Bloppis!

Nu testar jag att göra en liten loppishörna för både herr och dam. Är du intresserad av något så maila mig på [email protected]. Först till kvarn! Bor i Trollhättan men kan även skickas via posten.

Klänning från Rut m fl. Pris: 100 kr



TIGER plånbok, Pris: 150 kr


Herr Ralph Lauren Skjorta - M, slim fit. Pris 250 kr



Herr Filippa K Skjorta - L, slim fit. Pris 250 kr


Grönt är skönt

Jag invigde mitt Gina Tricot linne i går på middagen som jag skrev om i tidigare inlägg. Ett linne jag stortrivdes i. Säger tummen upp!!!


På vägen

Godmorgon Söndag!
Nu är vi på gång med nya äventyr. Vi är nämligen på väg till Skövde och ska träffa min syster. Laddar upp i bilen med en stor kopp kaffe. Syrran, nu kommer vi.....


100-lappen

Om du har 100 kr över tycker jag absolut du ska satsa på detta linne, matilda tank. Kommer från Gina Tricot och finns i flera färger som lila, grönt, svart, neongult osv. Jag har köpt ett grönt och har även tänkt köpa några fler färger. Så användbart, till jeansshortsen en ledig dag, pennkjolen när du ska till jobbet eller långkjolen när du är bjuden på restaurang. Budgetfynd!!


2012-04-28

Det är en späckad lördag vi har framför oss. Fika och mat är planerat med familjen sedan är det snabbt ombyte för då ska jag på finmiddag med jobbet. Det är mycket mat och högt tempo!
Så nu passade vi på att ta en liten promenad för att njuta av ledigheten innan allt drar igång.

Tröja - Kappahl // skjorta och scarf - H&M //Jeans - Gina tricot // skor - Scorett


Innehållet i Nellypåsen


2012-04-27


Fredag när den är som bäst, mys med familjen hela dagen lång. Vi har hängt i soffan, shoppat till min sambo samt fikat. Ingen stress och inga måsten! Invigde min skinnjacka som jag skickade efter från Nelly,supernöjd.

Klänning - H&M // Jacka - Nelly // Scarf - Min mormors // Plånbok - Marc O Polo

Ett skepp kommer......

Fick hem ett STORT paket från Nelly idag. Vad det innehåller får ni se imorgon...hoppas jag kommer vara nöjd med det jag beställt hem


Törnrosa!

Igår var det ingen aktivitet på bloggen, jag sov nämligen ett antal timmar för att en gång för alla bli frisk. Är trött på att vara sjuk. Nu hoppas vi på att jag är på bättringsvägen. Lillkillen verkar i alla fall ha klarat sig.


Tjuvkika

Just nu är jag inne i en second hand period. Man kan hitta fantastiska kläder för noll och ingenting. Dessutom får man en egen stil, det gillar jag. I lördags var jag på klädbytardag i Vänersborg och passade även då på att svänga förbi en loppis i Trollhättan. Då hittade jag denna jeanskjol. Kommer matcha bra till en blus och joggingpjux.


Fransar

Väst
Fransar på väskor, jackor, skor och nu västar. Jag säger bara: Tummen upp till denna trend!

Bild: H&M

På min önskelista!


Gårdagens klädval

Jeans var temat på gårdagens outfit.

Jeans - Gina Tricot // Skjorta - Ullared // Jacka - Cubus // Halsduk - Åhléns // Skor - Scorett


Sjukstuga

Jag är inte på tipp topp,har tillbringat många timmar i sängen med feber och hosta. Boring!! Så tänkte vitaminkicka mig med en tidning och godis. Hoppas ni har haft en trevligare söndag!


Gratis shopping

Ja, så bra hade jag det i går. Jag var på klädbytardag i Vänersborg. Reglerna var enkla, man tog med sig Max 5 plagg och bytte till 5 nya. Fiffigt, miljövänligt och nytänkande. Jag hittade några nya plagg (nya för mig) som jag kommer använda frampå.


