Höstschema på Sportlife

WWW.SPORTLIFE.SE
Nu börjar hösten komma och på Sportlife välkomnar vi detta med att fylla på vårat schema. Jag kommer köra både i Trollhättan och i Vänersborg i höst. Mina klasser kommer vara Bodypump och Bodystep som båda kommer från Les Mills. I Trollhättan kommer jag köra Bodypump på Tisdagar mellan kl.10.30-11.30 och även Bodystep varannan Söndag mellan kl 17.00-18.00. Medans i Vänersborg blir det bara Bodypump på Onsdagar kl. 18.20-19.20. Jag hoppas vi ses där......



BODYSTEP® Kit 76

Härliga pajformar

Om man hade sådana här fina pajformar så tror jag nästan att jag skulle baka paj i olika former varje dag. Tycker du om dem lika mycket som jag kan du surfa hem dom på www.inreda.com för 395,-. Mått: längd 25 cm, bredd 20 cm och höjd 9 cm
pic2
pic1

Stilikon fyller år idag

Cameron Diaz fyller 37 år idag....Grattis!!!!

Cameron Diaz fick äntligen sin stjärna!
7. Skådisen Cameron Diaz ser skönt avslappnad ut i trasiga jeans, oversizad kofta, stråhatt och sandaler. Vilken snygging!
Cameron Diaz

Crossfru/coach

Lördag - Endurotävling
Man får ju ha lite klass även om man är ute i skogen och kollar på svettiga killar & tjejer som kör runt på en lerig bana. Eftersom jag inte var med i endurotävlingen så får jag ju göra en egen tävling som heter: Snyggaste/trendigaste crossfrun. Och den vann jag lätt denna gång..... *skratt* Dagen till ära invigde jag min nya boots som ser ut som motorcykelstövlar och min skinnjacka var ju ett givet val.


Sammanfattning av helgen

Jag har haft en otroligt bra helg vilket innefattar en stor säck med ledighet. Ni som känner mig vet att det inte alltid är så då jag kan både ha jobb och plugg inplanerat dessa dagar. Men inte denna gången..... I fredags var det dax igen för Afterwork med Swedbankgänget. Det kan låta urtrist då jag jobbar på en bank men så är inte fallet utan tvärtom. Vi har sjukt kul ihop och det bästa är att nästa alla hänger med så fort vi ska göra ngt roligt utanför jobbet vilket stärker oss som jobbkamrater. Så i fredags gick vi till Plantagen i Vänersborg och lyssnade på lokalbandet Wedgie.....
Vänersborgsbandet Wedgie bjöd på rock- och schlagerallsång i Plantaget i går kväll. Bild från ttela
I lördags var det inplanerat Endurotävlingen Oxjakten i Mariestad så klockan 06.00 ringde klockan. Jag kan inte påstå att jag var helt vaken vid den tidpunkten men efter en bilresa till Mariestad vaknade man till. ( Sov hela vägen då sambon körde, kul sällskap jag är...) När klockan var strax efter 9 startade min sambo i tävlingen och han skulle då ta sig igenom 4,8 mil, 1,6 mil per varv, i jobbigt terräng med crossen. Det var en sliten men glad sambo som kom i mål med en stor svullen hand efter han ramlat redan på första varvet. Men envis som han är så tog han sig igenom tävlingen med bravur..... Som Crossfru & coach fick jag även rycka in som transportförare då han hade skadat handen. Så på vägen hem fick jag min första lektion i att köra med kärra och frågar ni mig så gick det grymt. Klarade till och med av att backa med kärran....Tänk, en fruga som jag kan man verkligen ha till allt...*skratt* Som husmor hittade jag även kantareller som jag tog med hem.. Vem vet, nästa år kanske jag oxå är med i tävlingen. ......

Idag, söndag är det vila som är inplanerat på programmet. Jag tror det blir en fika eller ngt i eftermiddag med vänner. Skön dag eller hur?

.

Nybakat var det här....

Äntligen tog jag tummen ur och bakade bröd. För tillfället eller nästan jämt är jag trött på köpbröd så är glad och tacksam varje gång jag orkat ta tag i ett brödbak. Det blev 2 limpor var en limpa har jag lovat bort till min mamma & pappa. Snällt eller hur !!!! Dom är nyfikna på detta brödet som jag tycker är så lätt och smidigt att baka så då tänkte jag ge dem ett smakprov. Ett nyttigt och gott bröd som man blir mätt på länge....Här har ni även receptet:

http://saratilda.blogg.se/2009/february/yoghurtbrod.html#comment


Nya Boots

 (klicka för större bild)

Efter min lunchdejt med Anna blev det ju också en vända på stan som inte var så oväntat. Då hittade jag ett par  otroligt fina stövlar på Åhlens vilket ni ser på bilden. Och den som känner mig vet ju att jag inte kunde vänta med ett bra kap så dom fick följa med hem..... Nu har jag ett par bruna stövlar och 2 par svarta, ett par korta och ett par långa, vilket är en bra bas inför höst och vinter.


.

