Lördag 30 jan

Hello
Jag har haft en underbar morgon. Med strålande solsken, minus 15 grader och fåglar kvittrande åkte jag iväg på Bodypump i Vänersborg. Det var morgonpigga deltagare som äntrade salen kl 9.30. Skönt att träna så här på morgonen för nu har man ju hela dagen kvar.
Det bästa med helg är ju att man får är gotteri utan ågren. Så till fikat blev det ju självklart en liten kärlekskaka. Dessutom köpte jag även mycket frukt så vi kan boosta oss friska...Min sambo är förkyld och det ska INTE jag bli..



All you need is LOVE...

Kaffe någon?

Jag vet faktiskt inte hur många liter kaffe jag dricker när jag sitter hemma och pluggar. Det blir liksom mutningen för att man ska sitta ner på stolen och läsa. Kaffe är ju såååå gott. Idag invigde jag mitt nya linne från Gina Tricot. Jag bara älskar det. Så skönt när det inte sitter tajt utan man känner sig ledig....




Bow top


from www.elle.com

Här kommer lite vårinspiration. Bilderna kommer ifrån Elle.com och där pågår just nu en omröstning på deras hemsida om vilken av dessa rosett-outfits som du diggar mest. Min favorit är skolfrökenstilen till vänster.




Stockholm Noir

Ikväll ska jag krypa upp i sängen med 1000 kuddar bakom mig ( som om vi skulle ha så många kuddar, not ) och läsa Jens Lapidus nya bok. Jag har läst hans debutbok Snabba Cash som jag bara älskade. Hoppas denna är lika bra. Är det ngn som har läst den???


Fredag 29 jan

Dagen har innefattat mycket plugg så det ska bli skönt att avbryta för lite helg. Även om det vi läser är väldigt intressant så överröser läraren oss med uppgiften och ibland måste lilla hjärnan ha paus.

I går var jag ute och åt med Swedbank, tyvärr fick jag aldrig ngt kort på min outfit. Men vet ni vad ????
Ser ni dom fina blommorna som står bredvid datorn. Dessa har jag fått av mina arbetskamrater för att dom vill tacka oss extra personal som alltid ställer upp och för att dom saknar oss ( Det är ju besparingstid på Swedbank inom personaldelen så jag får ej jobba så mycket längre). Kan ni förstå vilka underbara arbetskamrater jag har... Jag vill bara krama om alla. Det tråkiga är att dom ej behöver mer personal annars skulle jag tackat JA på momangen. En stor Puss skickar jag till er alla......


To school



Myströjan från Zara är ett givet val när man ska kila iväg till skolan och ha föreläsning. Med påslagna öron och öppna ögon gäller det att vara bekväm för att orka sitta och lyssna på läraren där framme i salen. Utanför lektionssalen skiner solen och man vill hellre vara ute på promenix än att koncentrera sig på marknadskommunikation även om det kan vara intressant emellanåt. Men sånt är livet.... Får njuta av att solen tittar fram överhuvudtaget...


Torsdag 28 Jan

Livet hos mig är inte så jättespännande just nu. ska snart äta lunch, göra mig iordning och gå på föreläsning. Ser fram emot ikväll då jag ska ut och äta med jobbarkompisarna från Swedbank.

Torsdag, dagen för helg.....härligt !!

Tjing..

.


Sommar och Sol

Visst längtar man emellanåt efter Sommaren. Jag tror inte att jag är ensam om detta. Även om snö är mysigt så börjar man så smått längta efter sol och bad. Här är min önskeoutfit en solig dag där målet är stranden. Hela outfiten kommer från H&M.


Only Denim



* Jeans - Nudie  * Jeansskjorta - Gina Tricot   * Halsduk - Champion  * Boots - Åhlens
* Brunt armband - H&M Herr

Onsdag 27 Jan

Tänk vad lite man kan göra för att ngn glad...

Min mamma har alltid sagt att man ska visa att man tycker om ngn. Man ska ta hand om och uppmuntra varandra. Så idag gjorde jag detta...
Varje Onsdagsmorgon har jag Bodypumppass på Sportlife i Trollhättan. Varje vecka är jag superglad över att våra deltagare tar sig i tid och tränar med mig. Det handlar ju om att ta hand om sig själv. Vi människor säger ju ofta att man ska bättra sig och vara mer hälsosam men ibland får man bara inte ihop vardagen och planeringen. Därför gick jag idag och köpte frukt till alla deltagare för jag ville visa min kärlek. Jag ville visa att dom gör en bra sak för sig själva och att det är superviktigt att äta efter träning. Alla blev superglada...