Populärt smycke

En het trend just nu är kraghalsbanden som pryder många halsar. Frågar du mig så bara jag älskar det. Kan lyfta vilken outfit som helst, spelar nästan ingen roll vilken stil man har. Matcha till den söta sommarklänningen eller till pojkskjortan tillsammans med slitna jeansshorts och ett par grova boots. Kika in på Cocoo.se så hittar du fler fina smycken..

Dagens Outfit


It´s friday!
Klockan är snart 23.00 och jag är fortfarande vaken. Helt otroligt! Som småbarnsförälder får man inte sova hela nätter vilket gör att man gärna går och lägger sig tidigt för att samla så många timmar som möjligt i sängen. Men tydligen inte idag vilket är underbart att känna sig pigg. Mer av detta tack!

Skjorta - H&M // Tröja - Kappahl // Jeans - Gina Tricot // Skor - DinSko // Halsband - Vintage (aktionsfynd)

Blommigt tygskärp


Jag glömde ju och visa att jag invigde mitt fina skärp som jag shoppade för några veckor sedan i en seond hand butik i stan. Visst passade det bra till gårdagens outfit.

Espandrillos



Vilka härliga pjux! Dessa skulle ju passa perfekt till mina barnvagnrace i sommar. Och vet ni vad, kostar bara 80 kronor på Lindex. Kommer in v. 18.

Bild: Lindex


Dagens Outfit


Dagen har innefattat förmiddagsmys med mamma, lunchdejt med min kusin och eftermiddagssoffhäng med lillkillen. En riktig bra Torsdag!

Skjorta - H&M // Kofta - Monki // Jeans - Lindex // Skor - DinSko // Halsband - Vintage (min mammas) // Pärlarmband - Från Thailand

Klädbytardag!

På lördag anordnar Naturskyddsföreningen en klädbytardag på flera ställen runt om i landet. Reglerna är enkla! Man tar med sig max 5 plagg som man inte längre använder och lämnar in. För varje plagg man lämnar in får man en bricka som man sedan kan plocka ut ett annat plagg för. Genialiskt!
För mig som bor i Trollhättan så är det Vänersborg den närmaste staden som detta anordnas. Kolla in HÄR vilka städer som är med. Måste försöka ta mig tid att gå på detta. Något för dig?

tjejer som byter jeans 


Regn & Rusk


Det fina vårvädret är som bortblåst och istället har vädergudarna bestämt regn, blåst och hagel. Fy vad tråkigt! Jag vill ju använda vårjacka, skor med öppen tå och solbrillor. Men istället är det på med regnjackan och gummistövlar. Jag passade på att välja ut mina favoriter bland gummistövlar på www.Brandos.se.

Färgglada fingrar

Här är resultatet av det nya lacket. Är jättenöjd med färgen.


Lyckotal 4


Här kommer fler tips på klänningar och samtliga ovan kommer från Ellos. Om du inte är kund där idag finns det ett välkomsterbjudande där man får 50% rabatt på en valfri vara. Jag kom ju på att jag är bjuden på bröllop i sommar, kanske ska passa på att utnyttja erbjudandet och beställa en klänning.

Boktips!

En gång om året, lagom till semestern, brukar jag köpa på mig några pocketböcker. Det är faktiskt enda gången på året jag har tid och ro att läsa böcker. I somras köpte jag 4 st böcker på Bokia med blandat innehåll från mord till romantik. Jag gillar både tunga och lättlästa böcker. Den bok som jag kommer ihåg mest av förra årets sommarböcker var den här - En liten hattaffär på hörnet. En underbar historia om en tjej som tar över en hattbutik och försöker med konstens alla regler få butiken att gå runt. Boken innehåller också lite kärlek. Helt klart läsvärd!!!