Studenttips


Vi studenter har väl inte världens bästa lön och man får hushålla för att kunna göra ngt kul ibland. Här kommer mina tips om hur man kan få sina pengar att räcka till:
* Skaffa ett extrajobb
* Lägg småmynt i en sparbössa där du använder dessa pengar till ngt kul
* Laga mat hemma
* Baka bröd, passa på att köpa mjölk & fil med kort datum där butiken sänker priserna då tjänar du ännu mer när du bakra eget bröd. Alternativet är att baka på vatten.
* Försök låna böcker så mycket det går för där kan man tjäna tusenlappar under ett år
* Storhandla Mat
* Unna dig en triss ibland för vem vet, du kanske blir miljonär snart.....
* Ska du klippa/ färga/ bleka håret så försök gör det hemma eler hos en billig frisör. I Trollhättan finns det en Frisörutbildning där man kan få komma och klippa sig för en billig peng. När vi blir miljonärer kan vi ta hand om vårat hår, till dess kan vi försöka se någorlunda snygga ut..... =)
* Glöm inte att träna men välj ett billigt ställe att träna på. Löpning är ett bra alternativ då det är helt gratis. Kolla upp priser i din stad, kanske finns det möjlighet till aktivitet på din skola.

Se vilka utgifter du kan förändra. Vissa månader har man kanske lite mer pengar, passa då på att spara ngr hundra ifall ngt oväntat kommer.
Har du ngt bra studenttips utan att världen ska stanna?


I mitt sovrumsfönster

I Tisdags när jag och mamma var iväg på en shoppingresa till Göteborg gick vi in på Plantagen där jag fyndade denna lyktan. Det är egentlgen ett litet växthus där man ska så olika växter. Men eftersom jag inte har ngr gröna fingrar så fick jag idén att ha den som en lykta. Jag betalade hela 70,- för lyktan, 7,50,- för kaninen och stenarna 20,-. Ljuset hade jag hemma som jag har satt i...... Vad tycker ni?

 

Nyheter på väg in...

Nyheter på www.nordljus.net. Dessa varor är ngr av mina höstfavoriter.

Väckarklocka Tilly
Lattemugg ChloéPennställ ChicZinkskylt VälkommenServett ChloéSilverfatVägghylla NaturVäggkorg White

Här sover man inte bort sin Fredag...

Godmorgon !!

Ledig dag som är fullspäckad på schemat. Så här ser det ut:
* Slinga håret
* Strukturera upp mina studier som börjar nästa vecka
* Planera mat tills imorgon, crosstävling i Mariestad.
* Diska
* Baka bröd
* Solarie om jag hinner med
* Luncha med Anna
* Hitta en outfit tills ikväll så det blir nog en shoppingrunda
* Afterwork med Swedbank

Swedbank nästa...

Godmorgon !!!

En härlig torsdagsmorgon att vaknar upp till. Dagen består av jobb på Swedbank. Sedan hinner man tyvärr inte så mycket mer utan då är det nästan sängdax när man kommer hem. Tur att man har så underbara jobbakompisar......


Biokväll med ngr tjejkompisar

Jag brukar inte gå och se svenska filmer på bio för oftast är det inget som lockar mig men igår gick jag och ngr kompisar på Sommaren med Göran. Den var faktiskt väldigt rolig och man fick många skratt under filmen. Men det var inte lika lätt att hitta till bion. Vi trodde nämligen att den filmen skulle gå i Vänersborg så vi åkte dit men där fick vi snabbt vända för filmen gick visst i Trollättan. Som tur var hann vi till Trollhättan innan filmen starta och kunde lugnt och fint handla de berömda biopopcornen....Mums.




Romantik

Här är ngr saker som jag shoppade på IKEA. Kära lilla Sara skulle inte köpa så mycket men kom ut med en påse på 1300kronor, varför blir det alltid så? Är det ngn som har varit på IKEA utan att köpa ngt? Jag är i alla fall mycket nöjd med mina inköp....Handduk, påslakan, gardiner, tavla, diskborstar, stålkannor, förvarningslåda osv....


Gårdagens outfit


Morgonpromenad

Det är sååååå skönt att starta med en promenad på morgonen. Hela kroppen får en chans att vakna till och andas in frisk luft. Jag har sagt till mig själv att jag ska försöka starta så här ngr dagar i veckan för man mår så otroligt bra efteråt. Jag hoppas att jag kan hålla detta löftet..... Ska försöka få med min kompis/granne Maria, perfekt grej att göra om man aldrig hinner ses.
Nä, dax för mig att hoppa in i duschen, mamma kommer snart och hämtar upp mig....Vi ska till IKEA...Wieeee



.

Ändring pågår...

Nu håller jag på att styla om min blogg. Jag hoppas att ni kommer tycka om det.....


.

Lack och läder

Blev helt kär i dessa lack/läderleggings då jag var inne en sväng på www.nelly.com. Dessutom kostar dom bara 199,- vilket är ju perfekt pris för en student. Jag älskar när det är små snygga detaljer som gör plagget speciellt. På dessa leggings är det dragkedjan som gör dom så snygga. Tänk er till en oversize t-shirt och en skinnjacka till så är man fit for fight...
Zip Leather Look Leggings SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM
 

Tävling

Nu har bloggerskan tidsmästarinnan utlottning på otroligt fina salt & pepparkar. Tvälingen går ut på att man bara ska kommentera på hennes blogg om ja vad som helst tror jag. Jag personligen ska oxå lägga en kommentar för tyckte dom var så fina. En romantisk stil... Jag tycker du ska vara med i tävlingen oxå, här hittar du henne http://tidsmastarinnan.blogspot.com/


Vad jag vill ha på IKEA....

