2012-02-29



Idag har jag valt att ha gröna naglar. En nagelfärg som jag tycker är lite svår men så snygg. Man är uppväxt med att man ska ha röda/rosa nyanser på naglarna så det tar emot att måla en annan färg. Dags att bryta trenden, grönt är skönt!

Garderoben krymper..

 
Nu är det inte många veckor kvar till nytillskottet väntas komma. Dock har jag ett stort problem, mina kläder har liksom krymt. Just nu använder jag ca 10% av mina kläder, vilket börjar bli ganska trist. Dessutom är det svårt att shoppa kläder nu med eftersom kroppen kommer förändras inom en månad.  Så jag får helt enkelt lugna mig och längta lite till....

Byxor och skjorta - Gina Tricot, Jacka - Peak, Halsduk - Champion

Ett kap!

FESTKLÄNNINGAR - KLING / SARINA DRESS - NELLY.COM 
En klänning som passar mig helt i smaken. Så snygg!! Finns att köpa här för bara 379 kr.

Bild: Nelly.com

2012-02-27

I natt var det dags igen för årets Oscarsgala. Röda mattan rullades ut och uppiffade kändisarna stod på en lång rad och visade upp sig. Snyggare och elegantare än någonsin. Min favorit var Kirsten Wiig som bar denna underbara klänning från J-Mendel.

   

Bild: Aftonbladet/sofiesMode

Present !!


Igår fick jag en fin present av min syster. En snygg väska som jag bara älskar. TACK SYSTER!!!

Dagens Outfit


Inviger min upppiffade jeanskjorta som jag har klippt av armarna på.

Jeans Mama och Bastopp- H&M, Jeansskjorta - Gina Tricot

 


2012-02-25

God Förmiddag!
Våren kommer bara närmare och närmare. Snacka om att man toklängtar efter ljusare tider, varmare väder och tunnare kläder. Men än så länge får vi vänta några dagar till. Jag som för tillfället befinner mig i Sälen är tvungen att pälsa på mig en del. Men solen värmer helt klart!

Trevlig helg!


Välkommen vackra sol

RB3016RB2140-5
Jag skulle behöva ett par nya snygga solbrillor. Denna gången tänkte jag satsa på ett par traditionella Ray-Ban. Det står mellan dessa två. Fler modeller hittar ni här.

Bilder: Ray-Ban

2012-02-24


GRATTIS ÄLSKLING!
Idag fyller min bättre hälft 30 år. Det ska vi såklart fira.

Ja,tack!


Så här skulle jag vilja gå klädd i vår. Ledig stil med snygga detaljer.

Väst - Only - 359 kr
Skor - Modekungen - 999 kr
Jeans - Gina Tricot - 399 kr
Örhängen - BikBok - 99 kr
Skjorta - BikBok -  249 kr
Väska - Modekungen - 699 kr

Dagens Outfit


Idag kör vi på den rockiga bekväma stilen. Med mjukisbrallor och t-shirt från Cheap Monday.  YOU ROCK!!

2012-02-23

God Morgon!
Ja, i morses föddes en kunglig prinsessa. Viktoria och Daniel har nu fått en söt liten tjej. Jag hoppas att allt har gått bra och att familjen får njuta lite privat innan pressen stormar in. Men en liten prinsessa måste ju ha en fin liten klänning. Så här kommer ett tips

Den här fina klänningen har Therese sytt, gå gärna in på hennes blogg, Varmakramar, för att se mer av hennes kollektion. Supersöta barnkläder.

Egentid


Det är inte många böcker jag hinner läsa under ett år. Enda gången brukar vara när jag har semester vilket jag har nu. Därför fick denna boken följa med, haft den i över ett år men inte läst den så nu är det på tiden. Hoppas den är bra.

2012-02-22


Incheckad och klar i Sälen! Här ska jag och min sambo tillbringa en hel vecka, dessutom kommer syster och hennes sambo upp till helgen. För min del blir det dock inga skidutflykter utan får hålla mig lugn. Men det menas ju inte att man inte kan njuta här uppe ändå. Veckan kommer innehålla promenader, fik, shopping, mys i soffan,och annat skoj. Hoppas verkligen solen tittar fram hela veckan.

New In!


Smått och gott från Mango.

Bilder: Mango.com

2012-02-20


Ok, nu är jag redo för att bli Mamma. Smink är ett måste eftersom jag kanske inte får sova mycket de första veckorna och Pingu hoppas vi på går hem när han/hon vill titta på film. Bästa presenten!!

(Fick hem detta i ett paket från tidningen Mama)

Får jag bjuda på en kopp kaffe?