A bad hairday

Keps "Hevea" - Optical White
En keps är inte fel att ha när frisyren tryter eller man bara helt enkelt vill gömma sig för ett ögonblick. Dessutom är det himla snyggt. Jag har gärna keps när jag tränar så slipper håret störa i ansiktet. Är du en kepsmänniska?

Bild: junkyard 

Sockersöt

Klänningen kommer ifrån H&M och har det fantastiska priset 199 kronor. Som hittat om du ska på galej i sommar.


New In!


Nagellack kan man inte få för många av. Det kommer nya färger och nyanser hela tiden som piffar upp. Mitt senaste tillskott är ett orangefärgat lack från H&M. Riktigt nice, skall testa det i veckan.

Djurmönster

Det är inte bara gamla tanter med permanentat hår och rosa läppstift som har djurmönstrade toppar, även småbarnsföräldrar klär sig i denna stil. Jag stortrivs i den här blusen som kommer från sisters point. Har redan hunnit använda den både till vardags och till party. Me like!


Gör det själv...

Bloggaren Chrystelle vet hur man piffar till ett par tråkiga jeans. På hennes blogg kan man läsa hur hon fixade till ett par vanliga blåjeans till batikmönster. Så fiffigt, måste ju prova detta. Dags att rota fram ett par gamla jeans....

My Dream

Clover
Skäm bort dina fötter ordentligt! Ja, med dessa guldklimpar skulle man kunna erövra hela världen. Skorna kommer ifrån Acne.

Bild: Acne

TGIF



I shoppingpåsen

Jag har ju glömt att visa vad jag shoppade i måndags. Det blev en tröja från Kappahl och en jacka från H&M. Jackan hittade jag på herravdelningen och genom att sy in den lite i midjan tror jag det kommer bli en favvis när vårvädret kommer. Ja, Vi får se om vi kan trolla fram ngt bra....

 


En Dagens..



Ibland får man passa på att leta igenom pojkvännens garderob för insppiration. En snygg tröja - ja,tack! Till pojkstilen valde jag både scarf och smycken.

Tröja - Gant / Halsband och scarf - Åhlens / Jeans - Gina Tricot / Skor - Rizzo

Veckans Kap!


Här kommer ett riktigt budget tips! Den här indianinspirerande mönsterkjol hittar du hos GinaTricot för bara 79,-.

Bild: GinaTricot

2012-04-10

God Morgon!

Jag har verkligen vaknat på rätt sida idag. Energin bara sprudlar och jag har redan hunnit mer än vad jag gör vissa andra dagar. Varför kan man inte känna såhär varje dag? Förstå hur mycket man skulle hinna med då. Just nu njuter jag av min morgonkaffe medan lillkillen myser bredvid mig i soffan. Ni som känner mig vet att jag är en riktig kaffekärring. På tal om kaffe så har vi köpt en ny kaffetermos. Superfint motiv, inte alls lika tråkig som de vanliga.


Påskgodis

Det blev lite shopping för min del idag. Tog mig en sväng om i butikerna och hittade några fynd. Vad det blev får ni se imorgon.


Dagens outfit

Får bli en dagens i provrummet. Jag har lyckats tappa min vanliga kamera i golvet så den blev kaputt. Bra gjort, not! Därför har jag bara min iPhone till hands. Det är nog min tredje kamera som jag tappar bara på några år. Åtgång på kameror när jag är i farten

Jeans, tröja, jacka- Gina tricot, halsband -Åhléns , skor - DinSko


Mysdagar


Vissa dagar älskar jag att gå runt i mjukisbyxor och en topp, mysa i soffan och inte ha några måsten. Låta dagen bara gå utan att man ska prestera. Dessa dagar handlar mycket om att ladda sina batterier, vilket gör att man orkar har högt tempo andra dagar. Glöm inte av dessa dagar!  Jag letar faktiskt efter ett par nya mysbyxor att gosa i. Byxorna ovan kommer från Gina Tricot och föll mig i smaken, även det matchande toppen som kommer från samma ställe.

