Nu kan ni följa mig via SMS

Det finns en superbra tjänst på Vasaloppet där man kan sms deltagaren startnummer och få deltiderna i spåret.
Så jag tycker absolut ni ska följa med mig på min färd.
SMSa:    VASA ÖS 5271      till 72777
Jag tror det kostar en liten peng men självklart är jag ju värd detta. *skratt* För mer info om tjänsten och annat på www.vasaloppet.se
Pusss
.

Hemligheten är LAKRITS

Jag är en lakritsfanatiker och självklart ska även detta med i Vasaloppsspåret. Min klasskompis Anna vet ju om att jag är svag för just lakrits så hon skickade med mig mentos som energidepå. Självklart kommer den här rullen med och ge mig styrkan mot målgång...Tack Anna !!

Lördag 27 Feb

Dagen för Stora Sportdagen..
Visst är jag laddad och självklart ska det bli superkul men det är även en liten oro som sprider sig i min kropp. Tänk om jag måste bryta av att jag inte orkar,att föret är så dåligt eller att jag bryter armen. Vad händer då? Jo, då måste lilla Sara börja om. Som ni vet så gör jag Svenska Klassikern som innefattar Vasaloppet, Vansbrosimmet, Vätternrundan och Lidingöloppet inom en 12 månaders period. Nu står jag här och har bara Vasaloppet kvar och det är nu eller aldrig. Jag känner mig bättre med förkylningen och hoppas inte detta kommer stoppa mig. Så bort med alla oroliga tankar och fyll kroppen med positivitet så kommer det gå jättebra.
Nu är vi uppe i Sälen och har laddat hela dagen. Vägen upp hit från Hjo gick jättebra och vi startade 06.30 och var framme vid 12.00. Då hade vi även hunnit med att köpa kaffe på MC Donald, köpa lakritspipor på tappen i Vansbro och anmäla mig i starttältet inför Vasaloppet.
Ikväll blir det mys i soffan och laddning inför morgondagens stora event. Håll alla tummar och tår för mig....
OK , NU KÖR VI !!!!!!

Delmål: Hjo

Nu har jag kommit till Hjo och bilresan gick jättebra. Med hög musik och en sjungande Sara var det nog tur att ingen mer var med i bilen.
Ikväll ska jag och Syrran bara slappa i soffan och läsa kuliga tidningar som hon har samlat på sig. Självklart ska vi även proppa i mig så mycket kolhydrater det bara går i form av pasta, chips och vitargo...
Kan även avslöja av mina tävlingsnerver spökar...Är såå J*vla rädd att behöva bryta men kommer jag göra det så får det bli så.....Håll tummarna.

Tack för presenten !!



Titta vilket fint halsband jag har fått av mina kollegor på Swedbank i Vänersborg. Dom är världens bästa... Idag tackade jag för mig och lämnade in mina kort för avregistrering. Min tid på banken i Vänersborg är över för denna gång men hoppas att få jobba med dessa underbara människor någon mer gång i livet. Jag fick även en Hejdå-present som ni ser ovan. Gillar det jättemycket och tack min vänner !!!!


Fredag 26 Feb

Hello!!
Här råder en stress som heter duga. Om ngn timme ska jag sitta startklar i bilen för en färd upp till Hjo och träffa syster. Då ska alla skidsaker vara packade och klarplanerad för en helg i Sälen. Det gäller att inte missa ngt....
Min dag har gått otroligt fort och jag har knappt hunnit med det jag skulle. Men så är det ju när man är tidsoptimist.
Dagen började i alla fall med tårtkalas på Swedbank Vänersborg. Jag har ju sagt upp mig där då jag har fått ett annat bankjobb och gulliga som dom är i Vänersborg så blev det tårta och present. Puss på er alla - kommer sakna er !!!!
Dagen fortsatte sedan till skolan där vi har saker som var tvugna att bli klara just idag. Hann även med en supertrevlig lunch med mina tjejkompisar som är så underbara...

