Fina fötter

Have2have Loafers, Petra Coral Bubbleroom.se
Upphottade Loafers, så rätt! Du hittar dom här.

I Want!

 En mockajacka helt i min smak. Åh så fin. Skulle ju passa perfekt som höstjacka. Kommer ifrån Zara.

Jag klipper till med saxen...

Jag har haft lite problem med det tekniska, har ej kunnat blogga via mobilen. Tyvärr har jag inte fått löst detta utan måste helt enkelt ta allt via datorn. Nu till det roliga...
I Tisdags var jag nere i Göteborg och shoppade loss i butiken Stoff & Stil som är en textil och hobby butik. Vilken butik! Det fanns tygrullar högt och lågt - i alla dess färg och form, sytillbehör, mönster....
Det slutade med att jag kom därifrån med en stor påse fylld med härliga tyger. Nu ska vi producera kläder,  bla ska vi ( mamma får nog hjälpa mig med detta ) en långklänning till mig. Hoppas på att resultatet blir det samma som min bild i huvudet.
Helt plötsligt blev min blogg en syblogg?????
 
 
 
 

Snurr på linjen...

.....ursäkta min frånvaro men har problem med det tekniska.

Innehållet i Nudie påsen....

 
.....Ett par Jeans såklart!
Den 22 april var jag på en Klädbytardag i Vänersborg, läs inlägget här. Då passade jag på att vara med i en utlottning där priset var ett par Nudie Jeans och gissa vem som vann, JAG!!!!
Invigde dessa idag, dock fick jag inte till ngn bra bild men kan berätta att dom passar perfekt.

2012-06-25

Godkväll!
Måndag och veckan är igång. Det har verkligen varit tråkväder med regn hela dagen så idag har jag varit inne och pysslat. Mitt nya fritidsintresse är att sy så har hunnit sitta lite framför symaskinen. Hoppas kunna visa upp fina plagg för både mig och min lillkille i framtiden. Så håll ut!
Fick levererat ett paket idag från Nudie Jeans, vad det är i och varför berättar jag imorgon.
 
 

Mobil Fodral

Hur många gånger har man inte letat efter mobilen i väskan eller fått hålla den då man inte har någon väska eller bra ficka. Här är ju lösningen! Jo, jag vet att dessa "väskor" har funnits ett tag och jag har småkollat på olika fodral men inte riktigt fastnat för något tills nu. Detta läderfodral kommer från Ceannis och du hittar det här.

Midsommar Outfit

Här kommer en helbild på min outfit igår. En färgklick!
 
Linne - Gina Tricot // Kjol - H&M // Halsband och Armband - Kappahl // Ring - Smyckesbutik i Malmö // Skor - Åhlens

Like a Star!

Fastnade helt klart för detta armbandet som kommer från cocoo. En färgglad långklänning och sandaler till så är semestern räddad!
 

Glad Midsommar!

Något nytt, något blått, något gammalt....... Nej, det var inte bröllop igår utan beskrivning på min midsommarklädsel. Grönt linne (gammalt) Blå kjol och ett nytt armband. Midsommar firades i ett stort hus i Göteborg med nära och kära och tonvis med mat.
 

2012-06-21

Idag har jag gjort något som jag länge har önskat mig. Jag har haft en timmes träning med en personlig tränare. Så kul och otroligt givande. Inspirationen är på topp. Mitt mål är nu att få en smidig och stark kropp. Till hösten drar jag igång och instruerar i Bodypump och Indoor Walking, då hoppas jag vara i form.
Vi ses på gymmet!


Kalla nätter!

Det blev shopping idag trots det fina vädret.Jag är på jakt efter en midsommarklänning men istället hittar jag allt annat skoj. Köpte mig ett par jeans och en tjock tröja som kommer passa perfekt till grillkvällarna fram igenom. Vad jag ska ha på mig på fre vet jag inte...

Jeans - Gina Tricot // Tröja - Carlings


Dagens klädval

Sitter just nu med påse på huvudet och väntar på att min slingor ska bli klara. Passar på att blogga lite, här kommer en dagens....

Scarf - Hos Ebbas // Tröja - Kappahl


Rea på stan

Hittade den här väskan på Åhléns. En retroväska som har kommit tillbaka lagom till sommarens utflykter. Super! Funderar du på att köpa en väska är denna en fin kandidat.


2012-06-18

På med kepsen och mjukisbyxor. Idag är det mysmåndag


Dagens klädval

It's all about Jeans! Ljus jeansskjorta kombineras ihop med mörka jeansshorts tillsammans med blommiga detaljer.


Prickiga mössor

Detta blev resultatet av gårdagens sylektion. 2 ( egentligen 3 men den jag sydde till min son var för liten) prickiga mössor med bokstäver på, en till Axel och en till Esther.


2012-06-16

Tjing!
Lördagsmorgon och mina herrar ligger fortfarande i sängen. Därför passar jag på att dra mig till "the gym". Bra start på helgen.


Fredagsmys

Idag sitter jag mest och myser framför min symaskin. Min nya hobby! Tänk vad man kan skapa med en sådan här mackapär. Har gett mig in i mössbranschen. Visar vad det blir för resultat senare.