GEMAK DurkslagINSATS Måttsats 4 delar
DRÖMMAR Bakform, set om 2BULLAR Brödform

Tentan avklarad

Nu har jag gjort det jag har kunnat på tentan och är nu hemma igen. Jag hade registrerat mig i Trollhättan och dom godkände att jag inte hade med mig mitt kårleg så nu är tentan gjord. Men hur gick det då? Jo, har jag svarat tillräckligt på de frågor som jag svarade på så kommer jag få godkänt men vissa lärare vill ha en hel story per fråga och då ligger jag illa ute. Jag håller tummarna för att det gick vägen.....Annars är det bara att göra om.
Nu har jag lite semesterdagar innan skolan drar igång. Jag är ledig Tisdag och Fredag, sedan jobbar jag Onsdag och Trosdag. Imorgon har jag och min mamma pratat om att vi ska åka till IKEA......

Hej hå på en stund...Snart kommer Carro & Susse hit, är nämligen massör så dom ska få sina ryggar knådade...



.

Bland brödsmulor och tepåsar

God morgon kära Måndag!!!

Om en timme ska jag till skolan och skriva tentan vilket känns lite nervöst. Men jag har ngr frågetecken innan jag är godkänd för att få skriva. Nr. 1 Jag har tydligen slarvat bort mitt kårleg så får ta med mig ett kontoutdrag vilket jag inte vet om det funkar eller ej. Nr. 2 Jag har anmält mig till tentan men såg att man kunde skriva i både Trollhättan och Varberg. Jag anmälde mig och tror jag är anmäld i Trollhättan men det är inte säkert eftersom jag går utbildningen i Varberg.
Så om jag väl kommer intill tentan så hoppas jag att jag har läst på rätt saker. Det är som ett lotteri eftersom man aldrig hinner lära sig allting innan en tenta.....

Puss & Kram


.

I klockans värld

Nytt smycke...Det är en klocka som jag hittade hemma hos mamma och pappa. Med nytt snöre till så blev den som ny. Pappa har köpt den på en auktion för många år sedan, inte visste han då att minsta dottern skulle norpa den....Visst är den fin..


Nytt armband inhandlat

Lindex Shop Online - ArmbandFrån Lindex för 60,-

Dagens Pärla

Ett av höstens hetaste klädesplagg kommer vara koftan vilket passar mig perfekt för ÄLSKAR mysiga koftor. Tänk att burra in sig i en varm och skön kofta med en kopp te och en bra bok när höstregnet kommer.....Den här koftan kommer från Lindex och kostar 299,-.
Lindex Shop Online - Cardigan

Kvällen före omtentan

Bild från ordning & reda

Klockan börjar närma sig sängtajm och det gäller att jag är riktigt utvilad imorgon för då ska jag sitta och skriva min omtenta. Det är en tenta i Marknadsföring I som jag har haft släpande sedan första terminen så nu är det dax att försöka klara den. Jag vet faktiskt inte hur det kommer att gå, har jag tur så klarar jag den annars får jag göra om den igen. Mitt mål i sommar var att jag skulle lära mig denna kurs och skriva den tentan med bravur men tyvärr har jag inte hunnit titta i boken förrän 2 veckor sedan. Mitt sommarlov har varit fulltsmockat med jobb då jag jobbat mer än heltid så när jag väl var ledig så ville jag vila ut. Så ni förstår att min planering inte blev så bra men nu har jag tentan imorgon och jag ska försöka mig på den. Klarar jag den så är det jättebra annars får jag ta nya tag och göra om den ordentligt.
Jag väljer alltid att se saker på det positiva sättet. Så här tänker jag:
* Det är första och enda omtentan jag har haft på 2 år viket jag personligen tycker är jättebra gjort.
* Klarar jag inte omtentan denna gång så kommer jag vara grym nästa gång och kanske kommer jag ihåg ngt av det jag läser och kan ha användning av i framtiden.
* Jag har haft en grymt sommarjobb som har hindrat mig till att plugga. Är jättenöjd att få sommarjobba med det som jag läser och är intresserad av. Man kan inte ha alla bollar i luften samtidigt så tyvärr fick marknadsföringen skjutas fram.

Så just nu sitter jag faktsikt och njuter av min kväll här hemm. Det är ingen idé att stressa upp sig för nu går det inte lär sig mer. Min kloka klasskamrat Anna har lärt mig detta, hon har sett mig lite stressad och självförtroendet nedtryckt timmarna före tentor...*skratt* Men man lär sig mer och mer om sig själv och nu när jag har pluggat i 2 år så kan jag slappna av lite mer. Klarar man det inte så går det att göra om.....Inte hela världen.

Ha en trevlig kväll...

.

Snurrar, fjärilar i magen och choklad

Det sammanfattar Liseberg med 3 ord. Ska man lägga till ngt mer ord så blir det nog GLÄDJE. Man blir som barn igen när man passerar grindarna in på Lisebergsområdet. Detta året var det första gången jag inte köpte ngt åkpass utan ett biljetthäfte men det räckte för min del. Jag fick åka Lisebergsbanan, som är min favorit, 2ggr och virvelvinden. Dessutom tog jag och min sambo Parishjulet...Mysigt!!!  (Jag kan informera att det är inte alltid så lätt att fotografera när man snurrar så bilderna blev därefter.....*skratt*) Tack allihopa för en jättehärlig kväll....