När var det senast du visa din glädje över ngt?

.

Louis Vuitton resort 2010

Inspiration från en av tidernas största designer. I vår kommer det handla om kavajer, öppen tå och stora halsband.
Louis Vuitton resort 2010 fashion 320124Louis Vuitton resort 2010 fashion 320114
Louis Vuitton resort 2010 fashion 320120Louis Vuitton resort 2010 fashion 320110

from www.elle.com


En dagens


* Kappa - H&M   * Skärp Flätat - Vero Moda  * Halsduk - Champion  * Jeans - Gina Tricot
* Skor - Converse  * Väska - Thailand

Tillskott till vårgarderoben

Länge har jag gnällt på att jag inte har ngr färgglada kläder utan bara svart, svart och åter svart. Inget fel på svart för det är min favoritfårg men ibland måste man ha ngr andra färger som bryter av. Så nu tog jag tag i saken och shoppade lite nya kläder. Alla tre hittade jag på Gina Tricot och under 400 kronor. Perfekt för studentplånboken.


Tisdag 26 Jan

Det är en frusen men mycket hälsosam bloggerska som skriver idag. Jag har precis varit ute i det kalla vädret och åkt längdskidor. Perfekt att starta dagen så för då har man liksom gjort det jobbiga. Det går bara bättre och bättre. Min teknik börjar se stadigare ut och tiden kortas ner, snart är jag ju lika grym som Gunde.
Jag kan väl erkänna att detta är ingen sport för mig men hänger inte läpp för det. Som jag alltid brukar säga med glimten i ögat:
- Jag kan ju inte vara grym på allt -

Nu ska jag ta en välförtjänt kaffe och hoppas på att jag hittar ngt smarrigt att smaska på.



Dagens bakelse


Dagens plagg kommer ifrån Monki och är en supersnygg klänning. Med en detaljerad dragkedja gör klänningen ännu snyggare. Pris 250 kronor.  www.monkiworld.com

Like a pearl



* Avklippta jeans - Fornarina   * Puff topp - Gina Tricot  * Pärlhalsband - Syrrans
* Boots - Åhlens  


Måndag 25 Jan

God morning!!
har ni tänkt på att man startar om sitt liv varje måndag.Det som inte gick så bra förra veckan får man en ny chans denna veckan. Det är ju hur bra som helst. Denna veckan ska jag fokusera på skolan, träna till Vasaloppet och äntligen få shoppa lite för det är ju lön på G.




Skolsnygg

Item of the week v.4Lindex Shop Online - Leggings
Armband - 100% MetallSkorVäska - 100% Polyester

Hela outfiten hittar du på www.lindex.se

It´s a beautiful day.



* Jeans - Gina Tricot , lapparna är påsydda alá mi   * Svart topp - Gina Tricot   * Kofta - Monki  * Army inspirerat Halsband - Gammalt


Söndag 24 Jan

Härliga Söndag!!
Vilken skön dag det har varit. Jag har varit på instruktörsmöte på Sportlife, pluggat lite, burit upp lådor på vinden, ätit god mat, tvättat och njutit av att det varit en ledig dag. Nu väntar jag bara på att min sambo ska göra fruktsallad...Mumma.

Love...

 

.


Cozy

Det är dax för fredagsmys om så är det sista jag gör
Snart är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör
Nu är det slut på veckan, det är dax för fredagsmys......

Let´s Dance och Chips....mumma

Trevlig kväll !!!



Jag och min chipskompis Maria.... *skratt*


Ut med julen...

....in med ljusa färger. Grönt + Vitt + Glas = Snygg kombination

Gör det själv

I vår gäller det att vara kreativ inom området Jeans. Det handlar om både om attityd och det diskreta. Gärna från topp till tå. Jag har varit kreativ och lappat ihop mina sommarjeans. Dessa kommer nog bli bästisjeans i vår/sommar. Dessutom har jag tagit fram min kreativa sida och försökt leka med jeansmaterialet. Vi får väl se hur det utvecklar sig. Min inspiration hittade jag i nya numret av Elle. 

