Guldkorn


Jag sprang förbi dessa idag på Zara och blev storförtjust. Tyvärr köpte jag dom inte och ångrar mig lite faktiskt. För visst är dom snygga.
Det blev ett par andra skor som fick följa med mig hem istället.

Shoppingresa till Göteborg

Idag tog jag ledigt från jobbet och begav mig tillsammans med min mamma och min syster ner till Göteborg där vi hade en heldag bara med shopping. Det är något vi försöker boka in med jämna mellanrum och vart resa bär är olika. Vårt favoritställe är Stockholm och då brukar vi stanna några dagar och njuta av storstaden.
Men idag gjorde vi en minitripp till Göteborg vilket var supertrevligt. Dock blev syrran sjuk på eftermiddagen så hon kunde väl inte njuta fullt ut. Tyckte synd om dig syster och hoppas du mår bra snart igen.
Shoppingen däremot gick riktigt bra och alla tre kom hem med fynd. Mamma vann nog tävlingen om mest påsar och hittade massviss med snygga ting.

Så nu sitter jag i sängen och är helt slut. Påsarnas innehåll får ni se på lördag men kan berätta att jag både hittade jeans och skor....


lipstick on


Vårkänslor hos Replay

 

www.scorett.se

Härligt minne med knasigt kort


Kjol a´la bankstil


Vårshoppingen har börjat. Idag invigde jag en kjol som jag har köpt på H&M. Tyvärr ser den inte så välstruken och slät ut efter en heldag på jobbet.

Fått en ny plånka


Tänk vad glad man kan bli av att få en ny plånbok. Jag har varit på jakt efter en ny och vipps så hittade jag en (hemma hos mamma). Hon hade varit och shoppat en ny men trivdes inte alls med modellen så jag fick den av henne. Thank you!!!

Ingen Taiwanresa för min del

För er som har följt min blogg/känner mig privat så har jag tidigare berättat att jag har fått möjligheten att få åka till Taiwan tillsammans med klubben Rotary i en månad. Resan är ett stipendie som Rotary delar ut varje år där man får möjlighet att åka utomlands och ta del av ett annat land både kulturellt och yrkesinriktat.

Den här resan skulle jag fått uppleva men jag har idag valt att tacka nej. Låter konstigt men tyvärr är det så. I grannlandet Japan har det i veckan som gått varit en tsunami och flera jordbävningar vilket har resulterat i att några av Japans stora kärnkraftverk har raserats och håller på att läcka ut farliga gaser. Ingen vet riktigt vad detta kommer leda till och informationen är tvetydig från experter över hela världen. I mitt fall är problemet att kärnkraftsvindarna kan blåsa mot Taiwan och då finns det risk för strålning. Det är en liten risk men risken finns ändå där.

Japan har inte kontroll på situationen därför väljer jag faktiskt att stanna hemma. Om experterna inte vet vad som händer hur ska då jag kunna förstå? På Ines-skalan ligger Japan på nr 5 och när Tjernobyl inträffade så var detta på nr 7. Så idag klassas Japans Katastrof som en mindre katastrof än Tjernobyl. Dock vet vi inte om Japan ligger på en högre siffra idag då informationen är tvetydig. Någon expert trodde att det som händer nu är mycket värre än Tjernobyl.

Jag vet att vissa kanske tycker att jag gör förhastade slutsatser och att det inte är någon fara att åka. Vissa vågar mer än andra men mitt beslut är mitt och ingen annan. Ovissheten har tärt på mig och vanligtvis oroar jag mig inte för mycket. Jag tror nämligen att många skulle göra det val som jag gjort. Skulle jag som privatperson beställt en resa till Taiwan skulle jag avbokat den eller ändrat reserutt. Av oss som skall resa så är det även en annan person som har valt att tacka nej av ungefär samma anledningar. I nuläget åker två av fyra.

Taiwan står kvar i framtiden om jag vill åka dit och en ny chans att knyta kontakter kommer också i framtiden fast kanske i en annan förklädnad. Visst är jag ledsen för att inte få uppleva denna underbara resa men det känns nu skönt att äntligen tagit ett beslut.

Det som känns mest konstigt är att gå till jobbet på måndag
 

Crossfru

Vad gör man om alla utflyktmuggar är försvunna? Jo, man tar med finporslinet till crossbanan. Klart man måste dricka kaffe i en skön mugg. Så här skönt har jag haft det idag...En härlig lördag


Lördag 5 Mars

Tjing!
Det blir aldrig som man tänkt sig. Jag hade planerat att stå på LOPPIS idag (Båberg, Trollhättan) och sälja lite saker men så blev det inte. Jag fick nämligen inte plats utan hamnade som närmast på 10:e reservplats. Man kan konstatera att det var mer än jag som hade rensat ut saker.
Istället åkte jag med min sambo på crosstävling i Skövde och agerade crossfru. Det var inte fy skam kan jag berätta. Solen sken, kaffetermosen var påfylld och det enda jag behövde göra var att serva med lite vatten.

Ikväll blir det restaurangbesök...


Inspiration

7. Kardashiansystrarna Kim Kardashian och Kourtney Kardashian visar hur man på bästa sätt anpassar en trend för sin kroppstyp! Bra jobbat tjejer!

Mycket vill ha mer....

NIKE GRAPHIC RACER TANK CORALL NIKE VICTORY SCRIPT TAN GREY MELANGE
Det är konstigt att man aldrig är nöjd med det man har. För drygt en vecka sedan började jag rensa i mina träningskläder och insåg att jag ägde 15 st träningslinnen. Då passade jag även på att slänga ngr stycken. Ändå sitter jag nu och vill köpa mer. Hur är det möjligt?
Hittade jag två snygga linnen från NIKE som man kan köpa på Stadium. Men får nog nöja mig ett tag med mina jag har i byrålådan.

Style by Lindex

Lindex Shop Online - KavajLindex Shop Online - BlusLindex Shop Online - Byxa

På jakt efter ny plånbok

 
Har snöat in mig på Tiger. Min förra plånbok var nämligen en tiger. Min favorit är den bruna.

Tors 3 mars

Godmorgon!
Våren är på väg och snart kan vi få ta av oss våra stora vinterjackor. Tror det är många mer än jag som längtar. Jag är så trött på min stora vinterjacka att jag överväger att frysa och ta en tunnare jacka på mig. Men dom säger ju att det ska komma ett snöoväder till innan den riktiga våren kommer. Hoppas dom har fel.....
På lördag är det Loppis på G...Dock sitter vi på reservlistan men hoppas få ett bord. Jag kommer få veta idag eller imorgon hur det blir. Skulle behöva rensa ut lite. Ut med gammalt - In med nytt.....

Mot jobbet....

 


RSS 2.0