Lördagskul

Hej hopp

Härliga lördag..... Det är bara roliga saker inplanerat idag plus lite lite plugg. Jag och min sambo ska nsart iväg och träna spinning sedan ska vi iväg till LISEBERG....WIIIEEEEEE.  Snacka om roligheter. Har ej bestämt mig om det blir åkpass eller ej. Men hur som helst så ska jag slå min sambo i 5-kamp... Hihihi. Kameran ska med så ni får se sköna bilder imorgon..

Pussiluss



.

Dagens Pärla

Zip it......Kjol med dragkedja som snygg detalj. Finns på www.bubbleroom.se för 129 kronor....Ett kap...

Brooker Kjol

Sköna Fredag

Godmorgon eller nästan godmiddag !!!

Oj, vilken sovtuta jag var idag. Vaknade klockan 10.00 fast jag hade satt väckning kl 07.00. På ngt sätt kom jag inte upp....Det kanske var meningen att jag behövde sova men känns lite dumt eftersom jag behöver plugga. Nu har jag kokat en stor kopp kaffe och plugget är framtaget så nu är det full rulle....

Hoppas ni får en lika mysig dag framför er som jag....

 ska bara fixa till mig lite först så man inte ser ut som ett spöke.....

.

Måste se detta klippet...

Beyonce har fått nya dansare....Riktigt heta. Kan ni gissa vilka det är? En är väldigt känd popidol......


Nytt halsband

När jag var i Åre hittade vi såklart ngr inredningsbutiker ( Min näsa tror jag kan leta upp dessa butiker på mils avstånd ) Då shoppade jag ett halsband som ser ut som bilden nedan. Det är ett halsband med 3 olika budskap. Jag fastnade för budskapet: Se, inse, det finns ingenting som du inte kan som jag har längst fram. Jag köpte detta halsbandet dagen innan vi skulle åka Zipline för att få styrkan att jag faktiskt kan greja det, och det gjorde jag. Halsbandet finns även och köpa på www.kreativinsikt.se Det finns fler smycken på hemsidan som är otroligt fina.


Dagens Pärla


Idag hittade jag en skolväska som föll mig i smaken. En stor skinnväska där man får plats med det mesta. Väskan finner du på Åhlens för 995 kronor om inte jag har hunnit köpa den först..... Mycket stilren. Finns även i svart.

Skoluniform och pennfack

Godmorgon !!!

Skolan börjar klockan 07.00 då jag ska vara påklädd, frukostklar och pigg för att börja plugga i min säng. Ja, mitt skolkontor blir i sängen när jag studerar hemma. Visst låter det skönt och det är det också. Datorn har jag framför mig där streamade föreläsningar rullar dagarna i ända. Jag ligger ok i schemat för att hinna titta på alla avsnitt innan tentan. Så nu ringer skolklockan och jag måste sluta skriva på bloggen och börja studera. Men kommer med mer inlägg under dagen då jag har rast......



.


Dagens Pärla


Var rädd om världen

Nu har det kommit ett roligt spel där dessutom kan lära sig om världen. Det är frågor om miljö och klimat som tex: Vilket djur är det på Världsnaturfondens logga? Ung som gammal kan vara med och det är ett extra plus. Dessutom är det i en liten förpackning så man kan ha med det till stranden, husvagnen eller kanske bara till grannen. Spelet finns och köpa på www.cosas.se för 160 kronor.

ECO-MIG Frågespel  - Större bild/fler bilder

Eftermiddagsmys med mamma

Jag älskar att tillbringa tid med min kära mamma. Vi är otroligt lika på många sätt framförallt intressen... Att greja och göra fint hemma.....Våran passion är interiörbutiker där man kan få tips och idéer eller kanske hitta ngt fint som passar i hemmet. Idag var vi inne i Trollhättans nya inredningsbutik som har otroligt vackra saker. För ngr år sedan jobbade jag i en inredningsbutik som hette Maja Bruhn och där hade vi Pb Home som leverantörer. Redan då förälskade jag mig i deras saker..... www.pbhome.nu .  Vi shoppade faktiskt inget idag men blev helt betagna av deras saker att man snart kommer besöka butiken igen. Bor du närheten och inte varit där så har du missat ngt...  


Solbrillorna fram - älskade sol

Skinnjacka - H&M
Klänning - Gina Tricot
Leggings - H&M
Solbrillor - Mammas


Jag är medlem...

....i Spotify. Det tog sin tid men nu är vi medlemmar. Högtalarna vrålar ut musik medans jag gör frukost. Tänk att man kan bli så glad av musik. Nu lyssnar jag på Black Eyed Peas nya låt I gotta feeling ..... Underbar låt. Frulle på G.....


Kaffe, kaffe och åter kaffe.....

Godmorgon !!!

Vilket tråkigt väder det är utanför sovrumsfönstret, grått och regnigt. Tur att jag kan sitta inne hela dagen idag. Det är plugg som gäller... Jag måste ta mig igenom 3 kapitel, annars hinner jag inte med allt tills på måndag. Det är därför jag är uppe med tuppen, klockan ringde halv 7 vilket egentligen inte är så tidigt om man ska till jobbet men om man är hemma och får bestämma sin tid själv så är det väldigt svårt att gå upp dessa tider. Men nu är jag uppe och idag ska jag lägga i 5:ans växel. Tur det finns kaffe.
Igår skrev jag om att jag hade blivit stoppad av polisen, glömde skriv att jag slapp böter. Men jag skrattar verkligen åt hela situationen. Har ni inte läst mitt inlägg tycker jag ni ska göra det..... Det ligger under detta...