Så nu sitter jag här hemma och ska försöka bli klar med packningen. Jag vet egentligen inte vad jag har packad och vad som fattas..Känns som jag har koll på läget, not !!!

Hörs sedan !!!

Min nya vän

Från och med idag och fram till SÖndag kommer jag bära runt på min rosa vattenflaska. Varför? Jo, det är dax att förbereda kroppen och fylla på med energi till Vasaloppet. Två ggr per dag fyller jag min flaska med Energidrycken Vitargo. Dessutom ska jag försöka fylla på med vanligt vatten så det blir ngr vattenflaskor per dag. Tur att jag har shoppat en så snygg vattenflaska.

Tröja - Zara, Kjol - Ginatricot, Tjocka strumbyxor - H&M, Flätat skärp - Lindex, Halsband - Farmors, Boots - Åhlens, Vattenflaska - Team Sportia


Påfyllning i jobbgarderoben


När man börjar på ett nytt jobb är det alltid lika roligt att fylla på garderoben. Som det känns nu så finns det knappt något jag kan ha att jobba i. Så med lite nya toppar och på jakt efter ett par stilrena byxor är jag snart fit for fight. Dessa toppar har jag inhandlat på H&M. Just nu finns det mycket fint i denna butik.

Torsdag 25 Feb

Godmorgon!!
Det är full fart hemma hos mig. Försöker strukturera upp min dag samtidigt som jag försöker packa väskan till Vasaloppet. En härlig start....


En weekend som födelsedaxpresent

Som jag skrev förrut så fyller min sambo år idag vilket vi firade med en lugn hemmakväll. Skönt att slappa i soffan ibland. Som present fick han en Weekend till STOCKHOLM. Nu ska vi bara välja ett datum....
Han är verkligen värd lite ledighet så det är ju den perfekta presenten.

Weekend     Kärlek    Hotell    Shopping   Uteserveringar   Hotellfrukost   Vårsol   Fika   
        Promenader   
Restauranger    Favoritbutiker    Solglasögon    Semester                         


Ställ up för Haiti och samtidigt shoppa


Boka in den 2 Mars i kalendern för här ska det bli secondhand. På högskolan i Trollhättan anordnas en loppis där intäkterna går till Haiti. En superhärlig idé och jag kommer absolut gå dit. Hoppas vi ses....



Invigde min nya kavaj


När jag har mycket runt omkring mig brukar jag försöka pigga upp mig med snygga kläder. Så idag invdge jag min nya kavaj som jag har shoppat på H&M. Ville även haft mina nya skor som är på bilden bredvid men i detta vädret så fick det bli mina boots. För att inte få en tråkig kontorslook bröt jag av med nitarmband och slitna jeans.

Onsdag 24 Feb

Godmorgon!
Det är en underbar dag och fullspäckad på schemat. Jag kommer tillbringa min tid i skolan mellan klockan 8-16. Sedan blir det hem och fira min sambo som fyller år. Älskar att göra det lilla extra. Egentligen skulle vi gått ut och ätit men just nu lever han på jobbet så vi kommer vara hemma istället. Ska försöka komma på ngt gott under dagen som vi kan mumsa på.
Berätta ikväll vad det blev för present, vågar tyvärr inte skriva det än då han kanske tjuvkikar.....

Tillbaka till skolböckerna,

.

Hemmaplugg



It´s all about Jeans....Jeansskjorta - Gina Tricot, Jeans - Nudie


Min kärlek

Gant Park Hill W10002http://www.lindahlsurmakeri.se/prod.asp?id=2360
Visst skulle jag passa i denna klocka. Jag försöker få in en tradition i våran familj att när man tar högskoleexamen så ska man få en fin present. ( det är bara jag än så länge som pluggar på högskola i min familj ) Det är ju så att man ska uppmuntra sina barn att göra det man brinner för och därför är jag fötjänt av en snygg klocka.
Nä, får nog köpa den här till mig själv för min kära familj ställer tillräckligt upp för mig..Puss på er.

