Ytterplagg


Jackor är något jag har minimalt med just nu, speciellt vår och sommar jackor. Men det ska vi nog snart ändra på. I veckan köpte jag denna skinnjackan på Cubus. Ett bra kap!

Dagens tips!

Då och då kan man faktiskt hitta kläder på barnavdelningarna som man själv vill ha och ibland har man även tur att den största storleken passar. Nu har jag hittat en spetsväst på H&M som jag jättegärna skulle vilja äga. Västen kostar 149kr.
Väst

Powerwalk

  
Jag längtar så efter att få börja träna igen, men efter en graviditet får man snällt vänta några veckor så kroppen hinner återhämta sig. Under tiden får det bli långpromenader på barnvagnen. Jag har hittat ett par snygga promenadskor på TeamSportia som skulle passa bra på mina fötter.

Scarf x 3

 
Nu har jag gjort en rejäl uppdatering i min scarflåda. Jag köpte nämligen 3st nya igår när jag och min mamma var på shoppingtur. Första modellen köpte jag på Ehlsas garderob och de andra två hittade jag på H&M.  Det var fyndpriser  149,-, 30,- och 50,-.


Min önskelista!

1. Vårjacka - Jag behöver verkligen köpa en jacka.
2. Smycken - vill gärna har några nya halsband som piffar upp.
3. Hårvårdsprodukter- Red Ken produkter är mina favoriter. Vardagslyx!
4. Ny scarf - Nu vill jag lägga in vinterhalsdukarna i garderoben.
5. Väst - Jeans, skinn eller något annat material.
6. Ljusblå skjorta - Gärna en oversize modell.
7. Underkläder - En snygg bh under en transparent blus i sommar.
8. Träningskläder - Snart dags för powerwalk med barnvagnen.
9. Skinnkjol - Så snyggt.
10. Bikini - Hur många bikini/baddräkter vill man ha i år tro

Frukostmuggar

Godmorgon!
Har en mysmorgon med min lillkille som sover så gott bredvid mig här i soffan. Passar då på att surfa lite på datorn samt inviger våra nya kaffemuggar från Lexington. För visst är det så att kaffet smakar alltid lite godare när man har en snygg kopp att dricka ur.






Snygga ben


Så coola! Ormskinnsmönstrade leggings från Lindex. Kostar 199,-

Tre i rad

 
Just nu finns det otroligt snygga västar att piffa upp sin outfit med. Dessa kommer i från Gina Tricot och kostar mellan 199-499,-. 

Dagens Detalj


Pärlor, snäckskal, snöre, silver och stenar. Ett armband kan se ut på olika sätt. Kombinera gärna flera olika modeller. Idag har jag valt några armband som jag shoppat i Thailand samt ett silverarmband från Tiesto.

Sommartid


Idag är det dags att dra fram klockan och "ställa fram utemöblerna". Nu börjar vi närma oss sommaren. Jag har beställt en solig och varm sommar 2012.

2012-03-24

Loppis, loppis och åter loppis!
Idag besökte jag och min far en loppmarknad. En mysig lördagsaktivitet. Köpte ett skärp som man helt klart fick sommarfeeling av. Summan var 10 kr, som hittat.


Till mig - från mig

Jag har köpt ett Lexington fat som en liten present till mig själv. Ja, Ibland är så att man värd ett paket och det kände jag efter denna veckan som varit. Kort och gott - egoboosting!


Dags att bli blond igen

Nu är det på tiden att ta tag i mitt hår. Under graviditeten valde jag att låta bli att bleka håret då det är mycket starka produkter man utsätter sin kropp för. Men nu när lillkillen har tittat ut ska det bli skönt att få en hårfärg man trivs med. Min grundfärg är den klassiska råttfärgen som egentligen inte är någon färg så ni förstår kanske varför jag längtar så att få det ljusare. Hoppas kunna få tid till detta de närmsta dagarna.


Present!

Jag har faktiskt köpt en present till mig själv. Vad det blev får ni veta imorgon.


En Investering

I höstas var jag i Stockholm på utbildning och passade på att umgås med min vän Mia som bor i storstaden. Självklart blev det lite shopping. En av shoppingpåsarna bestod då av ansiktsprodukter från Clinic. Ett märke jag aldrig har testat förrut men som jag är glad att jag provade. Är supernöjd! Ok, det kostar en del men förrutom att det är bättre produkter för ditt ansikte så räcker det längre än vanliga billighetsprodukter. Så i långa loppet blir det ej så dyrt för plånboken.


Nytt liv!

Här på bloggen har det inte varit vidare aktivitet för äntligen har vår lillprins anlänt. Idag var jag egentligen beräknad men han var nyfiken på livet och tittade ut för en vecka sedan, den 13 mars. Ett nytt liv med många underbara stunder väntar. Och ja, ett modemonster har han redan blivit med färgglada byxor, randiga bodys och material av organic cotton.


Måndagsmys


Nu är skorna mina!!


Vårskorna är redo att användas. Älskar kilklacken, det förgyller hela skon. Jag tipsade om dessa skor för någon vecka sedan och nu är dom äntligen mina. Köpta på DinSko. 

Kommer snart


Under v. 12 lanserar Lindex en ny kollektion som heter Holly & Whyte. Underbara kläder som gör att man längtar efter soliga sommardagar och varma grillkvällar tillsammans med vännerna. Kläder är i stil med märken som Gant/Lexington. Jag säger: Tummen upp!!

