Lisa Skirt

Plisserad kjol är ju ett måste i garderoben. Dock har jag inte köpt ngn än men lovar att det kommer innan sommaren är slut. Tycker om den här från Gina Tricot. Vet även att det brukar finnas snygga på second hand butiker, där kan man hitta en kjol som ingen annan har.


2012-05-31

Sista dagen i maj, imorgon går vi in i juni och då är det officiellt sommar. Så fram med uppblåsbara poolen, soldkyddfaktorn och solbrillor. Mer behöver man knappt. Idag har jag pysslat lite med dopet som vi ska ha för vår son på sön. Det finns att göra. Klänning är klar men skulle behöva hitta ett par skor så får nog ge mig ut i affärsvimlet imorgon.


3 x Acne

Inte hittat studentklänning än? Lugn, här kommer tre tips från Acne. Stilrena modeller med det lilla extra. Min favorit är den sista.


Nelly

Fick ett trevligt paket från Nelly idag som innehöll en klänning som jag skall ha på dopet ( vår son ska döpas på sön ) och en till snygg outfit. Tyget ser ni nedan men hinner inte visa mer idag.


Busy Day!

Den här dagen har gått snabbare än en galopperande noshörning. Det började med att jag och lillkillen besökte min arbetsplats där vi umgicks lite med mina kollegor. Sedan bar det av till skogen där mina föräldrar bor och byte till snickarbyxorna. Håller nämligen på med att rusta upp lite möbler till det kommande huset. Ni kommer få se glimtar när allt är klart, om det blir klart. Så här var jag dressad hela eftermiddagen, fick dessa coola snickarbyxorna i mors dag present. Ja, ska man ha hus så måste man ju äga ett par snickarbyxor. Renoveringsexpert nästa...


Mors Dag!

Tänk det är min första Mors Dag. Firas ute vid kusten med sol och bad. Njuter till fullo!

Glöm inte fira din söta mamma!


Bara ben

Jag skulle kunna tänka mig dessa två klänningar. Båda kommer från Indiska och är helt fantastiska.


Think outside the box

Så här trevligt kan man shoppa trosor på Resteröds. I en liten box. Jag blev ju bara tvungen att köpa ngr.


Gårdagens klädval

Här var det avklippt. Jeans från H&M som jag har gjort om till jeansshorts och jeansskjorta som klipptes av ärmarna.


Passa på...

Nu kör Stayhard en Morsdag-kampanj där ALLA tjejer får 25% när vi handlar kläder. Så skäm bort dig själv!!

25% RABATT




Blått, svalkande och randigt


Dop

Nästa helg döps min lilla gosse och jag har fortfarande inte hittat någon klänning. Men har i alla fall ett alternativ som jag funderar på att klicka hem från Nelly. Hmmmm....


Glädjeskutt!

Nu är jag verkligen redo för sommaren. Jag har fått ett par Ray-Ban i present av min Sambo. Lyckan är total. Så nu kan jag lapa sol dagarna i ända.

 


Dressad för träning


Nu är jag igång och inget skall stoppa mig. För att hålla motivationen på topp brukar jag belöna mig med snygga träningskläder. Ja, alla sätt är bra om det funkar. Såhär skulle jag gärna vilja se ut på gymmet.

Linne, sporttop, byxor och sockar kommer från Gina Tricot. Skor och träningsrepet kommer från Nelly.

Gårdagens Klädval

Sommarvärmen är här!!!

Jeans - Fornarina // Tröja - Kappahl // Skor - Converse

 


Startskottet!


Nu är det dags för mig att börja träna. Efter att ha varit gravid finns det nog inte en enda muskel kvar i kroppen och målet är att försöka återfå den kroppen jag hade innan. Jag startade smått idag med en rask promenad tillsammans med mina gåstavar, effektivt sätt att träna överkroppen när man är ute på promenad. Dessutom var jag tvungen att testa ett fåtal armhävningar, benböj osv. Tungt, mycket tungt. Men i slutet av sommaren hoppas jag kunna se resultat, ca 3 mån framåt. 

Häng med du också, nu kör vi!

Finbyxor

  
I fredags var vi inne på Åhlens och kikade. Då fastnade jag för dessa byxor. Ett par finbyxor med blommönster. Absolut i min smak. Du hittar dom här.

Dagens Outfit

Idag har det varit barnvagnshäng i city med kompisen Maria och hennes lilla Sam. Vi har kikat runt i butikerna, lunchat och njutit av solen. Bra start på helgen!

Trevlig Fredag!

Jeans - Lindex // blus - Kappahl // skinnjacka - Nelly // skor - DinSko


Harmoni

Förmiddagen spenderades vid vattnet. Ett fiskespö, fika och tillsammans med min familj.


MönsterByxan!

Fastnade helt klart för dessa byxor! En loose fit modell som kommer vara skön under sommarens varmaste dagar ( om vi nu får någon värme). Byxorna hittar du på H&M

Bild: H&M.com


Livets väg


Hitills har det varit en konstig vecka. Mycket händer i mitt liv just nu och ibland känns det som om man står utanför och ser på. Jag börjar mer och mer förstå att man skall göra saker som man gillar då livet kan ryckas bort alldeles för lätt. Det är en av anledningarna till att jag har bloggen - min passion för kläder. Så mitt tips till dig är att göra det du brinner för.