Tisdag 23 Feb

Vad händer i mitt liv idag?

* Pluggar Marknadskommunikation
* Lunch med Mamma
* Storhandla mat
* Planera helgen

Detta är dom viktigaste punkterna för dagen. Om ngr veckor har vi tenta och jag har knappt öppnat boken. Vi går två kurser parallellt och den ena kursen kräver så mycket tid att vi inte med kommunikationskursen. Så idag tog jag tag i saken och började strukturera läsningen. Det bästa vore om jag kom igenom 2 kapitel per dag.

Helgen är snart här och det är Vasaloppsenergi som behövs fyllas på. Därför ska jag åka och storhandla mat för den här veckan. Min plan är att försöka äta som vanligt men tänka på att fylla på lite extra med allt. Det gäller att inte slarva med maten då jag ska orka i 9 mil. Så om jag äter som en elefant i vanliga fall så ska jag nu äta som en blåval. Trixet är att inte ösa på mat när man väl äter utan äta många ggr per dag. Man har ju 3 stora mål per dag, frukost - lunch - middag. Sedan gäller det att ha bra och stora mellanmål så kroppen hela tiden får påfyllning. Så minst 6 ggr per dag ska jag äta och det brukar jag göra. Skillnaden nu är jag jag försöker äta lite större mellanmål.


Smyckeshängare

Smyckeshängare - mellanwww.honeyimhome.se
På önskelistan. Om man frågar min sambo om jag är duktig på att hålla reda på alla mina smycken så tror jag han skulle säga nej. Jag har mina halsband lite här och var, lådan där dom skall vara är superfull. Den här ställningen skulle vara perfekt och dessutom är den så stilfull. Likt en provdocka skulle man kunna välja sina finaste smycken och dekorera hängaren med. Kom ihåg detta när jag fyller år i Maj.


Tänk vad mycket jag kan shoppa..

Det är bara ngr månader kvar av studierna och snart tar jag examen i ekonomi. Nu är det slutspurten och det känns. Men jag har redan fått belöning..JAG HAR FÅTT ETT JOBB !!!
Det är ett tidsbestämt bankjobb med start nästa vecka t.o.m året ut. Jag kommer jobba som banktjänsteman på Sparbanken i Grästorp som ligger ngr mil utanför Trollhättan. Perfekt överlappning från studier till jobb...
Efter tre år av studier och jobb vid sidan av ska det nu bli skönt att komma tillbaka in i arbetslivet igen och tjäna pengar. Eftersom jag jag älskar att shoppa var ju inte studentlivet det optimala men det gick.


Söndagsshopping...



Det blev en tur till shoppingcentret utanför Trollhättan igår. jag som har varit sjuk nästan i en hel vecka längtade ut från lägenheten. Så vi passade på att shoppa lite. Både jag och sambon hittade kläder. Jag hittade en mormorsklänning från H&M för bara 99kronor. Helt otroligt pris. Sedan köpte jag även ett par vintriga kängor, not. Nä, detta ska vara vårskor så nu får snön smälta från gågatorna så jag kan få börja använda dessa. Köptes på Skopunkten för 299 kronor. Köpte alltså en hel outfit för 400 kronor. Kan kalla mig expert på att shoppa ekonomiskt..


Måndag 22 Feb

Hello everyone!!
Det är måndag och solen lyser. Då kan man ju inte låta bli att tycka om måndagar. Min dag har varit jättebra än så länge med flyt i plugget, förkylningen som sakta men säkert håller på att försvinna och måstelistan börjar bli avbockad.....
Igår blev det tyvärr inget bloggande för jag var ute i butiker och kikade in nya kläder och skor. Självklart fick jag shoppat lite. Min far ringde mig på eftermiddagen och frågade om jag mådde sämre igen för jag hade ju inte bloggat på HELA dagen. Tur man har pappa som sitt stora fan...Tack pappa för att du är en trogen läsare!!!!