Bilder: GinaTricot

Colors of California

Skor - Colors of California: HC.7474 | Yttersidan av skonSkor - Colors of California: HC.7474 | Skon sedd ovanifrån
Jag har hittat ett par supersöta skor från Colors of California. Dessa skor hittar du på Brandos.se och kostar 549,-. Snygga både till klänning och jeans. Love it!

Vinterland

Påsk brukar innebära vårkänslor, värme, snödroppar och utomhusaktiviteter. Men i år kom det snö, minusgrader och kalla vindar. Ett plus var att solen vågade att kika fram fast det kalla vädret. Hoppas ni haft en mysig påskafton!

Jeans - Gina tricot / topp och scarf - H&M / kofta - Vila


Glad Påsk!


Jacka med skinnarmar




En av vårens stora jacktrender är jackor med skinnarmar som ovan. Jag gillar detta starkt! Den här jackan kommer från Zara och kostar 999,- och har det fina namnet Saharajacka.

Bild: Zara.com


Gårdagens klädval




Tell A Story!
När min mormor fyllde 90 år gav jag och mina syskon detta halsband i present. Mormor lever tyvärr inte längre så jag har fått halsbandet som minne. Igår matchade jag det med en jeansskjorta som har blommiga inslag.

Saknar dig mormor!

Snygga Sneakers

RACE MARINE M LANGRO SLP S12 NAVY CONVERSE ALL STAR HI SR REDFRED PERRY AUBREY W BLACK / CORALL
Sneakers kan man inte få för mycket av. Stadium har många snygga modeller och jag har plockat ut mina favoriter. Just nu har även du som medlem hos Stadium ett bra erbjudande, tom 9 april får du 25 % rabatt på alla varor.

Bilder: Stadium

Påskpresent

Idag när min sambo kom hem från jobbet så hade han köpt en påskpresent till mig, en stor orkidé. Min favoritblomma dessutom! Man blir så glad av att ha fina blommor i hemmet, tack min käresta!


En dagens..



Vilket underbart väder! Den här tiden på året när solen tittar fram vill man bara vara utomhus. Så vid lunchtid tog jag en promenad runt kanalen. Så vackert!

Jeans och skjorta - Gina Tricot / Jacka - Cubus / Halsduk - Åhlens / Skor - Converse

Passa på

I helgen har Nelly.com 10% rabatt på allt du handlar. Det enda du behöver göra är att knappa in kod: Easter10. God Shopping!
 

Veckans köp

Ett halsband från Åhléns.


En helt vanlig dag


Idag har jag dammat av ett par jeans från Gina Tricot. Det var ett tag sedan jag kunde använda dessa men nu är dom användbara igen. Till dessa blev det en t-shirt från Weekday.


Sunny Day


Dessa skulle jag inte tacka nej till. Ett par snygga jeans och en färgglad blus så är outfiten gjord. Skorna hittar du på här och kostar 399,-

Bild: LaRedoute 


Inspiration

Rihanna i både jeansbyxor och jeansskjorta, snyggt!Nicole Richie i en söt klänning. Kim Kardashian vet att färg är det som gäller i vår. Vi älskar hennes gröna kavaj!

Bilder: Posh24

Gårdagens outfit


Igår var jag bjuden till ett stort 60års kalas och passade då på att shoppa lite nya plagg som jag invigde. Så skönt att slippa alla mammakläder nu.


Blus - Cassels, Kavaj - Cubus, Kjol och örhängen - Lindex

Snigelpost


I veckan fick vi ett roligt paket  i brevlådan från Norge. Det innehöll presenter till vår prins. Så söta shorts att jag var tvungen att ta ett kort. Jag skulle själv vilja ha ett par i vuxenmodell. Inget tvivel om att han kommer bli en tuffing i sommar.

Mot ljusare tider

Äntligen börjar mitt hår bli ljusare igen. Som jag har längtat!


RSS 2.0