Weekend till MalmöJag kom inte tomhänt ifrån Malmö - paradis för shoppingfantaster. Det finns allt och lite till,från små prylbutiker till dyra märkesbutiker. Med sina kullestensgator som löper fram och tillbaka i stadens centrum samt härliga torg som är fyllda med restauranger känns det nästan som man är utomlands. Vi har hittat vårat smultronställe.

Långhelg

Malmö Malmö Malmö Malmö Malmö Malmö Malmö

Klockan 14.00 ska bilen vara packad och klar för att börja resan ner mot storstaden Malmö. Jag åker tillsammans med min sambo och våra vänner Anders och Zandra. Det ska bli en helg fylld med shopping, fika, hotellövernattningar och andra sevärdigheter.

Hello Sweden


För snart en vecka sedan fick jag besök från Taiwan. Det var en härlig skara som var på resande fot i vårt fina land. Som jag har berättat tidigare så skulle jag egentligen iväg till Taiwan med Rotary nu på våren men pga oroligheterna i Japan valde jag att stanna hemma.  Dessa Taiwaneser gör samma resa som jag skulle gjort men åt andra hållet. Dom skall resa runt i Sverige under en månad och förra torsdagen var det våran tur att visa staden Trollhättan. Då passade vi på att besöka Saab-museumet, Innovatum - sience centre, Slussade i kanalen, fick besöka kontrolltornet bredvid slussarna som styr alla broar samt picknick i gamle dal. Det blev en underbar dag där jag fick chansen att träffa jättehärliga människor.

Projekt runaway


Med en sax kan man göra mycket. Eftersom jag inte är världens bästa sömmerska och kan sy mina egna kläder som Lena PH så får man vara kreativ på andra sätt. Vet vet, detta kanske är starten på min framtida kollektion.....eller inte.

Haircut


Då var det långa håret borta. KLipp....Klipp....Klipp...Nu har jag äntligen en frisyr som jag kan variera. Antingen kan jag ha det såhär bakåtkammat eller så låter jag håret falla ner på sidorna och så blir det page.

Tack min älskade frisör för att du alltid vet hur jag vill ha det!

Olala....

  802314801993839555839571

I år finns det otroligt många snygga badkläder att det kommer vara svårt att välja bara en. Det är bara inse att det kan bli några stycken som får följa med mig hem. Redan nu har jag börjat surfa runt på olika sidor för att hitta min favorit men som sagt är det ett svårt val. Vad jag är på jakt efter vet jag egentligen inte heller men dessa två ovan är himla snygga. Enkla modeller som sitter där dom sitter och dessutom får man inte några fula bikiniränder.
Gissa butik? Tant-butiken Kappahl har poppat till sig.


Valborgsmässoafton


Kavaj - Cavaliere , Randig tröja - Kappahl, Jeans - H&M, Skor - Scorett


RSS 2.0