Nu ska jag njuta av en stor kopp kaffe och börja planera min matvecka. Ett viktigt moment om jag ska klara av Vasaloppet. Jag ska försöka äta som två så jag blir stor och stark. Med andra ord så får jag äta hur måga semlor som helst för det är ju bevisat att man blir grym på skidor då...*skratt*

Puss på er!!

.

Modemässa i Göteborg

Skulle jag inte ligga hemma och vara sjuk så hade jag varit i Göteborg på Modemässan FRESH FISH. Mässan slog upp sina portar idag och håller på hela helgen. Är du i Göteborg tycker jag absolut att du ska gå dit och kika på framtida trender och designers. Tur att jag har fått njuta lite av mässan genom tidning och deras hemsida.

Klara Hobbs är en av namnen man ska hålla koll på.... Hennes stil är enkel och stilren och kör less is more vilket jag gillar....


 Mer info på http://www.freshfish.se/fashion/index.html 

Bilder från plugget




Här kommer min outfit som jag hade i tisdags. Bättre sent än aldrig...Som ni vet så har jag varit sjuk i ngr dagar och då har inte min blogg varit så uppdaterad. Detta ska det bli ändring på. Nu mår jag bättre och hoppas på att de onda bacilluskerna är påväg ut.

Kavaj - H&M, Top - Gina Tricot, Jeans - H&M, Stövlar - Gant, Smycken - lite här och var


Drömmer mig bort från snökaoset

I dagens Göteborgsposten var det mycket vårkänslor med en stor artikel om vårens olika trender. Härlig läsning att att njuta av hela dagen. Nyckelorden i denna artikel var denim, mönstrat och naturnära färger. Men vårlig  inspiration sjönk jag djupt ner i tankarna och fantisera om mina önskeplagg i vår. En av mina stora favoriter är hängslebyxorna som är tillbax....



Lördag 20 Feb

Hello!!
Det är verkligen ett vinterland vi lever i. Bara inatt har det kommit flera decimeter och på nyheterna varnar man för klass 2 i snökaos. Härligt värre.. Jag älskar snö men när det blir svårt att komma ut genom dörren så tycker jag nog att det räcker för ett tag. Vi behöver liksom inte ha mer.. Jag fick en fiffig förklaring förrut om att det är Gud som bakar och mjöler fallet ner iform av snö. Då tror jag att Gud bakar till ngt stort kalas för han har ju gjort det nästan varje dag nu i 2 månaders tid...*skratt*


Fredag 19 Feb

....JAG ÄR SJUK. Det är därför det är så tyst på bloggen. Jag är superförkyld och orken har pyst ut och vill inte komma tillbaka. Det senaste dygnet har jag bara sovit och kommer nog sova en hel del idag med....

På återseende när jag mår bättre... Nu ska jag boosta mig med vitaminer

Pöss



En kärleksaga mellan randigt och rutigt


www.posh24.se

Jag gillar verkligen den här outfiten som Whitney Port har på sig...Med sin lekfulla kombination får hon kläderna att passa så snyggt ihop. Tummen upp....

Bästa kuren för förkylning

Nu kommer jag bli frisk...Med semlor i magen blir jag superstark till Vasaloppet.


Nytt hårband in action



För ngn vecka sedan fynda jag hårband på Lindex. Dessa har blivit mina favoriter och jag använder dom nästan jämt. Hårbanden är flätade av mocka och jag köpte två stycken, en beige och en brun. Pochahontas-trenden är på väg in och jag är redo att hänga på....

Onsdag 17 Feb

Godmorgon!!
Min hals och jag är inte vänner för tillfället. Jag är superförkyld och hatar detta... Kan ju inte vara sjuk nu när jag har min sista etapp på Klassikern. Vasaloppet är snart här och om jag mår så här så blir det svårt att ens starta. Men jag håller både tummarna och tårna som Kalla säger..Nu ska jag bli frisk.