 




Fredag 22 Jan

Åhh happy day!!
Man blir alltid så glad över fredagar. Det är något speciellt i luften, som att atmosfären ändras. Jag tror inte jag är ensam över denna känslan. Även om man älskar att gå till jobbet/skolan så är det alltid lika skönt att få helg.
Bättre sent än aldrig.. Idag ska all JUL bort ur lägenheten. Trött på att se alla tomtar men välkomnar dom igen om ett år. Nu ska ljusa härliga färger in...Har inte bestämt mig än vilken nyans som jag ska satsa på i vår.
Dessutom blir det plugg...

Xxx

Lady in Black

Det blev mer strukturering i garderoben än rensning. Men visst blev det fint. Jag har hängt i färger, bytt galgar så att alla är svarta ( min sambo har fått världens alla färger på sina, måste ju byta med ngn ) Som ni ser så måste jag försöka få in lite färg. Vinnaren i dagen garderob är SVART.
Dessutom gick jag på ajkt efter mina skärp och hittade dessa. Det kan bli så att jag fyller på denna samling med ngn härlig färg i sommar. Liten detalj som gör stor skillnad....


Torsdag 21 Jan

Godmorgon!!
Nu har jag varit så effektiv att jag har gjort upp ett schema för dagen. Så här:

8.00 - 9.30 Plugg
9.30 - 10.00 Fika
10.00 - 11.00 Garderobsrensning
11.00 - 12.00 Garderobsrensning
12.00 - 13.00 Lunch
13.00 - 14.00 Plugg
14.00 - 15.00 Plugg

Nu får jag sätta fart om jag ska hinna...


Shoppingtips

I vinter har jag sprungit runt och letat efter ett par låga boots men inte hittat ngr som har varit tillräckligt bra. Vissa har varit ok men då har dom också kostat mellan 2000 - 2500 kr och det lägger jag inte på ett par skor som är ok men inte mer. Nu har jag hittat ett par snygga och billiga.....På HÖÖGS av alla ställen. Det är ett par ridskor och dom är  supersnygga. Priset ligger på 349,-. Det får nog bli en shoppingtur i helgen och spana in dessa godingar.

 www.hooks.se

Inspiration från Whyred


Bilderna kommer ifrån www.whyred.se

Egentid


Nytt Hårband



När jag var på väg hem från skolan var jag ju bara tvungen att gå genom Åhlens. Där hittade jag ett snyggt flätat hårband som kommer bli en favorit. 15 kronor.


Onsdag 20 Jan

Godmorgon!
Vad jobbigt det är att knappt ha ngr pengar kvar och känna att man verkligen behöver shoppa. Min garderob är lika tråkig som en grå plåtvägg som har suttit uppe i 50 år och blivit bucklig och ful. Jag skulle verkligen behöva shoppa....Men nu är det inte många dagar kvar till löning och ska försöka boka in en shoppingdag i Göteborg tror jag.

Men först ska jag rensa garderoben....Det är prio ett. Hinner nog inte det idag men kanske imorgon??


Klänningar under 300 kr

Lindex Shop Online - Topp 
Svart Klänning, Lindex 249,-
Volangklänning , H&M 299,-

Tisdag 19 Jan

Godmorgon.
Idag är det kursstart på schemat. Denna termin ska jag få gå i högskolan här i Trollhättan istället för att åka ner till Varberg. Detta kommer innebära att jag har nästan 4 timmar extra tid över nu som jag kan lägga på annat. (tågresan)
Förrut fick jag gå upp klockan 5 för att åka till Varberg på föreläsning. Nu kan jag gå upp 5 min innan föreläsning eftersom jag bor bara några kvarter ifrån högskolan.
Fick även veta igår att jag klarade tentan i Arbetsrätt ( kursen jag läste i höstas och som jag tentade nu efter jul )
Bra Sara....Skulle jag haft pengar så skulle jag unnat mig lite nya kläder men får vänta ngr dagar till löning.

Nu ska jag iväg och åka lite längdskidor..


Modeikon

Ni har väl inte missat skådespelaren Blake Lively som medverkar i serien Gossip Girl. Hon har alltid snygga outfits både i serien och till vardags. I love her..




