Dagens outfit

En av de bästa sakerna med att snön/isen smälter är att man kan äntligen får ha/kan ha högklackat. Det var många veckor sedan jag kunde använda dessa skor. Snacka om att man blir glad av mindre saker. Veckans första outfit blev en långskjorta med armybyxor. Less is more....


Tänk vad roligt man kan ha med en kameraMåndag 31 Jan

Hello,
Måndagskväll och jag försöker försminska min "att göra-lista" som bara blir längre och längre. Det kan vara allt från laga matlådor och frysa in i frysen till och städa garderoben eller springa och köpa onödiga saker.
Just nu sitter jag och letar bilder till våran powerpoint presentation som vi skall ha med oss till TAIWAN. Då ska vi plocka ut några personliga foton som visar vilka vi är. Men det är svårt!!!
Ni kommer få se vilka kort jag tar med mig när jag har bestämt mig, jag lovar. Men nu måste jag leta vidare....


Vårlig outfit från H&M


Planering

Tänk vad livet är mycket lättare bara man hinner med att planera lite emellanåt. Därför har jag valt att planera veckans jobbkläder. Det låter helt cocco för vissa men för mig är det en toppenidé. På så sätt kan man riva ut hela garderoben och ta fram smyckenskrinet och försöka kombinera ihop de kläder man har.
Jag har kommit till ett stadie där jag försöker ta vara på de saker jag har istället för att köpa nytt hela tiden. Kan man matcha ihop ngr klädesplagg man inte har haft tillsammans förrut så blir det en ny outfit. Jag hittade idag ett par kostymbyxor som jag inte har användt än och dessa köpte jag i augusti.
Nu är det även dags att ta fram mina högklackade skor. Jag har varit väldigt vuxen de senaste månaderna och valt platta och bekväma skor när det varit så halt ute. Men nu är vi ju påväg mot vår och jag saknar att klä upp mig på jobbet.Workout ÅRE 2011 ?

Workout Åre 2011Workout Åre 2011Workout Åre 2011

http://www.workoutare.se/2011/
 


Bakis-söndag

Hi babydolls,
Idag är det en riktig latar söndag. Mjukisbyxorna är på och täcket har fått föllja med ut i soffan. Dessutom är jag nog lite bakis.
Jag var nämligen på en hederlig tjejfest igår där vi firade en födelsedaxtjej som fyllt 35 ( läs 25 ). Festen innehöll smarrig mat, rödvin, lekar, presenter och skratt. Precis som en tjejfest skall innehålla. Sedan blev det en tur till utestället här i Trollhättan. Men som vanligt är det alltid roligare på förfesten. Tack tjejer för partajet igår!!!


Onsdag 26 Januari

Hello,
Nu har lönen äntligen kommit efter årets fattigaste månad. Tänk om man kunde få lön lite oftare för det känns väldigt bra varje gång kontot fylls på. Dock ska man väl vara glad att det fylls på varje månad så man klarar sig hyffsat. Kan ju vara värre.
Nu var det ett tag sedan jag öppnade mitt hjärta för bloggen men tiden rinner iväg som alltid. Man jobbar heltid. Har tre pass i veckan på Sportlife och in i mellan ska man rodda mat, tvätt, städ och planering av vardagssaker. Snacka om att livet går runt ibland......
I helgen tog vi en time out jag och min sambo och åkte upp till Sälen. Däruppe kan man verkligen njuta av livet. Med frisk luft, skidåkning och gott sällskap mår man som bäst. Så nu har vi laddat upp våra batterier och är fit for fight ngr veckor till.


Shoppa på Tradera?

Här är ett av mina plagg som jag har lagt ut på Tradera. Det är ett par jeans från Cheap Monday. Supersnygga men tyvärr är dom för stora för mig.För att buda på jeansen eller få mer info är det bara att gå in på länken nedan.....


http://www.tradera.com/auktioner/saratilda
 

Visst var jag söt.....


Söndag 16 Januari

God morgon!!
Älskade Söndagar......Det är då alla människor ska vara lediga och lata eller hur var det bibeln skrev.Just nu gottar vi oss i soffan med kaffekoppen i handen. Bra start på en Söndag!!!

Just nu är jag inne i en period där jag försöker rensa bort saker vi inte behöver. En del slänger jag, en del säljer jag på tradera ( kläder ) och en del sparar jag i en stor låda som jag kan sälja på loppis. Jag har tänkt stå på loppis i Herrljunga den 19 Februari och har lurat med min kära far som ska följa med. Tänk att det man personligen tycker är bara skräp ser andra personer som fynd. Rensa, rensa, rensa.......

Trevlig Söndag!!!


Ny tröja från Sportlife

Äntligen har jag hämtat min julklapp från Sportlife. I år fick vi en snygg tröja från NIKE. Om det är något man sliter ut så är det träningskläder så tack SPORTLIFE.


Outfit´s 2010


Söndag 2 Jan - 2011

Hej,
Nu är vi hemkomna från skidresan och det är två trötta personer som har parkerat sig i soffan. Det sliter på både kropp och knopp att ha semester. Men det gör inget för vi har haft det sååå bra. Vi har åkt skidor, grillat korv, bastat, ätit god mat....osv. ja, det jag försöker berätta är att vi har njutit av att bara vara lediga. Dagarna har bara sprungit iväg och nu är man tillbaka till verkligheten igen. Imorgon är det upp till jobbet.

Dock finns det en liten skillnad. Vi har ju nämligen vänt blad i den spännande boken och välkomnar 2011. Jag tror att det kommer bli ett spännande år med många roliga händelser. Det är ju inte för inte som det heter Nytt år - Nya möjligheter.....eller??

Let´s rock, 2011 .....Vilken utsikt


Gott Nytt Ååååååår......( Min klänning gör inte rättvisa på bilderna. Så Nej, det är inte latex utan ett jättefint tyg som inte är glansigt över huvudtaget. Men av någon konstig anledning blir den inte bra på bild. )

RSS 2.0