Idag ska jag sitta med studier och klockan 13.00 har jag föreläsning. Mer spännande än så blir det inte. Ska väl unna mig en semla idag för hann inte köpa ngn igår. Förstår inte detta men tar igen det idag...Längtar

XoXo

Acne gör möbler


Bild från amelia.se 

a-mobler-1
bilder från stylebykling

I dagens program av Malou´s Efter Tio var Acnes Chefdesigner Jonny Johansson med och visade upp Acnes nya kollektion i möbler. Dom var så snygga. Kan tänka mig att ha en sådan härlig soffa i vår lägenhet. Dessutom visade han upp vårens trender inom klädmodet. Så nu har jag njutit i någon timme framför tvn. Kan det inte alltid vara sådana här intressanta gäster....

Tillbaka till pluggandet...

.


Tisdag 16 Feb

Godmorgon!!
Det otänkbara har hänt... Jag har blivit förkyld 2 veckor innan Vasaloppet. Det är inte sant, det är nu som jag ska vara i toppform. Men inget ska stoppa mig...Nu har jag bullat upp med frukt, c-vitaminer, halstabletter, Kan Jang, Vasaloppstidning och dessutom ska jag gotta mig med en SEMLA. Det sistnämda kommer göra att jag åker supersnabbt i spåren.


På tur i Norefjell



Så här har jag tillbringat min helg...Visst ser det helt underbart ut. Med strålande sol och kempefina längdspår har jag avnjutit flera mil. Om två veckor står jag på startlinjen på Vasaloppet Öppet spår och det ska bli superkul...Håll tummarna på fint väder och härliga spår.

.


Äntligen är vi framme...



Det är en trött men mycket glad bloggerska som har kommit till Norge. Ska bli så skönt att få lite semester....
Men självklart hann jag med en bild på min outfit innan jag ska krypa ner i sängen.. Kan även berätta att mitt bagage var mycket större än väskan på bilden....*skratt*

Lovely Friday


Välkommen till byn

Entrencebar
lobbyStandard twin room
Bilder från www.scandic.se

Nu har vi äntligen landat i Oslo och närmare bestämt på hotell Scandic Sjölyst. Det verkar vara ett trevligt hotell med rymliga rum. Jag bara älskar att bo på hotell...Tänk dig att jag ska få vakna om ngr timmar och få gå ner till en stor frukostsal där det är stora bord fyllda med mumsig mat. Heaven....
Imorgon bär det av till Norefjäll (eller hur det nu stavas ) som ligger strax utanför oslo där vi ska åka skidor.Man  kan  både åka utför och längd så valmöjligheten finns. Jag tror dock att det blir längd för min del... Behöver ju träna till Vasaloppet.

Sov så gott

Fredag 12 Feb

Jag tror inte att jag kan starta min dag bättre än vad jag gjorde idag. Klockan 8 var nämligen jag och min mamma på spinning. Superhärligt...Sedan gick vi hem till mig och åt smörgås & kaffe.
Så nu ska jag ta tag i dagen, vi ska till Norge i eftermiddag och träffa min sambos släkt. Det blir även en skidåkarhelg.

Hoppas du får en lika mysig helg...


Älskar gamla ting



Titta vad jag hittade på IKEA. Dom säljer Läkerol i plåtaskar som förr i tiden. Så mysigt. Min far har olika plåtburkar i garaget som han samlar spik och små saker i. Dessa går jag alltid och spanar in, förundrad över hur fina dom är....Nu har jag en egen. Den ska jag vara rädd om....


Nitar i form av mönster



Blåjeans - H&M , Linne med nitar - Lindex, Kofta - Zara, Stövlar - Gant. Jag matchade upp det med diskreta smycken som gick i silver och svart. Less is More som man brukar säga.....

Presentation på Sportlife

På Sportlife Trollhättans hemsida kan man gå in och läsa om oss instruktörer. Så här står det om mig:


Namn:
Sara Tenggren



Jag försöker alltid:
...att tänka positivt och skratta mycket. Det mår själen bra av.