Gårdagens klädval


Nackdelen med att bo i Sverige är ju att 70% av året får man gå i gummistövlar då det regnar, så tyvärr fick jag byta skor. Men hoppas kunna ha dessa skor en finare dag framöver.

Jeansskjorta med avklippta armar - Gina Tricot // Byxor - Lindex // skor - DinSko //Armband - Från Thailand

In the Army now

 
Skor Converse - Brandos // Jeansjacka - H&M // Byxor Diesel - Nelly // Armband - Cocoo // Linne - Ellos // Nagellack - Kicks

Dagens önskeoutfit


Kofta, väska och skor - H&M // Linne - Lindex // Jeans - BikBok


Sockersöt

Gick förbi Gina Tricot's skyltfönster och blev kär i den här klänningen. Så fantastisk fin. Finns även i vit som ett tips till er som tar studenten.


Födelsedagsklänning

Köpte mig en ny klänning i veckan som jag bar igår på min födelsedag. En romantisk klänning från h&m. Dock fick jag inte till en bild när jag hade på mig den, det får bli en annan dag.


Swimsuit


Jag funderar starkt på att införskaffa mig en baddräkt. Det är snyggt och bekvämt samt att man kan matcha till ett par shorts = snygg outfit.

Röd Stjärnbaddräkt & Solglasögon Lexington // Blåmönstrad Baddräkt  och flipflop Lindex // Färgsprankande Baddräkt och lädersandaler H&M

It's My Birthday!

Sång, mumsfrukost, klänning, utflykt, fika, shopping och mys.


Färgfest By H&M


Har hittat överdelar som gärna får flytta hem till min garderob. Lite färg som lättar upp och förgyller tillvaron. Alla sex kommer ifrån H&M.


Gårdagens..



Skjorta - Second Hand // Jacka - Nelly // Halsband & Jeans - Lindex // Skor - Converse

2012-05-09

God Morgon!
Det är tråkväder ute med regn och blåst så jag ligger fortfarande kvar i sängen och surfar lite. Bredvid mig sover lilleman och verkar inte heller vilja gå upp. Jag drömmer mig bort till solen och kollar runt lite på nätet efter badkläder. Kan konstatera att det finns miljontals med fina bikinisar och baddräkter. Men det gäller att börja köpa på sig några stycken innan alla är slut, brukar försvinna fort.  Fastnade för en Hawaii-inspirerande bikini från Lindex. Så härlig!



Två i rad


Stilsäkra skor i sommar. Skorna hittar du HÄR.

Bild: Nelly

Flowers

Idag är det Flower power. Blommor i massor både på skjorta och halsband. Skjortan bytte jag till mig för några veckor sedan på en sk. Klädbytardag. Jättenöjd! Hoppas hinna fota hela outfiten under dagen.
Nu iväg på långpromenix med vännen Helena!


Morgonfeeling!


Då var det måndag igen och en ny vecka väntar! Jag startade dagen med en morgonpromenad och kan konstatera att det är nog det bästa sättet att vakna till på morgonen. Kan någon påminna mig om detta dessa dagara då jag väljer att ligga kvar i sängen? 
Jag passade på att inviga min nya dunjacka från Nelly då termometern stod på ngr få grader. Mycket nöjd!

Mönstrade byxor


Dessa byxor ser helt underbara ut. Verkar vara ett skönt material (100 % Viskos), härlig modell och pifffigt mönster. Vad mer kan man begära?

Dessa pants kommer ifrån LaRedoute


En klänning - Fyra stilar



Vilken är din favorit?


Klänning Only // Svart Sandalett Nelly // Lågsko i spets Nelly // Gråa Pumps SkonaMig // Svart Stövlett med träklack Scorett

2012-05-06


ARMY + MARIN
Något jag helt har fastnat för är grönt och blått tillsammans. Så fint! Matcha armygrönt med marintemat så blir det urläckert.

Tröja, Byxor och brillor - Gina Tricot // Jacka - Nelly // Skor - Din Sko // Scarf - Ullared

Same same but different

Cambridge Satchel "Classic" XLargeCambridge Satchel "Classic" Large
En stor trend just nu inom väskfronten är den klassiska väskan fast i fantasifulla färgskalor. Kontorsväskorna har fått sig ett skönhetslyft. Väskorna ovan kommer ifrån Kyssjohanna.

Den vackraste blomman!

Var med att bekämpa barnfattigdomen, köp majblomman. Pengarna går till barn i Sverige som inte alltid har det så lätt. Hemskt att vi ens har det i vårt land, så lägg en slant du med!


Home..

Nu kan vi säga så här....Husköp - check! Det tog oss ett år att hitta ett hus och nu har vi ett, känns fantastiskt. Så om några månader bor vi i vårt hus. Jippi!!!!

 


Redy to go....



Topp Lindex // Väska och Armband Nelly // Shorts och Ballerinaskor H&M // Efva Attling brillor Synsam

Sushi

Det finns nog inget godare än sushi....


Guldig Onsdag!

Lindex Shop Online - KuvertväskaLindex Shop Online - Shorts
Glammigt och festligt! Perfekt att ha på en tråkig enkel vardag. Shortsen är ju urläckra!

Bild: Lindex


Välkommen sköna Maj



Fåglarna kvittrar, solen värmer och man ser människor promenera överallt. Ja, nu är våren här! Idag har jag verkligen varit med i ledighetskommittén. Suttit ute och lapat sol hela dagen, underbart! Dessa dagar har man små bekymmer... 


RSS 2.0