Humanity Word Bracelet

Humanity Word Bracelet <a href=Humanity Word<a href=Humanity Word Bracelet SEK 349, Humanity - NELLY.COM www.nelly.com
Nu är äntligen ett av dessa mina. Ett läderarmband med livets ord där 25% av kostnaden går till välgörenhet. I Trollhättan finns dom och köpa på S&G. Min färg på armbandet blev svart

Söndag 29 Augusti

Hej!!!
Söndag hela dagen lång och vad gör man en sådan dag. Jo, jag har haft en städar & grejar dag. Det kanske inte låter så kul men jag har faktiskt haft en mysig dag här hemma. Med fikapauser och på rensarhumör så kan det bli riktigt bra. Jag och min mamma har bestämt oss för att inta ett loppisbord den 20 November i Göteborg så idag har jag passat på att rensa ut både kläder och prylar som jag ska sälja på loppisen. Man mår bra av att rensa ut sådant man inte använder.
I veckan har jag även varit duktig på träningsfronten. I måndags skrev jag på bloggen att mitt mål är att börja träna 4 ggr i veckan och såhär har min första vecka sett ut:

Tis: Bodycombat

Ons: Löpning 6,5 km

Lör: Träningsdag med Sportlifekollegor

Sön: Bodybalance

Jag är nöjd att nå målet och tar sikte på att klara 4 ggr nästa vecka. Dessutom ska jag börja som instruktör i Bodypump igen efter 2 månaders sommaruppehåll. Jag längtar....


Smycka dina tassar


www.hm.se

Poncho´n is back


Nu har jag köpt mig en poncho igen. Det var många år sedan jag använde detta klädesplagg men hoppas att trenden stannar ett tag. Denna gången hittade jag min på H&M och kände kärlek med en gång. Min stil utan tvekan.

Fredag 27 Augusti

Vilket väder!!! Idag är det en så kallad höstdag när man vill krypa upp i soffan med en kopp te och läsa någon romatisk bok och drömma sig bort. Min dag har inte sett ut så. Klockan ringde redan 05.45 och strax efter klockan 7 var jag på jobbet med en kopp kaffe i ena handen. Dagen var fullspeckad och klockan 16.50 slog jag igen datorn och gick hem.
Nu sitter jag hemma och myser i soffan tillsammans med min sambo. Det blir en lugn fredagskväll som delvis har fyllts med pizzabak och en flaska vin. En fredag helt i min smak.



Nytt smycke


För nästan två veckor sedan inhandlade jag ett nytt halsband som jag skrev att jag skulle visa. Här är det...Det tog lite tid men nu är det på bild. Halsbandet köpte jag på Glitter.
Det är detaljerna som gör hela outfiten.

Lyxtips: Praliner


Åh, vad mumsiga dom var. Jag tror att alla på mitt jobb var mycket förtjust i att jag bjöd på dessa godigheter. Tack än en gång Johanna. Kan inte förstå hur du gör dessa små underbara ting.

Nyproduktion hos Design Saratilda


Torsdag 26 Augusti

Godmorgon!
Frukost i ena handen och datorn i andra. Det är en skön start på dagen. Snart ska jag åka till jobbet och på vägen dit ska jag svänga in oss mina söta kusinbarn. Deras mamma har nämligen gjort mumsiga praliner som jag ska bjuda på på jobbet. Visst är jag snäll!!! Johanna gör riktigt goda praliner som ser ut som köpta konditorpraliner. Jag fattar inte hur hon kan men sen är hon ju grym i köket också. Ska försöka få en bild på mumsigheterna så ni får se....

see yaa

Inspiration

I Torsdags var det dax igen att dela ut Guldknappen. I år gick priset till Hope som designar underbara kläder. Alla modetokiga människor har nog som dröm att få gå på denna fantastiska gala och ta del av visningarna samt njuta av atmosfären. Här är några som var där.....En samlad skara med många snygga outfits

Sofia Malm, Karin Söderlind & Kristina TjäderAgnes CarlssonIda PykVida Ghatan & Karin Jimfelt-GhatanFrida Fahrman

Måndag 23 Augusti

Hello You!!!
Måndagsmorgon, pigg och alert. Det handlar om inställning och nu väljer jag att vara just det, pigg och alert. Vet ej om det funkar men tål att testas.
En ny vecka framför mig och nu ska jag börja ta tag i saker. På jobbet ska jag strukturera upp ett bra schema som gör att jag hinner allt som ska göras. Det samma gäller på privatsidan då tiden ska räcka till till mycket. Jag ska tex. börja träna 4 ggr i veckan, lägga energi på mitt andra jobb som Instruktör på Sportlife, och ta tag i andra viktiga saker.