När jag inte kör pass brukar jag:
....träna, shoppa, plugga, fika och blogga på www.saratilda.se.



Jag vill:
...otroligt mycket. Shoppa, köpa hus, resa, bli miljonär, krama alla jag tycker om, äta sushi och mycket mycket mer.



Jag tränar för:
...att det är så fantastiskt kul och att man mår så otroligt bra efteråt.



I gruppträningssalen kör jag:
Bodypump, Bodystep.




Torsdag 11 Feb

Morgonstund har guld i mund...
Nu sitter jag på skolan igen och försöker strukturera upp min dag. Det är mycket man vill hinna göra på morgonen innan plugget drar igång. Det är mailboxen, facebook, skolsidan och så bloggen. Som ni ser så trivs jag med att komma igång lugnt och skönt.
Igår var jag en sväng till IKEA och egentligen skulle jag väl inte handla ngt men som min kollega sa så kostar det minst 500kr i inträde. Det var sant för min summa slutade på 508kr och egentligen köpte jag väl inget speciellt, lite handdukar, ljus, förvaringslåda och en filt...

Myspys på er alla...


Onsdag 10 Feb

God morgon!
Ägget kokar och havregrynsgröten är på g i micron. Det är dax för frukost. Det kanske till och med blir en smörgås till då jag snart ska iväg och köra Bodypump. Då måste man vara redig på matfronten för att orka hela passet igenom. Sedan blir det åter till plugget....
Men ikväll ska jag göra ngt superkul..Då blir det en tur till IKEA. Äntligen!! Mamma och pappa skulle dit och självklart vill jag ju med.


Dagens tävling: Gissa träningform



Nu ska jag bege mig till Sportlife och träna. Vissa vad?!! Det har med ett visst redskap som rullar.... Jag tycker själv att jag lever mig in i träningsformen rätt så bra. Min mun ska visa att jag är taggad men tyvärr ser det ut som jag gör en pussmun. *skratt*
Jag hoppas ni inte har glömt av att planera in träning denna veckan......

.

I´m in the army now....


Halva min vakna tid tillbringar jag i högskolans lokaler och till sommaren tar jag examen i ekonomi med inriktning mot ledarskap och hälsa. Visst låter det underbart.... Så nu får jag ligga i för till sommaren/hösten vill jag ju ha mitt toppjobb där jag tjänar miljoner....*skratt* Nä, jag vill ha ett jobb där jag trivs och får utvecklas tillsammans med sköna människor.
Som jag skrev i morses så har jag inhandlat nya kläder som jag prydde kroppen med idag. Jag shoppade loss på Gina Tricot igår och fick både ett par armyfärgade byxor plus topp för 249 kr. Billigt och bra för en modetokig student.

När åker vi?


Jag längtar så efter sol, bad, solkräm, kall öl, brunbrända ben och sand mellan tårna. Jag vill, jag vill, jag vill.
Förra året blev det aldrig så att jag köpte någon ny bikini så i år måste jag ju unna mig minst 3 eller hur !!! Den här är min favorit och kommer ifrån H&M.


Tisdag 9 Feb

Om 1,5 timme börjar min föreläsning men redig som jag är så sitter jag redan i skolan och fiffilurar. Det är skönt att komma hit och börja tidigt på morgonen så hinner man med mycket mer på eftermiddagen..
Hela min outfit är ny idag. Shoppade loss på Gina Tricot igår för hela 249,-. Då fick jag ett par byxor och en topp. Kan det bli bättre...


Cowboy och indianer


Nu har jag gjort ett riktigt bra fynd. Flätade hårband gjord av mocka för endast 9,50 kr styck på Lindex. Supersnygga som jag kommer använda flitigt i vår.

