Sista kvällen med gänget....


.....tillbringade vi på den mysiga restaurangen Kaptensgården som ligger mitt i centrala Falsterbo. (en liten trevlig restaurang som spirar mycket värme och glädje) . Vi njöt både av förrätt, varmrätt och efterrätt samt mumsigt vin till detta. Bättre avslutning får man leta efter. Som ni ser så blev kvällens tema långklänning. Imorgon lämnar vi Falsterbo och hoppas på att vi återkommer nästa år. Tack Zandra och Anders för en superbra vecka.....


Sommarläsning


Enda gången på året som jag hinner läsa böcker är på sommaren. Då brukar jag gå till bokia och köpa på mig några böcker. I år blev det 4 böcker som jag redan har hunnit läsa 2 och är inne på min tredje. Jag är supernöjd med mina val och hoppas att sista boken också är bra. Just nu läser jag första twighlightboken. Jag har inte sett någon av filmerna men ju mer jag läser i boken ju nyfiknare blir jag att se även dessa. Men får vänta tills jag har läst ut den. Trodde verkligen inte att jag skulle bli ett fan men det verkar som allt lutar åt detta håll.....vi får se !!


Lördag 31 Juli

Godmorgon!
Vi sover som små barn i den lilla stugan som vi har hyrt i Falsterbo. Jag tror inte vi har vaknat en enda gång denna veckan före klockan 09.00. Det kan jag kalla semester.
Tittar man ut genom fönstret så lyser solen och jag hoppas att det blir en ligga-på-stranden-och-sola-dag. Det skulle vi behöva efter gårdagens långa shoppingtur. Framförallt plånboken.
Njut av årets sista julidag, imorgon är det augusti.

Härlig lördag!

Underbara ting

Mina shoppingpåsar innehöll detta....

1. Blus från Zara
2. Skor från Din Sko
3. Skor från Håkansson
4. Keps från Marty

Lovely city


Jag bara älskar Malmö. Vilken härlig stad med massvis av roliga affärer och som ni nog förstår så har vi shoppat en hel del. Lägg märke till hur fantastiskt glada vi är med kassarna i handen. Tur jag har min shoppingvän Zandra med mig in och ut i alla affärer....Hit måste jag ju åka igen.
Tack gode gud att min fot har blivit bättre så att jag inte behöver hoppa på kryckor mer.

Ett shoppingtips i sommarvärmen


Gina Tricot

En dagens


Vilken underbar dag det har varit. Vi har tillbringat timmarna på en handduk i solen, badat i havet och beskådat alla fina sanddynor. Ledighetskomittén är här för att stanna...

T-shirt - Cheep Monday, Shorts - Race Marine, Läderband - Lindex, Solglasögon - Sean John


Favoriter från Monki


Hälsningar från härliga Falsterbo



Min andra semestervecka (egentligen den första eftersom förra veckan blev sjukskrivning) avnjuter jag i härliga Falsterbo tillsammans med Tor, Anders och Zandra. Vi bor i en liten liten stuga på härliga 28 KVM mitt i Falsterbo och ska vara här i en hel vecka. Veckan hoppas vi ska bestå av sol, bad, sommarläsning, god mat, några goda alkoholhaltiga drycker och lata semesterdagar. Visst låter detta helt underbart.....

Ps. Zandra hälsar även till alla bloggläsare =)


Lördag 24 Juli

Godmorgon!!
Det är lördagsmorgon och semestertider och jag vaknar 05.30. Hur är detta möjligt??? Det är ju inte ens kul att vakna så här tidigt. Så nu sitter jag här i min ensamhet och klickar på datorn. Passar på att kika runt på olika modebloggar och inspireras av alla outfits. Shit vad alla är uppfinnigsrika...Just för tillfället ratar jag allt i min garderob och det känns som man inte har något att ta på sig. Är det någon som känner igen sig?
Hela gareroben är så full att dörren knappt går att stänga men ändå finns det inget som tilltalar en. Varför är det så? Jag måste ta tag i min garberob nu på semestern och rensa ut det jag ej använder, lista upp vad jag behöver köpa och strukturera upp det lite. Kan väl inte vara så svårt, eller?


Trevlig lördag!


Skapar en ny modetrend?

MIn semester började tyvärr inte så bra. Min första semesterdag fick jag spendera på vårdcentral och röntgen. Allt började för en vecka sedan då jag skulle gå ner för en smal trappa där jag ramlade och satte mig på foten. Foten svullnade upp och fick dessutom en blödning på fotryggen. Härligt!!!
Men visst är jag söt!!! Nu hoppas vi på att foten läker sig snabbt så att jag får gå i snygga höga skor igen och njuta av min semester som jag inte har haft på 6 år.

Mån 12 Juli

Solen lyser, nedräkningen till min semester har börjat och jag bara njuter. Dock har min kamera gått sönder så det är därför det är få uppdateringar här....Detta ska givetvis ändras. Så denna veckan ska jag på jakt efter en ny kamera....

Glöm inte av att njuta av en glass eller två....

.

Jag funderar....

...på att köpa mig ett par Ray Ban Brillor. Jag vill ha ett par svarta klassiska solglasögon och då är ju dessa solklara. Vilka är snyggast tro??
Ray Ban Sunglasses - Ray Ban RB2140POL Wayfarer 9O1/58Ray Ban Sunglasses - Ray Ban RB2156POL 901/58Ray Ban Sunglasses - Ray Ban RB4141 601

Nyshoppat


Idag tog jag en sväng till Gina Tricot och shoppade loss. Hittade en sandfärgad skjorta och ett flätat skärp. Kommer bli supersnyggt att kombinera ihop dessa två.

Sommarbris


I lördags skulle det bli Sveriges varmaste dag där temperaturen skulle ligga runt 30 grader....Men så blev det inte i Hjo. Under dagen täcktes himlen av en sk. värmedis, som det brukar vara utomlands, som gjorde att solens strålar inte kom igenom. Men det gjorde inte så mycket för det blev en behaglig värme som vi njöt av. Min sommarklänning fick komma ut på premiär, en härlig madicken klänning som jag har shoppat på Vila....


Familjehelg i Hjo

I helgen har vi varit i lilla Hjo och hälsat på min syster som bor där. Hjo är en liten stad som verkligen blomstrar på sommaren. Här kan man njuta av en god glass på Moster Elin, bada i vättern, shoppa loss i härliga inredningsbutiker eller bara njuta av sommaren vid bryggkanten. Visst låter det trivsamt och det är precis detta som vi har gjort denna helg


Detta blev min midsommarklänning

 Lindex Shop Online - Maxiklänning
Eftersom min kamera har gåt i graven får det bli bilder från Lindex som visar min klänning. Jag bara älskar långklänningar och det kommer defenitivt inte bli den enda jag äger.

RSS 2.0