Fnurra på tråden....

Fortfarande inget internet...därför denna frånvaro. Njut av en kaffe i solen så länge så ses vi snart igen!


Inspiration från H&M


Wednesday!

Toppen - skön läsning, mina fina träskor, spontanbesök och kvällspromenad.
Botten - Internet fungerar inte, mina kläder ligger fortfarande i flyttkartonger och regn faller från skyn.


Leo

Nej här hinner man inte fixa håret, vi kör en scarf - perfekt! Leopardmönstret piggar upp och färgsätter dagen.


På min handled...

Fått ett färgsprakande armband från min syster, tack söta du! En grön dödskalle som snygg detalj. I Like It!


En Dagens

Sensommarkväll - smarrigt på grillen - nytvättat hår - kastat städhandskarna - solen värmer - nymålade naglar - mys med familjen


Nu har vi flyttat...

Ursäkta min frånvaro men all min tid har gått åt till flytten. Från tidig morgon till sen kväll. Flyttlådor och saker kors och tvärs men vi njuter till fullo av vårt kära hus. Nästa vecka blir det tapetspaning....


Happy

Idag är en dag att minnas. I handen ligger nu nyckeln till vårt hus. Som vi har längtat. Så nu är vi husägare till ett sött litet radhus. Det firade vi med eftermiddagen på beachen. I morgon går flyttlasset.


Cravings

Åhlens är en butik helt i min smak. Nu har jag valt ut mina favoriter, kanske hittar du något som du tycker om?

Smycke på kläderna!

Piffa till din favoritskjorta med kragsmycken. Så snyggt! Trycks fast på kragen och voilá, en ny skjorta. Dock vet jag inte om man kan ta av dem och återanvända smyckena till olika skjortor, ngn som vet? Men helt klart en snygg detalj till höstens kläder. Finns hos Nelly.

Candle in the wind

Jag bara älskar ljus, i alla dess former. blockljus, doftljus, ljuslykta eller bara vanliga ståtliga kronljus. H&M har jättefina ljuslyktor som jag gärna vill dekorera mitt hem med.

Kvällskreativitet

Sitter i soffan och lär mig sticka samtidigt som jag bläddrar i den här härliga tidningen. På ons får vi huset och då är det 100% flytt som gäller. Gissa om vi längtar - svar JA!! Inte många dagar kvar...


Läckra ben

Just nu är jag inne i ett flow att hitta snygga byxor. Vart jag än tittar hittar jag byxor jag vill ha. För några dagar sedan shoppade jag ett par vinröda jeans på Lindex och hittade även fler modeller jag skulle kunna tänka mig i samma butik. Nu har jag hittat ett par till jag vill ha fast på nätet. Dessa kommer ifrån Just Female och finns att köpa på Nelly.com .

Ha begär

Sjalar & halsdukar - flerfärgad
Sjal från Marc O´Polo - Zalando

Mindfulness

Just nu befinner jag mig i Sälen närmare bestämt i Tandådalen för lite semester. Absolut ro för själen. Vi har även varit på dop i fjällkyrkan idag då min brors lilla prinsessa skulle döpas. Bjuder på en bild från gårdagens promenad.


Dagens färg

Nu har jag hittat både ett nagellack och ett par byxor i höstens hetaste färg. Tummen upp!


Drömmar i syrummet

Just nu är mitt syrum nerpackat i flyttlådor men när vi har flyttat och tiden räcker till hoppas jag kunna sy några fina plagg som klänningen ovan.


På jakt...

...efter ett vinrött nagellack. Den vinröda färgen kommer vi se mycket av i höst and I like it, härlig färg. Så första inköpet blir ett nagellack i denna underbara färg.
Bild: Gina Tricot

På Myslistan

Pants
Jag skulle kunna tänka mig ett par av dessa framför brasan i höst, uppkrupen i soffan med en spännande bok i knät. Visst är dom snygga. Byxorna är från Franklin & Marshall och du hittar dem på Bubbleroom.

Nya glansdagar

Jag har några sommarprojekt som jag har påbörjat och måla om möbler är en av dem. Stolarna har nu fått en ljusgrå nyans. Jag har två stolar i denna modell och hoppas kunna hitta fler i snarlik modell. Skulle vara så fint i vårt blivande kök tillsammans med ett antikvitt köksbord ( som jag inte har hittat än). Om 15 dagar får vi husnycklarna!!!


New In

Har köpt mina första loafers. Så blanka och fina. Känner mig som Vanheden i Jönsonligan när jag glider fram på gatan. Skorna fyndade jag på Din Sko.


Mer inspiration


Like a Star!

 
På min önskelista just nu finns ett par örhängen från Edblad.

2012-08-01

Sista sommarmånaden, hösten är på gång. Sista semesterveckan för vår del. Om 2 veckor flyttar vi till hus så den här veckan går åt till att packa flyttkartonger, städa och trixa. Ni kommer nog få se en del inredning framöver då renovering av hus kommer ta upp mycket av min tid. Letar inspiration överallt.


RSS 2.0