Ha en härlig vecka!


Söndaxmys



Top - Weekday, Kofta - Monki, Skarf - Födelsedagspresent från mina söta tjejer, Jeans - Gina Tricot, Skor - Håkansson

Fredag 20 Augusti

Godmorgon!
Tänk dig att det redan har gått en hel vecka på jobbet efter semestern. Nu är man tillbaks i vardagen igen och allt bara rullar på.
Igår jobbade jag heldag och på mitt skrivbord finns det tusen saker att ta tag i. Då passade jag på att unna mig lite vardagslyx iform av Sofies mode, läkerol och lakrits. Det gör att man mår mycket bättre och njuter av livet....Har du något du brukar unna dig för att få lite vardagslyx???


Välkommen regn

Paraply - Leopard
Snart nalkas hösten och regnet bara öser ner. Då är det ju faktiskt ganska smart att införskaffa ett paraply. Hittade detta snygga på www.modekungen.se. Skulle passa mig perfekt....

Business


Hela min outfit kommer ifrån H&M. Det är något nytt, något gammalt, något blått....Skor från Din sko och något lånat är väskan som min syster köpte utomlands för X antal år sedan


Tisdag 17 Augusti

Godmorgon Godmorgon!!!
Tisdagen är här och ny jobbdag har jag framför mig. Det känns faktiskt helt ok att få komma tillbaka och jobba lite igen. Dock har man ju ett skrivbord som är överfullt att jag har idag valt att börja lite tidigare för att få bort måste-sakerna.
Igår tog jag på mig mina joggingskor och gick ut och sprang mina 6,5 kilometer. Det gick bättre än för en vecka sedan och jag förbättrade mig med ngr minuter. Nu ligger jag på ca 6 min per kilometer vilket jag är nöjd med såhär i träningsstarten....Som jag har skrivit förrut så är mitt mål att försöka springa 1-2 ggr i veckan plus träning på Sportlife. Hur ser dina träningsmål ut i höst? Dela gärna med dig så kan vi sporra varandra....

Puss och Kram

 


Best friends forever


Måndag 16 Augusti

Godmorgon!
Nu är jag tillbaka till verkligheten igen och idag är det dax för att gå tillbaka till jobbet. Vår semester är över för denna gång. Det har varit en superbra semester med många lata dagar. Hoppas du oxå har haft en lika bra semester....
Denna veckan ska jag även börja träna regelbundet efter några veckors uppehåll. Jag känner mig motiverad och taggad och hoppas att det ska bli en träningsfylld höst.

Blommigt


Det blev till slut den blommiga klänningen som vann kampen. Jag har ju snurrat fram och tillbaka vilken klänning som jag skulle ha till dopet, antingen en blommig eller en kornblå. Till slut kunde jag inte bestämma mig så jag köpte båda två. Bra att ha....Klänningar kan man inte få för mycket av som ni tjejer kanske redan vet. Båda klänningarna är av samma modell och är köpte på Gina Tricot.

Vad var det jag sa....





Det blev ett helt underbart bröllop tillsammans med dopet vilket vi anade. Hela dagen var sagolik med fint väder, mysig liten kyrka och ett härligt kalas efteråt. Vi önskar brudparet ett fantastiskt liv tillsammans och tack för att vi fick dela denna dag med er....

Lördag 14 Augusti

God förmiddag!!
Nu har jag gjort det. Jag kunde inte bestämma mig över klänningarna så jag köpte båda två. Så nu har jag en blommig och en kornblå klänning från Gina Tricot. Kanske lite onödigt att ha två i samma modell men det struntar jag i för tycker om dom lika mycket. Ddessutom kommer jag ju gå på fler kalas i höst och då har jag tillfälle att använda dom ( om jag inte vill ha ngn ny då med, hihi ).
Idag är det dagen med stort D. Vi ska nämligen åka ut till Ljungkile och vara med på ett dop. Det är våra vänner som har fått en söt liten Elvin som ska döpas idag. Vi har även fått ett kort där det står att kvällen kommer bjuda på en och annan överraskning så jag tror faktiskt vi ska på bröllop?????? Vad annars kan det vara? Spännande är det. Jag kommer berätta vad det blev imorgon.
Igår träffade jag alla mina älskade tjejkompisar och myste. Vi är en stor skara på åtta tjejer som håller ihop i vått och torrt. Ska bjuda på ett fint kort på alla oss som vi tog igår....Kommer inom kort !!

