Firar NYÅR i fjällen

Vi drar till fjällen, fest hela kvällen..........
Med två fulllastade combibilar svischade vi genom det snötäckta landet ända upp till SÄLEN som var vårat slutmål. Här ska vi tillsammans med två andra par fira in det nya året. Det kommer bli supermysigt. Så idag har vi åkt bil, åkt bil och åter åkt bil. Vi har även hunnit med att gosa oss i stugan med god mat och alkoholhaltiga drycker.
Imorgon blir det skidåkning och champange........


Delar av min tjejliga


Titta vad fina klappar jag fick


Kvällen före julaftonJulklapparna är köpta, inslagna och klara. Julgodiset i form av kolor står i kylen för svalning och bingolotto är på tvn. Nu har jag min egna uppersittarkväll och njuter av varje sekund. Pricken över I:et skulle ju vara att vinna på lotten jag köpt.
Har jag ork kvar under kvällen så får det bli rimstuga till morgondagens klappar.

Trevlig Kväll !!

Söndag 19 dec


4:e Advent och 5 dagar kvar till JULAFTON. Jag är som ett litet barn som räknar ner.
Helgen är snart över och jag har tillbringat den i Skövde tillsammans med min syster. Har nämligen jobbat som servitris på restaurangen som syrran jobbar på. Det var julbord till fullo både fredag och lördag.
Är utbildad servitris men har ju på senare år blivit en kontorsråtta. I helgen förstod jag varför jag bytte jobb. Jobba inom restaurang är superkul men slitsamt. Mina fötter var bortdomnade, håret luktade julmat och svetten flöda då man sprang fram och tillbaka mellan alla bord.
En stor eloge till alla som orkar jobba heltid i denna bransch, för min del räcker det att gästspela ibland. Om jag skötte mina kort som servitris kanske jag får komma tillbaka och jobba med syrran och hennes kollegor. Ett gott gäng som har tagit hand om mig. Fick tom en julklapp av chefen, tack Claes.

Trevlig advent!!


Tomten har redan varit här....

Canvas Bag M Navy
Äntligen har jag fått den fina väskan från Henri Lloyd. Att man kan bli så lycklig av att få en väska. Det är min söta sambo som har köpt mig denna väskan som jag har drömt om i 3 månader. Nu är den min, min och åter min.
Tomten var snäll mot mig i år och har redan gett mig 2 julklappar. Förrutom denna julklapp har jag även fått en spellåda från chefen där jag jobbade i helgen. Där fanns det bla yatzy. Det ska vi använda flitigt i jul.
Team Taiwan


Kors och tvärsNu berättar jag en hemlis....

För ca två veckor sedan fick jag ett mail ifrån en vän som tyckte att jag skulle söka till ett stipendie som man kunde få genom Rotary-klubben. Det är ett stipendie som 4 st icke rotary medlemmar kan söka och få chansen att delta i ett kulturellt och yrkesinriktat utbytesprogram. Blir man antagen får man åka till något land runt om i världen och byta erfarenheter med varanda.
I år ska dom få åka till Taiwan i 4 veckor och uppleva deras kultur.......Och jag har blivit antagen !!!!!!!

Så idag blev allting klart. Jag fick klartecken från min chef att vara borta från jobbet i 4 veckor. Imorgon ska jag få träffa de tre andra deltagarna som ska följa med. Dessutom ska jag även få träffa vår ledare som ska ta hand om oss under resan.

Allt har gått så fort att jag knappt kan fatta detta. Men det kommer bli en underbar upplevelse. Jag åker om ca 3 mån.

http://www.rotary.org/sv/serviceandfellowship/fellowship/groupstudyexchange/pages/ridefault.aspx 


Mån 13 Dec

Se på vår tröskel står...Vitklädd, med ljus i hår...Sankta Lucia, Sankta Lucia......

Dagens luciafirande har bestått av lussebullar på morgonkvisten och mys vid tvn på kvällen. Det är något speciellt med denna dag. Även om det inte blir så mycket lussefirande på senare år så försöker man ändå att få in någon form av anknytning.


Bibliotikarie


Dom senaste veckorna har vi haft det iskallt på kontoret att det har varit svårt att klä sig snyggt. Jag har sett ut som en bibblatant med kofta, top/klänning halsduk och varma sockar. Just nu har jag inga varma kläder kvar i garderoben så vi får väl se hur knasig jag kommer se ut nästa vecka...

Söndag 12 Dec

God förmiddag!
Det är 3:e advent och vi har tonvis med snö. När var det senast vi hade det såhär? Det verkar som om det kommer bli en vit jul i år. Äntligen....
Idag har jag tänkt att sitta och strukturera upp mitt liv fram till jul. Man har ju miljontals med saker som skall göras innan julafton och då är det bra att se till att få gjort dom utan att paniken kommer. Jag har inte så jättemånga julklappar att köpa men dom jag har skall ju köpas. Ja, ni vet hur det är.

Sedan händer väldigt mycket i mitt liv för tillfället. Jag tror att jag har kommit på en flytvåg som kan ta mig vart jag vill. Tyvärr kan jag inte säga så mycket mer utan ni kommer få veta mer i veckan....(hemlisar på gång)

Kram

 


Skidsemester?