Lattemugg Pernilla White  Lattemugg Penelope Blue Lattemugg Rosie White 


Bilder: SysterLycklig

Swedish Hasbeens

Strong LadyHigh Heeled JodhpurPeep toe Super HighBaskemölla Duck ToeT-bar SandalStriped Beach SandalT-strap LowPump Ballerina
Vilken kollektion! Det svenska träskoföretaget Swedish Hasbeens har verkligen hittat sin stil. Skorna är helt underbara. Skulle gärna vilja ha ett par i min skosamling.

Vill ha....




Jag är verkligen VERKLIGEN svag för kuvertväskor. Tänk dig den gröna väskan tillsammans med en knallblå klänning, höga klackar, solkysst hud och guldsmycken till. En perfekt sommarparty outfit.

Bild: Åhlens

2012-02-18

God Morgon!
Innan kl 06.00 ska man egentligen inte få vakna. Det är nästan olagligt. Men idag, på en lördag dessutom,vaknade jag kl 04.00 och var superpigg. Vad gör man då? Jo, till slut gick jag upp,kokade mig en stor kopp te, satte mig framför datorn och myste för mig själv. Det är ju bara att gilla läget.

Ha en skön lördag!


En försenad julklapp!!


Tänk att jag hade en julklapp som låg och väntade på mig. Jag jobbar i vanliga fall som instruktör på Sportlife Trollhättan men är just nu vilande eftersom en knoddis är på väg. Idag hade vi ett personalmöte och då fick jag denna fina julklapp, en superdupersnygg träningströja. Perfekt att använda om några månader när mammakilona ska bort.

Ny skjorta på nolltid



Nu har jag tagit fram saxen och klippt av armarna på min jeansskjorta. I sommar kommer armlösa plagg vara på tapeten. I stället för att köpa en så återanvänder jag min skjorta som jag knappt använder. Fiffigt Elin!!

2012-02-16



Katalogshopping!!
Jag blir alltid lika glad av att få H&M´s katalog nerdimpandes i brevlådan. Man bläddrar, viker hörn, fantiserar och kombinerar ihop sin garderob med tänkvärda plagg som finns i katalogen. Har du inte fått den kan du beställa den på www.hm.se

Sätt Sverige på fingret!


Den här ringen tycker jag jättemycket om. Så enkel och snygg.
Pris 195kr
Ringen finns att köpa på cocoo.se 

Ögonsten


Jihoo, jag har köpt en ny plånbok. Som jag har letat.....
Den här köpte jag på Lundbergs i Trollhättan.

Happy Valentine´s Day!


2012-02-14



Var med i Sofis Mode´s utlottning!

Sofis mode och Folkspel lottar ut ett par pumps från Christian Louboutin värda 4000 kronor - det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att skicka ett sms.  

SÅ GÖR DU: Skicka ett sms med texten PUMPS och ditt personnummer till 72030 (t ex PUMPS 7502140000). Du får då ett lottnummer skickat till din mobil. Vinnarna meddelas via sms den 22 februari. Varje sms kostar 10 kronor. Lycka till!


Läs mer här

Ordning & Reda



Nu har jag äntligen städat i min smyckeslåda och hängt upp krokar till mina halsband. Förrut var mitt stora problem att när jag skulle använda ett halsband så hade det trasslat in sig i alla andra smycken som jag hade i samma låda. Så fruktansvärt irriterande. Dessutom ser man lättare vilka smycken man har. Nu har jag tom plats att köpra några fler.

Gårdagens outfit



Black & White - Igår blev det restaurangbesök på Olearys. Bra avslutning på veckan. Just nu lever jag i töjningsbara toppar och mamajeans. Har även några klänningar som går på högvarv. Garderoben har defenitivt minskat och det är många plagg jag längtar efter att få använda när bebisen har tittat ut. Under tiden får man vara kreativ.

Kavaj och mamajeans H&M och Linne Cheap Monday.


2012-02-13



God Morgon!
Har tagit sovmorgon idag. Dessutom passade jag på att njuta av en lång frukost innan jag snart ska iväg till jobbet. Det är vardagslyx. Det är måndagsmorgon och nu har jag 10 arbetsdagar kvar innan jag går hem på mammaledighet. Känns lite overkligt men ska bli en spännande tid.

 


Pimpar Barnvagnen



När vi köpte barnvagnen fick jag en idé om att jag ville ha ett lapptäcke som gick i färgerna rött/blått. Eftersom vi inte vet om det är en tjej eller kille som bor i magen så passar det perfekt till båda. Så för några veckor sedan åkte jag iväg och köpte tygbitar i flera olika motiv - randigt, prickigt och enfärgat och igår hjälpte min svärmor mig att sy ihop täcket. Efter ca 10 timmars slit var det äntligen färdigt (trodde verkligen inte att ett lapptäcke skulle ta så lång tid). Jag är supernöjd och hoppas vår lilla knodd kommer tycka om det.

2012-02-12




Söndagsmys på Hunneberg
Med ryggsäcken full med fika åkte jag och min sambo till skogen för att lapa lite vårsol. Bort från all civilisation och måsten. En bra söndagsaktivitet helt enkelt.