Ha en trevlig dag!!



.

Farbror Polis stoppade mig....

Den här världen som vi lever i är väldigt konstig. Överallt händer det hemska saker och människor hamnar snett och begår stora brott... Ja, just nu händer det otroligt mycket hemskheter. I denna värld lever även jag som inte brukar vara så brottslig av mig utan är nog väldigt fredlig människa som inte vill ngn ont. Men tyvärr tyckte inte farbror polisen detta idag. Just idag när jag ska cykla hem från jobbet så passerar vi en gata som är enkelriktad. Denna gatan brukar vi cykla på fast mot fel håll ( det handlar om ca 30 meter ).  Så idag kom en polisbil fram till mig och frågade om jag ville ha böter osv. Han frågade ju även när jag var född för att kunna se hur gammal jag var. Lite maktgalen tror jag han var....
Ja, det är väl klart att jag förstår att man inte ska cykla så men ibland gör man lite småfel, men man tittar alltid extra noga så ingen bil kommer. Tänk om denna machopolis istället skulle vevat ner rutan och sagt att det är väldigt dumt att cykla mot enkelriktat och det är ju för din egen säkerhet, inte börja babbla om böter hit och böter dit.. Vad mycket gladare jag skulle blivit då för då skulle jag tro att han ville vara polis av en god andledning.....

Lilla polis, jag tycker du ska pussa lite mer på din fru så blir du nog en gladare polis sedan !!!!

 bilden är lånad av www.mcarlzon.se

Ponchon är tillbax

Ett mysplagg som jag diggar. Älskar när man får klä sig bekvämt och gosigt. Ett plus är oxå den stora kragen. Den här ponchon finns att köpa hos www.bubbleroom.se
VILA Poncho
 Vila 399,-
Bild från www.bubbleroom.se

Hundhalsband

Man kan nästan tro att det är ett halsband till ngn hund men så är det inte utan ett armband till MIG.... Hittade detta igår på min lunchpromenad. Det var på Lindex och kostade 59,-. Jag tänkte att det skulle passa otroligt bra till min skinnjacka.
Lindex Shop Online - Armband

Räkna pengar...

 Bild från www.swedbank.se

Godmorgon !!!

Upp och hoppa, pigga och glada. Nja, kan inte påstå att jag flög upp ur sängen idag precis utan snarare rullade ur den med många jäspningar. Men nu är jag uppe och snart är det frukosttime... Det är jobb på Swedbank som är på dagens agenda. Min cykel står redo och äntligen har jag en cykelkompis igen. Jobbarkompisen Linda är tillbaka på jobbet denna veckan och då har jag ngn att cykla med vilket är betydligt roligare än att cykla själv.....

Love / SaraTilda

Statister sökes till långfilm..

Detta skulle jag gärna vilja vara med på men måste plugga till min tenta. Är du ledig Tors eller Fre denna veckan och bor runt Göteborg tycker jag absolut att du ska söka.

DEN ÄLSKADE handlar om Katarina, 20 år från Göteborgs utkant, som av en slump vinner två biljetter till en konsert med Göteborgs Symfoniker på Konserthuset. Katarina har aldrig varit på en klassisk konsert förut men till sin stora förvåning drabbar musiken henne rakt i hjärtat. Katarina lyckas ljuga till sig ett jobb på Konserthuset som receptionist, hon förälskar sig i den högkulturella världen och inleder en relation med den gifte dirigenten Adam. I en önskan att skapa sig en ny identitet, långt borta från sin fula förort, gör Katarina nu allt som står i hennes makt för att få stanna i den nya världen.
De två huvudrollerna spelas Alicia Vikander ("Andra Avenyn") och Samuel Fröler
("Skärgårdsdoktorn").
DEN ÄLSKADE kommer att få biopremiär under 2010.
För att få en äkta känsla i filmen behöver vi under två dagar fylla konserthuset med hänförd publik. Då salongen rymmer 1300 personer har vi tyvärr till detta tillfället ingen möjlighet att erbjuda någon ersättning. Vi hoppas intresse och engagemang finns ändå!
Torsdag 20/8 (Beethovens sjua, andra satsen)
ca 13.00-18.00 För fullsatt salong med Samuel Fröler som dirigerar symfonikerna. Playback.
Fredag 21/8 (Mozarts Reqiuem med kören Pro Musica)
10.30-18.00 Samuel Fröler dirigerar för fullsatt salong. Playback.
OBS! Tiderna är preliminära och kommer kanske inte nödvändigtvis att gälla alla i publiken.
Anmäl ditt intresse på adressen nedan så hör vi av oss med utförlig information.
Vänligen maila namn, telefonnr och mailadress till:
[email protected]


Informationen hittade jag på www.hv.se


Måndagens Outfit

Ja dagen bjuder på plugg nästan hela dagen så min outfit är väldigt skön och slappig. En Oversize t-shirt, svarta pants, scarf och min nya skinnjacka. Dax för en lunchpromenad ner till affärerna här i centrum....Vilken promenad elle hur...*skratt* Nä men behöver gå till apoteket och köpa lite knark (magkatarrtabletter) och även till mataffären för att köpa till middagen, kyckling med klyftpot. Sedan är det åter till plugg en timme. Efter det är löparrundan redo för mig. Blir 7 kilometaren tror jag.


