Fredag 11 Dec

Godmorgon!!
Nu är det 13 dagar kvar till Julafton och då ska alla julklappar vara klara. För min del är jag långt ifrån klar för hela tiden tillkommer det klappar som vi ska köpa.
Som tex: I vår familj har vi bestämt att istället för att köpa julklappar till alla i familjen så har vi dragit var sitt namn som vi ska köpa till. Så varje person ska köpa en specifik julklapp för 200 kr.
En annan julklapp som har tillkommit är till mina närmaste vänner. Varje jul brukar vi spela julklappsspelet plus ge en specifik julklapp till en utlottad vän ( så som våran familj ska göra i år ). Dessutom ska vi i år ta med en julklapp som vi själva har gjort eller ägt. Det kan låta konstigt men det handlar om att man ska förstå hur bra vi har det. Så tanken är att man ska leta efter ngt hemifrån och ta med sig som tex, en bok som man har läst, klädesplagg eller baka ngt gott. Det kan även vara ngt som man målar om osv. Vi har ofta saker hemma som vi börjar tröttna på medans ngn annan ser det som ngt man verkligen vill ha. Man glömmer ofta av vilket värde saker har och bara slänger det. Den nya trenden är ju oxå att loppisfynda så låt kreativiteten glöda.....

har ni ngr roliga julklappstraditioner?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0