Bilder: Lindex

2012-03-11


Pling Pling!!
Jag tycker att det är lika krångligt varje gång man ska köpa en ny mobil. Vilken operatör ska man välja, modell på telefonen och hur mycket ringer man egentligen per månad? Frågorna är tusen och jag brukar se ut som ett frågetecken på samtliga frågor. Till saken hör väl att jag är väldigt oteknisk och vill att allt ska fungera med en gång. Ingen bra kombination! Men nu har jag gjort det - jag har köpt en ny mobil. Det fick bli en uppgradering av min gamla telefon (Iphone 3) då jag är lite kär i Apple. 
 

Dagens Outfit



Idag fick man försöka piffa till sig då vi var bjudna på brunch. Passade då på att inviga min nya tröja. Superskön och mjuk. Det kommer nog bli en favvis i vår när man ska gå hemma och mysa.

Oversize Tröja - Gina Tricot, Jacka och Leggings - H&M, Väska - Lindex, Skor - Scorett, Halsduk - Åhlens


Pärlmodet är tillbaka


Ta fram dina pärlor och börja pärla smycken för nu är det mode igen. På min önskelista står ett sådant skärp som vi ser ovan. Smyckena hittar du hos KyssJohanna 

2012-03-10

God Morgon Sköna Lördag!
Sovmorgon, en kopp kaffe och solen är på G. Ja, det blir nog en bra dag idag. Jag har glömt att berätta att vi är bjudna på bröllop i sommar. Det är min kusin som skall gifta sig. Det ska bli jättekul. Så nu behöver jag ut och scanna av klänningsmarknaden. Ska det bli en långklänning eller kort tajt modell? Vi får se.

Randigt,guld och vårkänslor

Här kommer fler saker som jag shoppade i tisdags. Butikerna är fyllda på tvären med vårkläder och det är inte svårt att hitta plagg man vill köpa. Tröjan köpte jag på Gina Tricot och dessa örhängen köpte jag faktiskt på Ur&Penn (en butik jag aldrig är inne i men som hade roliga och lite annorlunda smycken).


En stor förebild

  

COCO CHANEL      1883-1971


Coco designade alltid enkelt, bekvämt och stilrent. Vi har henne att tacka för Chanel-dräkten,"den lilla svarta" och parfymen Chanel No 5 . Hon var även den första modeskaparen som designade byxor till kvinnor. Coco förstod helt enkelt hur kvinnor ville leva och klä sig utan att behöva bära konstiga korsetter och stora kjolar.

Coco Chanel växte upp i en fattig familj där hennes mamma dog tidigt och hennes pappa var gårdfarihandlare. Efter mammans död valde hennes pappa att placera Coco som egentligen hette Gabrielle i ett klosterhem. Där fick hon gå i skolan och det var även där som hon lärde sig sy.

Coco fick kämpa och gå emot strömmen för att nå toppen. Hon gick sin egen väg vilket är beundransvärt. 

En modeikon vi alltid kommer att minnas!

Bild: Lipnitzki /Roger - Viollet.


Tygpåsen


Vad är det för speciellt med en tygpåse egentligen? Förrutom att det är en väldigt praktiskt påse och det absoluta miljövalet? Egentligen ingenting men väldigt bra sak att ha. Jag använder min till stranden, när jag går och småhandlar eller bara är på påshumör.


2012-03-08



Så här ser min morgon ut! En kopp kaffe med nybakat bröd och datorn i full gång. Idag är det dessutom internationella kvinnodagen och det måste vi ju uppmärksamma. Jag tänkte under dagen visa en av mina förebilder, som har tagit stor plats i världen och blivit en stor modeikon. En kvinna som har jobbat hårt för att förverkliga sin dröm.




Marni at H&M



I morgon, torsdag den 8 mars, släpper Marni sin kollektion på H&M. I utvalda butiker samt online går det att klicka hem kläderna. Jag har valt ut mina favoriter bland flertal klädesplagg. Ska man ha någon chans gäller det att vara först på plats. Lycka till!!

Bilder: H&M 

I shoppingpåsen



Detta blev ett av mina fynd igår när jag var och shoppade. En blus från H&M för 99 kr. Det är nästan billigare att shoppa i vanlig butik än på second hand.

2012-03-06

God Tisdag!
Idag är det shopping på schemat. Hur underbart är inte det. Mamma är också ledig denna dag så då ska vi gå loss i butikerna här i Trollhättan. Vi får se vad som hänger med hem i eftermiddag.

En hel outfit från BikBok

 

Bilder: BikBok 

2012-03-05



Godmorgon!
Idag startar mitt lååånga sommarlov som håller i sig ända till sista december. Eller sommarlov och sommarlov, jag är föräldrarledig och är nu hemma för att ta det lugnt innan det lilla yrvädret skall komma, beräknad om 2 veckor, sedan blir det full fart. Så idag har jag bjudit hit två av mina bästa vänner (som också är mammalediga) på lite kafferep. Då får man piffa till sig lite....

Halsband -mamma´s, Linne - H&M

Sex i rad

       
Visst blir man mycket snyggare i ett par högklackade skor. Så bort med snön och fram med klackarna. Skorna ovan är från DinSko och föll mig verkligen i smaken. Min favorit nu på vårkanten är dom svarta med korksula.

Bokrea



Idag sprang jag förbi bokrean på Åhlens och fick med mig Sofie Fahrman´s tredje bok Elsas Hemlighet. Jag har ju både nr ett och två så denna boken var ju given.

Håll koll på nycklarna

ACCESSOARER ÖVRIGT - CHEAP MONDAY / EDWARD KEYRING - NELLY.COM 
En snygg nyckelring är väl alltid trevligt att ha. Denna kommer från Cheap Monday och kostar 149 kr.

Bild: Nelly 

RSS 2.0