Inspiration

Bild från H&M


Baglady

Just nu gäller bara EN väska för mig, skötväskan. Ja, lite tråkigt då jag älskar att variera mig. Men för tillfället kan jag inte leva utan den här väskan. Big it is....


Pust...

Precis hemkommen från gymet. Nu har jag kommit igång och känns både skönt och jobbigt. Det är en lång uppförsbacke jag ska kämpa mig igenom efter graviditeten. Men små steg i taget.
Peppar mig med några nya linnen från Åhléns. Vilka knep använder du för att sporra dig till träning?


Nytt i modevärlden

 
Maison Martin Margiela släpper en kollection tillsammans med H&M. Kollektionen släpps den 15 nov i utvalda H&M butiker. Äntligen något nytt inom basplaggområdet. Det kommer bli ett intressant samarbete.

Vill ni veta  mer om detta franska modehus, kika in här.


Byxdress

I slutet av maj skrev jag om ett fynd jag hade köpt. Men visade bara tyget, inte vad det var. Hade tänkt ta på mig plagget men solen ville ej titta fram så får visa det såhär. Jag har nämligen köpt en byxdress från Nelly. Tyget tycker jag är helt underbart. Så solen, vänligen visa dig....


Gult och Blått


In med bollen i mål.... Idag spelar Sverige sin första EM-match. Färgerna gult och blått hägrar nu i varje tv-soffa då vi laddar upp till avspark. Även jag bidrar med dessa färger på bloggen. Klänningen kommer från Lindex och den fantastiskt fina bikinin kommer ifrån Åhlens

Heja Sverige!


Sommarregn

Vad är det med vädret? Ena stunden är det strålande solsken och nästa stund så är det regn och rusk. I förmiddags var det sol så bestämde mig för promenad, packade solbrillorna och gick ut. 10 min senare så öppnade sig himlen, som tur var packade jag även ner regnstället. Det blev en blöt promenad.Nu sitter jag nerbäddad i soffan och vill absolut inte gå ut mer idag.


On Sale

Nu har H&M dragit igång en sommarea med mycket smått och gott. Jag fastnade med blicken på denna skönhet. Ett par blommiga shorts i chiffong för 99 kronor.


2012-06-10

Söndag åh härliga söndag. Idag har jag en egen grejar dag. Jag har varit och shoppat kläder, fantiserat i tygaffären om att sy egna kläder och snart ska jag iväg till gymmet. En perfekt dag som är fullproppad med mina intressen.
Nedan ser ni några härliga tyger jag fastnade extra för.


Dagens Outfit



Jacka - Nelly Trend // Kofta - H&M // Jeans och Topp - Gina Tricot // Halsband - Åhlens


Gårdagens val

Jacka - H&M Herr // Tröja - Gina Tricot // Jeansskjorta - Ullared


2012-06-08

Det är redan fredag, nice! Som föräldraledig har man inte riktigt koll på vilken veckodag det är. Allt flyter ihop.

Jag tänkte springa lite på stan idag, kanske hittar något trevligt. Skulle behöva fynda lite träningskläder nu när jag har kommit igång med träningen.
Men först får det bli lite kaffe ( har fått en så fin kaffemaskin så nu är det extra trevligt att brygga kaffe )

Trevlig fredag!


Dagens detalj

Marint, blommigt och brunt läder.


Enastående



Detta är en klänning helt i min smak. Så snygg. Diskret men ändå utstickande. Klänningen kommer ifrån STINE GOYA och du hittar den hos Nelly.


Klassiska veck

Jag hittade till slut en stilren klänning till dopet som jag tycker väldigt mycket om.
Den här klänningen påminner mig om min mormor. Hon bar ofta plisserade kjolar. Favoriten var nog den mörkblåa, precis som klänningen.

Klänningen är från Nelly


Godkväll i stugan!

Slapparmåndag! Inte mycket på programmet. Lite trött efter gårdagens kalas. Bilder på min klänning kommer.

Ikväll har det varit premiär på gymmet. Jag har återigen bekantat mig med hantlar och löpband. Träningsvärk imorgon - check.


Dop

Landat i soffan efter en lång kalasdag. Allt har gått jättebra. Nu är lillkillen redo för vida världen.

Tack alla som var med och förgyllde vår sons dag!


På väg

Dopdags. Uppiffade och klara, solen är på gång att spricka igenom molnen och allt verkar vara inpackat i bilen. Nu far vi.... Mot kyrkan.


Lång och ståtlig

Mina nya skor. Ett par High heels från Åhléns. Premiär för dessa imorgon. Dags att måla tånaglarna.


Casual Friday


Project Runaway till Sverige

Jippi, Nu kommer den underbara serien Project Runaway till Sverige och modeikonen Sofi Fahrman skall leda programmet. Jag kommer sitta klistrad vid tvn. Min dröm är att kunna sy egna kläder, en dröm som jag nog delar med många andra. Så brukar sitta och drömma mig bort när serien från USA visas. I höst kommer vi få följa framtidens designers, så kul.

Läs mer om nyheten på Aftonbladet
 


Bild: Aftonbladet

RSS 2.0