Loppisen på Kommersen var ju tokkul...




Idag har jag och min mor varit i Göteborg och sålt prylar som vi inte längre vill ha. Vi åkte ner med en bil fylld av saker som böcker, kläder, krukor och julpynt vilket vi skulle försöka bli av med. Bordet som vi hyrde kostade 200 kronor och var 2.0 x 2.5m vilket var en bra storlek. Hur gick det då? Ja, vi tyckte att det gick väldigt bra. Vi fick sålt ca 2/3 delar av det vi hade med oss ner och tjänade hela 800 kronor tillsammans. Sedan kostar ju både bensin och hyrplatsen men vi gick ju ändå plus och det är huvudsaken. Dessutom får man ju plats med nya saker i skåpen hemma.... *skratt*
Vi trodde inte att någon vill köpa våra gamla saker men där hade vi fel.  Dom sakerna som vi hade tänkt slänga pga slitning eller omodernt men chansade att sälja såldes först. Hur bra som helst....Tur att smaken är som baken.

Detta kommer vi absolut att göra om och det känns som att man har gjort en rensning i sitt liv och fått betalt för det. SUPER!!
Kolla in den stora kronan som hängde över oss i lagerlokalen...så snygg, tyvärr inte till salu men pricket över I:et på lokalen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0