Till alla interiörnördar

......Mio-katalogen har äntligen kommit. Thjihooo. Här är ngr av mina favoriter. Har ni inte fått katalogen tycker jag absolut ni ska springa till närmaste butik eller surfa hem den på www.mio.se . Jag har precis gjort detta så nu får jag rolig post om ngr dagar.

LÄS NYA HÖSTKATALOGEN FRÅN MIO                       Modern Living
Foto: www.mio.se


Vardagslyx

Nu har jag äntligen beställt en ansiktsbehandling på Dermaroom. I julklapp fick jag ett presentkort där av mina svärföräldrar och nu är det på tiden att jag använder detta. Bokningn är gjord på Tisdag nästa vecka, dagen efter tentan då jag verkligen är värd att få slappna av ordentligt....

...........................................................................................................

   www.dermaroom.se
Klassisk ansiktsbehandling
60 min. 455:- ( Nu även sommarerbjudande för 395,- )
Hudanalys, peeling, ånga, portömning, avslappnande ansiktsmassage, mask
och avslutande produkter som serum och creme. Behandlingen avslutas med en
lättare make-up. Denna behandling passar alla, och anpassas efter din hudtyp.

............................................................................................................

Skinnjackan från H&M



Jag delar med mig av mina minnen

Underbar låt...Väldig speciell men man blir ju så glad av den.... Den här låter var det en kille som nynna på när vi tog de första simtagen på Vansbrosimningen så jag har ju redan ett bra minne av den här låten för jag klarar ju det....Bra minnen ska man samla på... Undra vilken låt som kommer följa med mig på de andra delmålen av den svenska klassikern?


Måndag = Pluggdag

God morgon

Klockan är 8 och det är tid att börja plugga. Det är Marknadsföring I som står på programmet och streamade föreläsningar. Det menas med att lärarna har filmat sig själva under lektionen så att man kan se lektionen via internet istället för att åka till skolan och vara med. Mycket praktiskt tycker jag personligen. Sedan ska jag även hinna med ett löppass idag.

Vad ska du göra då?

V. 34

JOBB Den här veckan blir det inte så mycket jobb inplanerat på schemat. Jag har bytt bort nästan alla dagar för att kunna plugga till tentan som jag har nästa vecka. Imorgon är den enda dagen som jag ska till Swedbank annars är det bara plugg, plugg och plugg...

SKOLA Ja, tenta om en vecka så man kan säga att det brinner i knutarna...

TRÄNING  Om ca 40 dagar är det dax för mig att ta mig an tredje delen av Klassikern - Lidingöloppet. Så nu måste jag ta i med hårdhandskarna. Det gäller löpning 3 ggr i veckan om jag ska hinna få ett okej flås..... Har sprungit en gång innan så nu är det skärpning Sara....

ANNAT Kanske ska till Liseberg på Lördag. Har inte hunnit vara där i sommar och man måste ju dit så till helgen håller vi tummarna att jag får åka dit. Min kompis Carro fyller 26år på Söndag vilket jag ej får glömma att gratta....


.

Dagens Pärla

Remsandalett från Don donna kommer vara en höstfavorit. Dessa kostar 995,- och finns även i brunt som jag personligen tycker är snyggast....

 Bild: Don Donna

Harmoni med stort H

Här är mitt smultronställe. Det är hos min mamma och pappa såklart. Idag var vi ute på en söndagslunch och efteråt blev det en promenix för att plocka kantareller.... Se vilka stora vi hittade....

Smycke till den hemgjorda saften

Här kan man köpa dekoration till flaskan på din hemgjorda saft eller runt din kruka som står i köksfönstret. Kungakronan finns och köpa på www.countrybymail.se och kostar 15,-. Det är detaljerna som gör det lilla extra.....
Kungakrona i metall
 bild från countrybymail

Äntligen...

Nu har jag hittat en skinnjacka som jag vill ha....tjoho.... Det blev en jacka från H&M. Den är så otroligt snygg och dessutom prisvärd, 399,-. Tyvärr är det ju inte riktigt skinn men en bra kopia. Jag är helnöjd.

Kaffemys i soffan

....Ja nu sitter vi i vår soffa och njuter av lite kaffe medans vi vaknar till liv. Det blev en skön sovmorgon denna söndagen vilket vi behövde. Imorgon börjar min sambo jobba igen och jag ska börja råplugga till en tenta som jag har nästa vecka. Egentligen börjar inte skolan förrän v.35 men jag har en omtenta att ta mig igenom. Det är en kurs som jag kuggade i första terminen, alltså för 2 år sedan men som jag inte haft så mycket tid att ta igen. Nu är det sista året kvar och jag måste ju göra den. Det är Marknadsföring I och ni som har läst den vet att det är boken Kotler som jag ska ta mig igenom....700 sidor på engelska. Håll tummarna för mig....
Vad ska vi göra idag då? jo, det blir en sväng till vårat köpcenter här strax utanför Trollhättan där jag ska prova en skinnjacka på H&M. Sedan ska vi ut och äta söndagslunch hos mamma och pappa. 

 Mys, pys är dagens ord.

Barn i sinnet...