High heels

599 kr

Bild: BikBok

Ett stort ha begär rusar nu genom kroppen. Dessa skor skulle ju hotta upp vilken tråkig outfit som helst.

2012-02-11



Hittade inspirerande bilder i nya numret av MAMA tidningen. Skönt att se att även mammor kan få klä sig snyggt.

Maria Montazami = egen kollektion

Nu har den underbara kvinnan börjat designa väskor, accessoarer och smycken. Självklart finns toffsar med som detalj på väskorna.

Aftonväska
Teenage bag Black


Bilder: Maria Montazami

2012-02-10



Projekt - Återvinning av plagg
Klippa lite här, sy lite där och helt plötsligt kanske man får ett plagg man vill använda.
Vi får se.....Återkommer med resultat

Vårens mode - 2012

Det är alltid lika spännande att se vilka trender som är på ingång. Vi har ett brett utbud i vår vilket skapar många härliga stilar. Såhär har jag samanfattat vissa av trenderna:

Pastellfärger
Detta är vårens största modetrend. Färger som Mintgrön, ljusblå, citrongul, puderrosa och syrénlila står i centrum. Det är mycket sött och romantiskt. Mycket av modet är även 50-talsinspirerat.

Mitt bästa tips: Ett pastellfärgat nagellack kommer defenitivt hotta upp din outfit.

Nagellack , Haymarket Nail Polish , Nails Inc - NELLY.COM Bild: Nelly

Mönster
Kors och tvärs, djurinspirerat eller zick zack. Ju mer som händer i tyger desto bättre. Det kan bli spännande plagg som piffar upp vårens mode.

Mitt bästa tips: En härligt mönstrad topp, gärna lite oversize istoppad i en tajt pennkjol

Tiger of Sweden Torri Topp Print på Bubbleroom.seBild: Bubbleroom

Sportigt
Sportmodet såg vi i vinter och det är en trend som håller i sig även i vår. Kepsen åker fram, ett par snygga sneakers till klänningen  .

Mitt bästa tips:
Dunväst -matchas ihop en grovstickad tröja och ett par slitna jeans.

Jackor , W Nuptse To Vest , The North Face - NELLY.COM Bild: Nelly

Jeans
Låt oss aldrig släppa jeanstrenden. Just nu är det alla varianter på jeansplagg - jeansen kan vara smala eller vida, höga i midjan eller låga, shorts som kort eller lång modell,skjorta med och utan armar. Helt underbart!!!

Mitt bästa tips: Dags att bära upp favoritjeansen. Spelar ingen roll om det är vardag eller fest.
Bild: BikBok


2012-02-09

God kväll!

Jag har kommit på att jag är en riktigt scarf/halsduk nörd. Här är några kort som jag hittade i datorn. Men det finns betydligt många fler. Lila - Blårandig - fågelmönstrad - grårandig.......



Och fler kommer det bli...


Solstrimma


Tänk vad en tidning kan piffa upp vardagen.

2012-02-08

GodMorgon!
Idag är jag trött. Så trött att jag fick muta mig själv för att komma upp och iväg till jobbet. Mutningen blev en PLAZA Kvinna tidning som jag skall läsa på lunchen. Fick även veta i morses att Madonna kommer till Göteborg i sommar. Sist hon var i Sverige missade jag henne pga att jag var i Åre, så nu vill jag verkligen få tag i en biljett.


Trevlig Onsdag!




Sommarfeeling

Only Celsia Flower Dress Mood Indigo på Bubbleroom.seOnly Celsia Flower Dress Lapis på Bubbleroom.se
Blommig klänning från Only, 359 kr

Bilder: Bubbleroom.se

2012-02-07



Efter drygt 10 timmar på jobbet har jag nu stämplat ut och anlänt till vår lägenhet. Skulle aldrig klara en långdag utan mina Converse, tack gode gud att det finns snygga sneakers. Nu är det soffan som gäller hela kvällen..


Behöver en ny plånbok



Så snygg. Jag är på jakt efter en plånbok och har fastnat för denna modell från Boomerang. Ja, ska man vara mammaledig så måste man ha en fin plånbok eller hur!
Bild: saddler.se

Colours by Indiska

STINA STRIPE: whiteTRIKA necklaceALENA purseSTINA STRIPE: blue
Bilder: Indiska.com

Dags att börja blogga igen.....



Tro det eller ej men jag har funderingar på att börja blogga igen. Efter X antal månader kan jag inte hålla mig längre utan tar upp min hobby, skriva om mode och andra saker som händer i mitt livet. I vår får vi dessutom tillökning i vår familj. En liten prins eller prinsessa är påväg och väntas komma i slutet av mars. Undra om vårt barn kommer bli lika klädtokig som jag?

Så välkommen igen att läsa min blogg!

RSS 2.0