Dagens outfit



Jeans - H&M,    Papegojatop - MQ,    Kavaj - H&M


Måndag 8 Feb

Godmorgon!!
Klockan är 07.15 och jag sitter redo för plugg på högskolan. Vi hr en hel del att göra så det gäller att utnyttja timmarna. Dessutom kan jag bara sitta fram till klockan 10 sedan kommer min brorson och invaderar lägenheten. Så det blir effektivitet nu på morgonen och sedan i eftermiddag.

Vi hörs mer i eftermiddag!!!

Tummen upp

Det är alltid lika roligt att springa ner till postfacket och hämta posten när man vet att Elle ligger och väntar. Med detta numret kom det även en Trendbibel.......Nu ska jag krypa ner i sängen och lusläsa varje liten detalj



Black and white


Det syns till och med på bilden att jag är söndagstrött men det bjuder jag på.....Jag tror en del av er känner igen sig. Med en kaffekopp i handen hoppas jag på mirakel, Bli pigg..
                         Tajts - H&M , Klänning - Gina Tricot, Tröja - Monki, Nitarmband & Halsband - Lindex

Söndag 7 Feb

Hello you!!
Det är segt idag. Man blir påmind om att man inte sov så bra gårdagens natt ( var ju på spinning mitt i natten, 24 timmars på Friskis och Svettis ).
Så dagens tema är mys och återhämtning. Jag njuter av att bara få vara, dricker kaffe och mumsar godis. Bättre söndag kan man nog inte ha. Dessutom ska jag hem till mamma & pappa på middag.

Igår var jag och bowlade med familjen plus morbror Kent. Vi gav mamma och pappa denna upplevelsen i julklapp istället för att köpa någon sak som dom kanske aldrig använder. Dessutom när Kent fyllde 55 år så fick han som present att vi skulle bowla och äta. Det tog 3 år att boka denna present. Förlåt Kent, men bättre sent än aldrig.
Det var jättetrevligt.Tyvärr glömde jag min kamera... Så eftersom vi inte har några bevis så säger vi att jag vann....*skratt*



Nattäventyr

Klockan är 02.00  när väckarklockan ringer. Det är en nyvaken men supertaggad Sara som går upp och åker iväg till 24 timmars spinning på Friskis och Svettis. Min spinningtid var mellan 03.00-05.00. Det är helt absurt att gå upp mitt i natten och träna men en av de roligaste sakerna jag varit med om. Tänk att man orkar spinna när man sovit högst 3 timmar. Här bjuder jag på bilder från inatt då klockan är halv 5.




Iväg till nästa grej



Ingen rast, ingen vila.....Nu är jag precis hemkommen från fikastund med S & M plus barn. Det var supertrevligt. Så nu måste jag iväg och göra lite nytta. Dax att kura in huvudet i pluggböckerna. Hoppas inte att vi kommer sitta för länge, har nämligen huvudvärk som inte vill gå över.... Trodde jag skulle kunna lura bort den med lite kaffe och alvedon med icke.

 


Funderar på...

...att köpa den här tröjan. Jag provade den för ngr dagar sedan på Lindex och har liksom inte bestämt mig än om jag vill köpa den. Man kan ha både byxar och tajts till den. Jag tror faktiskt den är väldigt användbar. Inte var den dyr heller, 199,-
Får nog fundera lite till.....


Fredag 5 Feb

Godmorgon!
Det blev en liten ofrivillig sovmorgon idag. Jag somnade om i en timma fast jag egentligen var tvungen att gå upp. Eftersom jag ska vara uppe natten som kommer så skulle jag behöva vända lite på dygnet. Som jag skrev igår så ska jag vara med på 24 timmars som är ett spinningevenemang. Jag kommer att cykla mellan 03.00-05.00, mitt i natten när alla andra sover. Det är jag och 94 andra lag som kommer kämpa sig igenom dessa timmar.
Vad händer idag då?
Fika med Susse och Malin plus deras tokiga ungar. Sedan bär det av till skolan och uppgifter väntar. Ikväll ska vi ha filmkväll tror jag. Det blir i alla fall en lugn kväll då min väckarklocka kommer ringa kl 02.00.