Grimastävling med mina kusinbarn... Vem vinner? Jennifer är en duktig kandidat som man ser uppe i högra hörnet på första kortet...*skratt*



Kräftskiva med 5-kamp

Igår var vi bjudna till min kusin och hans familj på Kräftkalas.  Gissa vem som älskar Kräftor... JAG!!!! Det blev en mysig kväll med många skratt. Johanna och Mikael hade till och med fixat en 5-kamp där vi blev indelade i 4 olika lag som tävlade mot varandra. Vi fick tävla i dessa grenar : 1. spika i en spik med en hammare som var sned i skaftet 2. Cykla på en cykel som var felvriden ( när man svängde styret mot höger så gick cykeln åt vänster ) 3. Dricka upp sitt glas med sockerdricka fortast utan att få sitt ljus utblåst ( varje spelare hade ett ljus framför sig som skulle lysa när man drack, blåste motståndaren ut ljuset fick man stoppa och tända ljuset ) 4. Strutfotboll ( Dribbla med en boll men man fick bara kika genom 2 toarullar) 5. Spotta sockerbit


Dagens Pärla


Känslan av att övervinna en rädsla...

Snart är min semestervecka över och det är dax att ta tag i livet igen både inom plugg- och  jobbområdet. Men vilken vecka jag har haft som jag mestadels har spenderat i Åre. Det är som ett stort lekland och man känner sig som 7 år igen då allt var så spännande och man fick leka hela dagarna utan att känna att något annat var viktigare. Just den känslan får man uppleva i mysiga Åre. Under min vecka i Åre fick jag uppleva Downhill, Kajakpaddling, Bergsvandring och Zipline. Det som mest berörde mig var nog Zipline. Det var sista dagen som vi provade denna utmaningen.
Strax efter 9 på morgonen samlades vi i centrala Åre där vi skulle möta upp intruktörerna. Under sista dygnet hade jag kännt både nervositet och stress över detta och ni som känner mig vet att jag både är höjdrädd och farträdd så ni förstår varför jag mådde som jag gjorde. När klockan började närma sig start och vi alla skulle anmäla oss så kände jag att detta kommer ej att gå. Ska jag verkligen betala 600,- för ngt som jag är rädd för? När jag står där inne i butiken för att anmäla mig så drar jag mig ur, jag kände att paniken har växt inom mig och det kommer verkligen inte gå. Så jag tackar nej och går ut..... Det går inte, jag är för rädd. När jag väl står där ute och väntar på att alla ska bli klara med betalningen så börjar jag känna en annan känsla i kroppen. Det är som om jag får panik över att jag INTE VÅGAR. Varför ska jag inte klara detta. Hjärtat vill så mycket att kroppen nästan spricker och hjärnan är livrädd som säger ett stort NEJ. Vad ska jag göra? Jag börjar må dåligt av situationen för jag vill så gärna men vågar inte, små tårar börjar rinna ner från mina kinder och jag har smått panik över hur jag ska göra. Varför utsätta mig för detta när jag är så panikslagen som jag är? Men tänk vad otroligt stolt jag skulle bli om jag klarar det och övervinner min rädslor? Så här står jag utanför butiken med tusen frågor som snurrar runt i mitt huvud samtidigt som tårarna sprutar. Efter en stund går jag in i butiken och pratar med instruktörerna som lugnt och sansat berättar om hur det kommer gå till och att dom till 100 procent kommer hjälpa mig att känna mig trygg där uppe. Till slut bestämmer jag mig att jag ska göra det. Jag ställer mig och fyller i blanketten som man skulle göra med rödsprängda ögon och ett hjärta som bultar att det nästan går sönder. Inom mig tänker jag om och om igen: JAG SKA KLARA DETTA....
När vi väl står uppe på berget och en av instruktörerna börjar så smått informera börjar mina tårar rinna igen och det känns helt ofattbart att jag ska genomföra detta. Gång på gång kramar jag hårt i min sambo för att känna tryggheten som motsats till mig var lugn som en filbunke... Snart var det mig tur och min lina kopplas på den långa vajern som jag ska glida på över den fina dalen, 60 meter upp i luften.... Jag ställer mig startklar och vi väntar på ett klarteckan från andra sidan. Om ngr sekunder ska jag kasta mig ut över dalen och flyga som en fågel, i detta ögonblivket känner jag mig faktiskt lite lugnare och det känns ok. Jag kommer kasta mig ut....Ngr steg till sedan flyger jag
.........................................................................................................................................................................................................Känslan var otroligt jobbig men ändå så underbar. Min mage innehöll säkert 1miljon fjärilar som bara ville ut. Men jag klarade det..Jag gjorde det och det var grymt kul. Jag njöt av varje sekund där uppe i luften. Vi åkte 4 olika leder över dalen och inför varje åkning fick vi en ny utmaning som vi fick prova om vi ville. Man skulle hänga upp och ned, falla baklänges utan att hålla i snöret och styra med händerna under färden. Jag gjorde allt vilken ingen trodde att jag skulle göra, inte minst jag. Sista gången vi skulle åka tog jag mig mod att åka först vilket jag heller inte trodde från början. Blickar man tillbaka till ögonblicket då jag står inne i butiken och gråter av rädsla och jämför det med hur jag mådde när jag kom tillbaka från äventyret så kan man sammanfatta att det var natt och dag. Jag är stolt över mig själv att våga kliva ut på okänt vatten och övervinna min rädsla. Nästa år vill jag upp dit igen...




Åre i bilder




vandring i...

