Acne gör möbler


Bild från amelia.se 

a-mobler-1
bilder från stylebykling

I dagens program av Malou´s Efter Tio var Acnes Chefdesigner Jonny Johansson med och visade upp Acnes nya kollektion i möbler. Dom var så snygga. Kan tänka mig att ha en sådan härlig soffa i vår lägenhet. Dessutom visade han upp vårens trender inom klädmodet. Så nu har jag njutit i någon timme framför tvn. Kan det inte alltid vara sådana här intressanta gäster....

Tillbaka till pluggandet...

.


Kommentarer
Postat av: Malin

Kuul att du ska åka Vasan! Vilken dag åker du (om du åker öppetspår vill säga). Hur mycket har du åkt skidor i ditt liv och hur många mil har du laddat i benen iår?!



Jag har ett vad, det går ut på att jag ska åka Öppetspår om några veckor. Jag kunde knappt stå på skidor i december. Och i slutet på Januari började jag åka skidor ofta! Mitt mål med loppet är att ta mig runt, helst under 10 timmar. Tanken med utmaningen var att börja åka skidor och njuta av den svenska naturen.



Jag har hittat en ny träningsform som verkligen ger mig något! Efter 30 km i spåret har jag världens lugn i kroppen, har aldrig hänt mig förut!



Har du några tekniktips att dela med dig av?!



Bra blogg! Hälsningar Malin

2010-02-16 @ 13:31:53
Postat av: saratilda

Hej Malin!



Gud vad kul att du oxå ska åka Vasaloppet. Jag håller tummarna att du kommer i mål undet 10 timmar. Själv har jag nästan samma mål. Mit stora mål är att komma i mål. Jag har heller aldrig stått på ett par skidor tidigare men tycker det är superkul. Det blir öppet spår för min del. Jag har valt att köra på Söndagen och om du kör på samma dag hoppas jag vi ses..... =)



Lycka till

/ SaraTilda

2010-02-17 @ 07:22:20
URL: http://saratilda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0