Måndag 6 Dec

Kära blogg!
Ikväll har jag inget planerat, nada, noll på schemat, inget bokat, tomt i luckan och det känns helt underbart. Jag brukar alltid har ngt projekt som jag ska genomföra på kvällarna. Det kan vara träning, jobb på sportlife, städa, pricka av att göra listan, kvällsjobb på banken, handla mat, laga matlådor eller besöka någon. Men just nu sitter jag i soffan alldeles själv, sambon är och tränar, med datorn i knät och är helt enkelt lat. Detta kallar jag för egentid.

Så idag blir det inget långt blogginlägg för jag är helt enkelt för lat...

Puss


.

Vilken kväll

Hej,
Sätt dig tillbaka i soffan och glöm inte av att ta med en kopp kaffe för här kommer en redovisning av gårdagens partaj i Göteborg....

Jag mötte upp mina vänner på tågstationen strax före 13.00 då tanken var att vi skulle ta tåget ner till Göteborg. Men självklart är tåget försenat och efter en kvart visar det sig att tåget är inställt och buss inväntas. Vi börjar diskutera om vi ska ta bilen istället men bestämmer oss för att vänta på bussen. Vi har ju redan köpt biljetter......

Efter ytterligare en kvart har inte bussen kommit och vi får så smått lite panik över tidsbristen till showen. Då bestämmer vi oss för att ta bilen ner. Men innan vi får tag i bilar och strukturerat upp den resan tar det ytterligare ngr minuter. TIll slut startar vi resan ca 13.40 och med gasen i bott kör vi mot Göteborg. Det blev jag och Hanna som fick vara chaufförer. Min bil ankommer runt kvart i tre men bil nr 2 kör FEL....Det är inte sant. (kan tillägga att det var en man som körde bil nr 2 på resan ner) Med andan i halsen stiger vi in på Robert Gustavsson precis när showen börjar.....Nu kan vi andas ut

Showen varade i ca 2 timmar. Tyvärr blev jag besviken. Visst det var några bra delar men alldeles för mycket sång och dans. Efter showen begav vi oss vidare till Hard Rock och åt lite mat. Mätta och belåtna blev det raka spåret hem till Martina för partaj. Nu var siktet utgång. Min partajdricka blev vatten. En farlig dryck...

Efter några timmars förfest i en tajt lägenhet åkte vi in till Avenyn. Klockan är nu 01.00 och det var dax att komma in på ngt bra uteställe. Med ett stort flyt kom vi in på PUSH. Nu var det dansklackarna på och i drygt 2 timmar stod vi på dansgolvet. Jag var i en helt annan värd....Dansdrottning!!!!!! Har nog aldrig dansat så mycket någonsin, dessutom helt nykter. Varje låt dom spelade var bara så bra, inte ofta man känner så när man går ut.

Runt 03.30 om jag inte minns fel var det dax att avrunda kvällen och åka hem. Vi hade ju minst en timma hem i bil. Men jag skulle nog kunnat stå kvar en halvtimme till på dansgolvet..... Utanför bestämmer vi oss för att gå tillbaka och hämta bilen, kanske skulle varit en bättre idé att ta taxi då det var en bit och snön vräkte ner. Men tappra som vi var så gick vi....haha, mitt påhitt som vanligt. Som tur var så hittade vi en MAX-restaurang efter halva vägen. Nu har tiden sprungit iväg och är nu runt 04.00.

Hitills har vi haft en underbar kväll men jag har ju inte tagit några kort. Så fram med kameran inne på Max. Bättre 3 än inga alls. Ni får njuta av mig och Erik. Kom ihåg att klockan är 04.00 på morgonen. Än så länge är vi heta.
Efter några hamburgare är det dax att göra ett sista försök att komma till bilen. Vi finner den efter ca 10 min. Våra älskade bilar....

Nu är  det bara bilresan hem. Självklart kör bil nr 2 fel igen. Men ärligt....Jag hittar ju. Snön vräkte ner och vägen var täckt med snö. Siktet mot trollhättan och man längtade mer och mer till sängen. Resan gick bra och jag lägger mig och hinner somna strax innnan klockan slår 06.00. Tack mina vänner för en grym kväll.....Lördag 4 Dec

Hej helg!
Varför är alla helger fullbokade? Ibland känner man stress från morgon till kväll. Tur att man oftast gör roliga saker för då gör det inget.
Idag är det en sådan dag. Ok, jag har haft en rätt så lugn morgon men nu är det full rulle. Jag har varit nere och shoppat kläder på Åhlens, Skall snart hoppa in i duschen, Äta något, dressa upp mig för att sedan ta tåget ner till Göteborg med mina vänner. Där väntar några andra vänner som vi skall möta upp. Vi ska nämligen på ROBERT GUSTAVSSON och se hans galna show. Efter showen blir det mat och såklart partaj. Jihooo.....

Nedan är en försmak av min outfit........Ha en trevlig Lördag!!!


Jihoooo, jag har blivit månadens instruktör


Månadens instruktör med motivering
:      En positivitet sprids som en eld när hon kliver in på anläggningen, hon får hela Sportlife att känna lycka med sitt alltid glada leende på läpparna, hon är motiverande och puschande på sina pass och har utvecklats något enormt. Tack för ditt engagemang i Rosa bandet temat! GRATTIS……………………………….SARA !!!                                                      


RSS 2.0