Fredag 13 Augusti

Godmorgon!
Idag är det fredagen den trettonde, min sista semesterdag och det regnar ute. Detta bådar inte gott...
Men självklart hoppas vi ju på att få en trevlig dag ändå. Jag ska njuta varenda minut av min semester för snart drar jobbet igång och då är det alltid full rulle i våran familj. Idag ska jag även försöka bestämma vilken klänning jag ska ha på mig på dopet som vi ska på imorgon. Jag trodde ju att jag hade hittat min outfit men så visade sig att det fanns en likadan klänning fast kornblå. Tycker dessa är lika snygga så känner jag mig rätt så kommer jag köpa båda två.......

Frukosttajm !!!




Vilken ska jag köpa?

www.ginatricot.com
Nu står jag i valet och kvalet om vilken klänning jag ska köpa till dopet som är på lördag. I måndags köpte jag den blommiga klänningen och var supernöjd. Idag när jag shoppade med min kompis Maria hittade jag samma klänning i blå färg och kan inte bestämma mig öfr vilken som är finast. Snälla hjälp mig......Vilken tycker du är finast?

Dagens Outfit




T-shirt - Weekday (cheep monday), Jeans - Gina Tricot, Skor - Skopunkten, Smycken - Åhlens, H&M, Klocka - Gant, Väska - Kappahl, Skinnjacka - H&M

Torsdag 12 Augusti

Caio bella!!
Den här torsdagen har jag tillbringat tillsammans med härliga Maria, vi har haft en shoppar-mys-dag. Klockan 10 träffades vi för att sedan åka ut till shoppingcentret där vi shoppade i ca 4 timmar. Det är så skönt att bara få gå runt i butikerna och fantisera om olika outfits, prata skvaller och diskutera världsliga problem som man tycker att man har.
Jag fick handlat ett läppstift och ett halsband som kommer på bild senare.

Vad väntar du på?


Är du Sveriges bäst klädda kvinna? Var med och tävla på www.elle.se och vinn fina priser. Det finns flera olika alternativ hur man kan tävla och all information finns på hemsidan.

Dagens outfit



KLänning - Lindex, Leggings - H&M, Smycken - från Åhlens och Lindex.

Raggsockar


Nu har jag bestämt mig och varit och köpt garn och stickor för här skall tillverkas raggsockar. Min svärmor ska hjälpa mig med detta och det ska bli superkul. Så håll tummarna för att det blir två likadana sockar som går att använda.

Onsdag 11 Augusti

Godmorgon!
Idag blev det en skön och härlig sovmorgon utan några väckarklockor. Ja, varför ska man sätta klocka när man har semester egentligen? Sedan gick jag raka vägen ut till soffan och drog över mig filten för att njuta lite till. Utanför sipprar regnet ner och just nu känns det som en riktig höstdag. Vart tog sommaren vägen?
Idag får det bli en att-göra-dagen där vi får uträtta våra att-göra-listor. Man har alltid olika saker som ligger och väntar på att göras just en sådan här regnig och trist dag. Dessutom får man fika mycker dessa dagar.....mumma

Kan nog bli en mysig dag, det hoppas vi på

Smygtitt



På lördag är vi bjudna på dop i Ljungkile och dagen till ära har jag köpt en ny klänning. Eftersom det är en söt liten kille som ska döpas passar det ju perfeekt med en blåblommig klänning. Mer av klänningen får ni se på lördag.

Shoppingpåsar från Göteborg



Dagens outfit


Så här blir resultatet när jag och min mamma ska ta kort. Med skratt, konstiga men roliga kort och fikasugna tog vi dessa kort på gågatan här i Trollhättan. Håll till godo och tack mamma för fotohjälp.