Hej så länge...

Ok,nu kör vi !!!!


Jag har fått chansen att vara med i 24-timmars på Friskis och Svettis. Vad är detta nu då?
Jo, det är ett spinningevenemang där man tävlar i lag i 24 timmar. Man får max vara 12 personer i ett lag. Jag kommer spinna med en vårdcentral där min kusin jobbar. Dom behövde en extra person och självklart vill jag vara med. Jag fick spinningtider mellan 03.00 -05-00. Detta innebär att jag kommer spinna 2 timmar mitt i natten....Herregud.
Jag hoppas verkligen att jag kan ta med kameran in för ni måste ju se detta....

Info:
Antal lag: 94 st
Lag nr 51: Spinning Sisters Stavre Vårdcentral
Antal i vårat team: Vi är 12 stycken som kör 2 timmar var
Känsla: Jag är supertaggad
Hemsida: www.24timmars.com här kan ni gå in under dygnet och se hur det går...
Start: 5 Feb klockan 17.00 - imorgon!!
Min cykeltid: klockan 03.00-05.00


Dagens rätt



Det blev en hel jeansoutfit idag. Skjortan har jag köpt på Gina Tricot. Detsamma gäller jeansen men lapparna har jag sytt på själv. Ribbat linne från HM och brunt skärp från JC.

Torsdag 4 Feb

Min dag:

Väckning 06.00 - Plugg på Högskolan -Rundvandring på utbildningsmässa - Mera Plugg - Sushi - Längdskidor - Myskväll






Onsdag 3 feb

Tidsoptimist och panikplugg !!
Nu känns det att det är sista terminen på Högskolan. Föreläsningarna avlöser varandra medans uppgifterna växer på hög. Vi har så otroligt mycket att göra att man inte vet vilket håll man ska börja. Det är inlämning på inlämning på inlämning. Dessutom får de flesta i klassen tillbaka uppgifterna där vi måste komplitera. Helt sjukt....
Mina fokuseringar just nu är äta bra, sova, träna och ANDAS mellan varven.

Annars är det bara fint. Njuter av snön som gör att dagarna känns längre och ljusare...


.


Bilder från mitt glamorösa liv



I helgen har jag varit ute och lekt skogsmulle igen. Det är ju inte många veckor kvar till Vasaloppet. Men vilket slitgöra innan man ens kommer ut i spåren. Det ska vallas och putsas och fejas. När man väl är klar med allt detta och påklädd till tusen så inser man att toaletten kallar. Ja, då är det bara att ta av sig och göra om nästan hela proceduren.... Oftast har jag en underbar sambo som hjälper mig med vallning så ska väl inte klaga. Hade nog inte klarat mig utan hans hjälp. Fixarkillen !!!

Men när man väl står ute på spåret så är det underbart. Jag har haft en liten svacka där jag inte ens har tyckt att det är kul i spåret för har åkt 5 kilometerslingan x antal ggr. Så monotomt.... Men igår (söndag) åkte jag upp till Hunneberg och skida fram. Det var helt otroligt vackert, solen lyste och spåren var superfina.....Då har man det bra !!!!
Jag körde mina första 2 mil på raken, ok hade en liten kaffepaus i mitten då jag frös en aning men annars gick det undan. Åkte faktiskt under 2 timmar vilket är en bra tid för mig....




Nyshoppat


Kavaj 199,- H&M

Måndag 1 Feb

Godmorgon!!
Det är redan februari och snart kommer våren. Härligt. Jag börjar bli trött på mina vinterjackor och vill gärna ta fram mina vårjackor. Handlade en ny i helgen, en grå kavaj, så nu har jag 5 vårjackor....Man kan aldrig ha för många.
I helgen har jag haft problem med bloggen så det blev få inlägg men ska försöka uppdatera helgen under dagen.

Hoppas ni får en trevlig Måndag!

.

RSS 2.0