredienser som skadar kroppen.

Charm...igt

CHARM Potatisskalare CHARM Glasskopa
Härliga hjälpredor i köket från Ikea....2 saker som är bra att ha i sommar.. Produkterna heter CHARM och kostar en liten liten summa. Man blir faktiskt glad och kan ju hjälpa till att det blir lite roligare att skala potatisen eller skopa glass....


Shoppa billigt

Ja och det är det värt....Jag talar ju om Tradera där man köper begagnade saker för en mindre peng...Här kommer ett utbud av vad som finns idag. www.tradera.com

NY MULBERRY BAYSWATER VÄSKA I ÄKTA LÄDER SKINN VÄSKA VINTAGE Mulberry 800 ,- är budet på nu...sluttid 8 Maj
Odd Molly ** Helt ny **  blus stl. 1 Odd Molley 584,- är budet på nu...sluttid 11 Maj
Gant kuddfodral rött med stjärnorGant Kuddfodral 260,- är budet på nu....sluttid 8 Maj


Bilen till Varberg

Idag bär det av till Varberg och en föreläsning. Vi har 3 ggr kvar där nere sedan är det SOMMARLOV....Så tar bilen dessa gånger som är kvar för tjänar inte på att köpa ett tågkort....Oversizeskjorta/Klänning med leggings och ett band i midjan...


Smakprov

Hittade en jättemysig nätbutik som säljer inredning i den design-retro-lantliga stilen... Här kommer ngr bilder från hemsidan men gå gärna in själv för att se otroligt fina saker..... http://www.broarne.se/butik/index.php

Zinkytterkrukor med läderhandtag Våg Fransk sikt - gammaldags sil Vägghylla 4 fack med skyltar

Önskeoutfit

Klänning RosaSandal NY MULBERRY BAYSWATER VÄSKA I ÄKTA LÄDER Darwin SVART

Klänning från Lindex, skor från Din Sko och en snygg Mulberryväska till som pricket över i:et.....

V.19

MÅNDAG Plugg, plugg, plugg och åter plugg. Sitter med marknadsföring 2 och läser allt på engelska. Det går sakta men säkert. Jag är verkligen en person som är dålig på läsa fackböcker på engelska. Vill ju slå upp varenda ord men så funkar det inte riktigt så det tar 100 år för mig att läsa en sida. Kommer även få ut en hemtenta från Personalekonomi 2 som vi har 2 veckor på oss att besvara så kommer börja med den nästa vecka.

TISDAG Åka ner till Varberg och där har vi ett Case som vi ska jjobba med undr dagen inom marknadsföring. Kommer bli en lång o härlig dag. Sedan är det raka vägen hem till Trollhättan då jag har Bodypumppass kl 17.45 och efteråt om jag hinner ska jag ut o träna lite fotboll.

ONSDAG Åka ner till Varberg och ha föreläsning plus att vi ska jobba med ett arbete som vi har inom marknadsföring. Vi har många olika delar i denna kurs som ni kanske märker.

TORSDAG Jobba på Swedbank hela dagen och sedan är det Vårruset i Vänersborg som vi tjejer på Swedbank ska vara med.

FREDAG Ledig men blir plugg hemma. Eftersom det tar så lång tid för mig att läsa på engelska så måste jag ta varenda ledig dag för nu börjar dagarna rinna ut. Vi ska ha vårfest på Sportlife på kvällen och jag tror att jag ska komma.

LÖRDAG  Bodypump kl 9.30 sedan ska jag väl göra ngt kul med min sambo. Passa på att ses på helgerna för veckodagarna är vi oftast så fullbokade.

SÖNDAG Matchdag mot Vargön i fotboll. Vi får se om jag blir kallad eller ej. Sedan är det min Födelsedag....Fyller 26 år

 Hipp Hipp Hurra för mig.......

Halta Lotta....



Igår spelade jag min första fotbollsmatch för denna säsongen och vi vann.....3-0...WEEEEE. Vi spelade mot Levene/ Skogslund och det var Anneli som gjorde 2 mål och Erika 1. Jag lade faktiskt ett snyggt inlägg som blev mål så är riktigt nöjd. Tyvärr fick jag gå av pga skavsår på hälen så kunde ej spela hela matchen och det är jag inte glad för men men.... Fick faktiskt vara med från start och även startades i andra halvlek också så bättre chans kunde jag inte få...
Nu är det dax att ta hand av mitt lilla sår och bli bra tills nästa helg för då är det match igen mot Vargön. Träning imorgon och hoppas att jag kan springa lite i alla fall. Måste nog köpa nya fotbollsskor för tror att såret är pga av att dom är för små.....