0-345e3e15cb533a4e5904b17ab85263bc.png

Kolla varifrån!

vandring i klippiga bergen


Kajakpaddling

Vi hade det jättemysigt igår när vi var ute och paddlade på åresjön. Vi paddlade upp till ett vattenfall där vi gick iland och åt matsäck. Det blev smörgås från subway och kaffe vilket smakade underbart. Sedan paddlade vi hem igen. Det blev en rutt på ca en mil. På kvällen åt vi god mat och bara myste i soffan..... Nu är det ny dag med nya utmaningar. Har varit ute på morgonpromenad och sedan fick vi nybakade scones till frukost som jonas hade bakat. Mums. Jag tror det blir vandring på berget idag.

Godmorgon

Tisdagsmorgon och regnet finns i åre oxå. Dagens aktiviteter är kajak för de flesta. Tre av oss ska köra forsränning. För min del blir det kajak. Ha en trevlig dag.

Härliga åre

När jag blir stor så vill jag bo i åre. Det är så otroligt vackert här. Idag har vi åkt downhill . Det menas med att vi har åkt ner från berget med cyklar. Det var jättekul. Tyvärr har inte mobilbloggningen funkar men kommer visa fina bilder när vi kommer hem. Nu ska vi mysa i lägenheten.

LÖrdagsbravader

Fast det är semester och lördag så var det upp med tuppen imorses för jag och Maria skulle iväg och storhandla till Åre. Vi ska åka dit inatt med ett stort gäng och mat behövs ju då. Eftersom det skulle vara så fint väder hela dagen så bestämde vi oss för att åka tidigt på morgonen för att kunna ta vara på soltimmarna på dagen. Så det var storplånkan som fick följa med.....Strax efter åtta träffades 3 tjejer  (Maria´s dotter ville ju klart med) med grus kvar i ögonen och började shoppa loss.


......Dagen fortsatte sedan ut till kusten och till Saxenhov i Ljungkile där vi solade, latade oss, badade och fiskade krabbor



Semesterstart..

Jag har haft en underbar semesterstart. Igår klockan halv 4 startade min semester och det känns så lovely. Men semester betyder i alltid att man får sova ut och bara vila dagarna igenom, i alla fall inte denna semestern. Igår var vi på en paintballbana och sprang runt i ngr timmar. Vi firade att Jonas och Anders har tagit examen. Grattis killar....Se så söta dräkter dom fick ha på sig när vi spelade.....Det var otroligt kul med paintball men kan erkänna att det är nog ingen sport för min del. Jag gjorde nog allt man inte får göra...Sköt en medspelare i ryggen ( Förlåt kära Sandra ), Tog sikte och sköt på våran lekledare som ej var med i spelet utan bara var utanför och dessutom sköt jag på folk som redan hade blivit skjutna och stod utanför banan. Nästa gång får jag nog spela själv om jag ska hålla på så här...*skratt*



JAG HAR SEMESTER

WIIIIIEEEE.....Nu sitter jag här i en tom banklokal och väntar på att Tor ska komma och hämta mig. Min semester har precis börjat och det känns underbart. För att inte mina kollegor ska längta för mycket efter mig så har jag printat ut ett kort på mig och satt upp på ena dataskärmen....*skratt*
Sommaren har gått otroligt fort och nu är det äntligen min tur att få lite ledigt. På lördag åker vi till Åre för att leka av oss lite, det blir vandring, pipeline, montainbike nedför berget och kajakpaddling. Visst låter det härligt....


Men först ut är Paintball som jag ska åka på nu..... Skriver mer om detta ikväll
Puss & kram på er som min underbara kollega Marianne alltid säger.

.

Cykelbyxorna är invigda

Nu har jag fått tillfälle att använda mina cykelbyxor. Det är ju inte det första klädesplagget jag väljer till jobbet på banken så nu äntligen har jag fått chansen att piffa till mig....Ikväll har jag varit ute med vänner och ätit god mat på lokala restaurangen Butlers, en underbar restaurang med mycket gott i köksväg. För min del blev det en hamburgare vilket kanske inte låter så avancerat och det är den inte men helt enkel god ändå. Idag var det jobbigt att jobba då det var så fint väder. Jag hade faktiskt lite ångest att gå in idag då man inte har så många soldagar om året. Det hjälper inte så mycket att min kära sambo är ute i Lysekil med vänner och solar.... AVIS.....



Madonnabiljett säljes

Någon som är intresserad av att köpa en Madonnabiljett? Evenemanget äger rum på Söndag den 9 Augusti på Ullevi i Göteborg. Priset är 900kr så hör av er om ni vill köpa den...
Jag är tyvärr dubbelbokad och det är nästan att jag fäller en tår för att jag inte ska få se på denna grymma artist.


Fiskelycka...

Då var man tillbaka till vardagen igen efter en superhelg på Koster. Veckan är som vanligt fylld med jobb. Det är ca 2 veckor kvar till sommarjobbet är slut och innan dess ska jag på minisemester till Åre.Längtar......När vi var på Koster tog Jag massvis med kort men min kamera är väldig speciell så korten kommer och går. Det vill säga att helt plötsligt försvinner dem från minnet och kommer sedan tillbaka efter ett tag. Här är i alla fall två kort på våran fiskelycka... Vi lyckades få 15 makrillar. Nu är frysen full med goda fiskar. Fler kort kommer om ett tag....


godmorgon. Härliga...

-625b108f859abd028c212bd8588a39f.png

Kolla varifrån!

godmorgon. Härliga koster. Morgonpromenad där solen lyser o vattnet ligger stilla. Kommer bli en underbar dag.


RSS 2.0