Oversizetop - H&M, Shorts - Vila, Flätat skärp - Gina Tricot, Halsband - mammas, Väska - inköpt på semester, Sandaler - Dinsko, Brillor - Lindex

Tisdag 10 Augusti

Idag har det varit stora rensardagen i våran lägenhet. Det började med smålådor och eskalerade till stora lådor och garderober.Både jag och min sambo rensade allt som stod i våran väg och nu känns det superskönt. Man behöver sådana dagar ibland. Vissa av sakerna ska jag lägga ut på tradera, vissa skall till loppis och en del går till tippen. Jag kan inte förstå hur mycket man hinner samla på sig.....

XoXo


Bättre sent än aldrig


Äntligen har jag fått hem H&M katalogen och är nästan frustrerad att det har tagit så lång tid. Tur att jag har kunnat tjuvkika i den innan. Det blir nog en beställning, funderar på att sätta mig ner imorgon och ringa in tänkbara plagg. Hoppas bara det finns storlekar kvar till mig....

Hittade du något intressant i katalogen tro???

En suddig dagens


Det var emellan klädprovningarna som jag hann ta ett kort på min outfit. Dock lyckades jag inte så bra. Dagen var i alla fall jättemysig och vi fick med oss några gottepåsar hem som jag kommer visa imorgon.

Kofta - Monki, Linne - Weekday, Kjol - H&M, Leggings - H&M, Halsband - Lindex

Måndag 9 Augusti

Godmorgon people !!!
Min sista vecka på semestern börjar nu och jag ska njuta av verje sekund. Idag ska jag och min sambo ner till Göteborg och shoppa loss. Vi ska nämligen på dop på Lördag och då vill man ju alltid ha något nytt och roligt att ta på sig. Dessutom behöver jag hitta ett par jeans, jobbtoppar, smycken och annat smått och gott.

Nu är mitt kaffe klart så frukost väntar...
Puss på er


Dagens outfit



Klänning - Lindex, Skarf - H&M, Leggings - Meandi, Sandaler - Din sko, Klocka - Gant

Söndag 8 Augusti

Honey, I´m home....
Nu har vi lämnat paradisön och åkt in på fastlandet igen till en varm och liten lägenhet inne i stan. Det är en markant skillnad. Men det är alltid lika gott att komma hem till sitt eget och framförallt sin egna säng.
När vi kom hem spände jag på mig mina löparskor och sprang runt kanalen. Det var med blod svett och tårar som jag drog mig runt 6,5 kilometer. Värmen stekte, knäna värkte, näsan rann, hållet kom, flåset likaså och även blåsorna under fötterna men det bästa var att min fot är bra igen. Slutresultatet blev att jag kom runt och nu är jag supernöjd att jag gjorde det. Tänk om jag kunde få in 1-2 ggr löpning i veckan så skulle jag vara glad, ett mål i höst tro?

 Heja, heja, heja......

Mer semesterbilder







Holiday





Nu befinner jag mig på världens finaste ö, nämligen Koster. Här ska vi tillbringa några dagar jag och min sambo. Det är lata dagar som väntar.

I love Acne

Acne - Pistol ShortAcne - Pistol Boots ShortAcne - Pistol BootsAcne - Pistol Boots (www.nelly.com)
Acne kan verkligen designa snygga skor. Jag blir så kär....
Bilderna ovan visar Pistol Boots i två olika modeller, En låg och en hög modell. Jag skulle kunna tänka mig ett par av varje faktiskt.

Små detaljer

Nelly Accessories - Felicia BangleNelly  Shoes - MarbleHumanity - Word Double BraceletNelly Accessories - Colour Me 4Nelly Accessories - Fish Hook 200Timeless - FutureNelly  Shoes - TreeFriis & Company - Assai Necklace
Det är detaljerna som gör outfiten. Jag har valt ut några av mina favoriter som du hittar hos nelly.com

Måndag 2 Augusti

Hej!
Det är ny vecka och dessutom ny månad. Augusti är här och hösten väntar bakom knuten. Fortfarande har jag 2 veckor kvar av min semester och det känns fantastiskt. Sommaren är inte riktigt slut än....
Idag har vi bara latat oss så som man ska göra på semester. Testade även att gå en långpromenix och kollade om min fot klarade detta, ( har ju haft en blödning i ena foten efter att jag ramlade i en trapp och därför hoppat på kryckor) det gick superbra så om en vecka ska jag testa att springa.


Fly, fly, fly



RSS 2.0