  

Söt docka

I Lördags var vi på Ettårskalas hos en söt liten tjej som dessutom är vårat fabberbarn.. Det var full fart med massvis av ungar högt o lågt.....*skratt*  I present av oss fick hon en klänning och en body från H&M.... Dagen till äran hade Axelia ett sött hårband som hon var så gullig i. Grattis lilla skitunge.....puss puss

 

Utvärdering och Uppföljning

 
Upp med tuppen även på Lördagsmorgon då det var tid för Bodypump klockan 9.30. Idag var det dax för mig att få utvärdering och uppföljning av mina Bodypumppass. Så min platschef på Sportlife i Vänersborg var med på passet och bedömde hur jag var som instruktör. Man tittar på flera olika delar som hur min teknik är, följer jag koregrafin, coachar jag bra osv.
Efter passet satte vi oss och igenom alla dessa saker samt titta på den film som hon filmat under passet. Jag blev faktiskt förvånad att det gick så bra. Ok jag är väl sådan som person att jag tror alla andra är så mycket duktigare än jag så det var väl min inställning när jag kom för att lyssna på vad hon tyckte. Men där fick jag fel för hon tyckte jag var bra som instruktör med fin teknik och duktig på att följa koregrafin. Dessutom var jag bra på att coacha och hon tyckte att jag såg trygg ut på scenen och väldigt ödmjuk.....Sedan fick jag tips om hur jag kan jobba vidare och bli ännu bättre och jag lyssna med två jättestora öron för vill ju bli bättre och bättre...Man kan alltid utvecklas. En sak som hon tyckte jag skulle våga mer är att lägga på mer vikter, jag är lite feg där o tror att jag är svagare än jag är så nästa gång då är det mer vikter på som gäller.....*skratt*
Jag är otroligt glad över denna utvärdering och hoppas verkligen att mina deltagare tycker samma sak om mig som min chef... Har ett grymt roligt yrke.

Nu är jag värd av en god lunch på min balkong sedan är det plugg som gäller fram till kalasdax som är klockan 4....

 

Tick, Tack, Tick, Tack

 

Klassisk klocka som halsband... Finns på http://kyssjohanna.jetshop.se/ för 419,-. Siffrorna i urtavlan är stora och tydliga, läderremmen är ursnygg som klockan hänger i. Tyvärr ingår inte läderremmen men den passar verkligen så ska man köpa klockan tycker jag att man ska köpa remmen med...

För alla smaker

   

Sporttoppar är något vi tjejer har användning av så varför inte köpa en både behaglig och snygg....Hittade dessa fyra på Stadium och det finns betydligt fler på deras hemsida. Snyggt att ha en sporttop i färg som kanten syns bakom träningslinnet..... Finns från 199 kronor och uppåt.


Utflyktstema

Denna soliga dag blev det en klänning från Gina tricot, legging, skarf och en tunn jacka... Sedan är man klar för utflykt. När det blir varmt och fint väder vill man oftast ha sköna och lediga kläder....


Blått, blått, blått

Underbara dag....Fredag, ledig och klar himmel... Kan det bli bättre?
Idag har jag och min sambo haft en mysdag. Vi åkte ut till kusten och åt lite lunch på en av bryggorna... Visst ser det skönt ut?
Efteråt åkte vi en sväng till Torpköpcenter och shoppade lite...Köpte present till vårt gudbarn som ska ha ettårskalas imorgon. ( Tyvärr kan jag inte visa vad jag köpte för hennes mamma kanske läser detta, visar imorgon )
Ikväll har vi varit och grillat i en av Trollhättans parker. När våren kommer så springer alla människor ut som kor på grönbete. Det går knappt att vara i lägenheterna då det blir så varmt. Så då får man träffas i parkerna runt om och umgås.
Igår på valborgsmässoafton blev det faktiskt inte ngn utgång utan vi stannade hemma och mös istället. Det blev pizza med cola och det var grymt gott efter en lång dag....

 

RSS 2.0