Höstens Trender

Vid början av en årstid skapas det nya trender som ska bana vägen, inspirera och locka människor att komma ut från sina skal och förgylla tillvaron. Nu är det höstens trender som knackar på dörren. Så här ser jag på höstens trender:

Bas En garderob ska innehålla bra basplagg för att lätt kunna kombinera ihop snygga outfits. Till i höst tycker jag man ska satsa på Skjortor av alla dess slag. Det kan vara tex: silkesskjortan eller varför inte den trendiga flanellskjortan. Även ett par snygga, stilrena jeans går alltid hem och är ett säkert kort.

Material Skinn, sammet, stickat, silke, päls. Listan är lång. Blanda gärna material med olika stilar för att få en snygg stil. Använd fantasin.

Accessoarer Smycken, smycken och åter smycken. Låt smyckena göra outfiten. Halsband, ringar, örhängen, skärp, stora sjalar och halsdukar.

Detaljer Årets vinnare av guldknappen, HOPE, jobbar just med detta. Små snygga detaljer kan framhäva en outfit. Snygga sömmar, fickor, spännen osv. Det kan även vara detaljer som skor och väskor. För vem tycker inte att en enkel outfit med ett par snygga pjucks som ställ uppmärksamheten kan vara nog så snyggt....

Stil 50-tals looken är på intåg igen med a-formade kjolar och hattar. Så ta fram kostymen och rocka till stilen lite med en transparant blus, grova smycken eller mönstrade stumpbyxor. Det röda läppstiftet gör även comeback och jag har redan inhandlat ett kyssäkta från Max factor. Det kommer bli en hit i höst.
Päls och glamourtema. För att få inspiration tycker jag defenitivt att tv-serien Dynastin kan hjälpa till. Stora örhängen, pälskappor osv. Så spring genast ner till Myrorna och fynda en snygg pälsjacka. Den kommer du ha användning av.
Army är även en trend som kommer hålla i sig i höst. Färger som grön och beige och naturvit är fokusfärger.


Visst kommer det bli en rolig höst....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0