Soppatorsk
Nu är det dax att fylla på förrådet i magen, det blir soppa till lunch eftersom det är väldigt enkelt, smidigt och gott..... Ska prova en spenatsoppa idag och hoppas verkligen att den är god för är riktigt hungrig....
Här är receptet...
Grönans spenatsoppa med ägghalvor*
Ingredienser
Portioner: 4
1 l grönsaksbuljong (tärning +vatten)
400 g djupfryst hackad spenat
2 msk vetemjöl
1 msk smör eller margarin
1/2 krm vitpeppar
Gör så här
Koka upp grönsaksbuljongen i en kastrull. Tillsätt den djupfrysta spenaten och värm tills spenaten tinat. Rör ut vetemjölet i lite vatten och tillsätt det i soppan under omrörning.
Låt koka 3-5 minuter. Klicka i matfettet. Smaka av med vitpeppar.
Servera soppan med ägghalvor och knäckebröd
Kommentarer
Trackback