Måndag 18 Jan

V.3

Gooooodmooorgoon!
Efter en långhelg i Sälen är man hemma igen i vardagens rutiner. Jag kan faktiskt tycka det är skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst...
Denna veckan drar allt som har med skolan igång. Jag kommer läsa tre kurser parallellt så ni vet ju vart jag kommer tillbringa de närmsta 5 veckorna. Det är 6:e och förhoppningsvis den sista terminen som jag läser nu. Sedan hoppas jag på att få komma ut i världen och jobba.
Idag har jag inga föreläsningar utan min dag kommer se ut så att jag ska strukturera upp min vecka. Planering är A och O när man har många saker runt omkring sig. Låna böcker, planera träning, tvätta och så ska jag även åka och storhandla ikväll för att få struktur även inom detta område. Dessutom vill jag hinna träna idag.

Bäst jag snabbar på..


Krydda tillvaron

SaltkoppSmörbytta

Dessa läckerheter kommer ifrån www.juliasvitadrommar.se och kostar 189,- resp. 249,-

Kilklack och öppen tå


Ett säkert kort i vår och sommar när det gäller skofronten är ju Espadrillos. Dessa kommer ifrån H&M och kostar endast 149,-. www.hm.se

Det ska börjas i tid....

Skvaller & Mode Kungen.



Klart man kan shoppa i Sälen

Är man shoppinggalen som jag är så hittar man alltid ställen att shoppa på. Här i Sälen har jag shoppat ett underställ. Lila och härligt. Nu komemr jag verkligen inte frysa... Shoppat på Stadium Outlet.


Mys i soffan..

...efter en härlig dag ute i skidbacken. Mys innefattar raggsockar,bekväma kläder och ett glas vin.


Lördag 16 jan

En hälsning från skidbacken... Det är utförsåkning som gäller idag... Swisch,swosch....

Håll värmen...

Byers cashmere cardigan  40% REA SLUTSÅLD, By Malene Birger        Bubbleroom / H Tröja  Lindex Shop Online - Tröja


Cashmire cardigan, By Marlene Birger - missgreta.se 1499,-
Mönsterstickad tröja, Bubbleroom.se 349,-
Brun Cardigan, H&M 199.-
Svart randig tröja, Lindex 299,-

Tullipanens dag dessutom


Gudomligt fint i fjällkyrkan


På väg till dopet....


In action

Det blev längdskidor idag. Men innan jag kunde börja träna så var jag tvungen att lämna in min skidor på vallning. Det tog drygt en timme och blev både glid och fästvalla. Men vilken skillnad. Det var som att få ett par nya skidor...Jag gjorde fick dessutom bästa tiderna någonsin. Nu körde jag milen strax under timmen. TJIHOOOOO.
Dagens åk blev 1,4 mil och det känns väl helt ok. Skulle vilja åka mer idag men det går tyvärr inte för snart är dax för Dop.


Visst ser det ut som jag åker....hihi. Fick aldrig ngt kort på mig i action så det fick bli ett tillgjort.....Stiligt

Fredag 15 Jan

Godmorgon!
Med halvöppna ögon sitter jag i soffan och gottar mig. I köket står mamma & pappa pysslandes med frukost som ska serveras inom kort. I ena sovrummet ligger min sambo och det andra syrran snozzandes så gott det går trots alla skramlande i köket. Det är ngt magiskt över att vara i Sälen.

Idag är det stora dagen för min brorson Axel och även för oss förstås. Det är hans dopdag. Klockan 16.00 kommer fjällkyrkans klocka ringa. Då gäller det att vara finklädd, sminkad och fri från skidor. Spännande....

Jag har inte bestämt mig än hur min dag fram till kl.16.00 kommer se ut. Antingen blir det långfärd med mina längdskidor eller utförsåkning. Får bestämma mig under frukosten....


Raggsockar och en kopp choklad

Long socka  30% REA, Odd MollyLong socka 30% REA, Odd Molly
Idag skulle mina fossingar uppskattat att ha dessa på sig. Fast det är ca 7 minus och solen skiner så kryper kylan in under kläderna jag har på mig. Dessa kommer ifrån Odd Molly.  Dom ser supervarma ut

Ursäkta röran

Men jag bygger om. Jag försöker mig på att vara datanörd vilket inte går så bra för tillfället. Vissa ser en fin bild på mig högst upp medan andra bara ser en svart prick. Det jag har försökt mig på är en översiktsbild överst på bloggen. Även andra delar av bloggen har hoppat fel. Jag hoppas att detta kommer bli bra snart.....


jag ska bara....

....säger storasyster Linda. Det tog henne 2 timmar att hämta sina längdskidor och komma ut i skidspåret. Ja, men snäll syster som man är så väntar man glatt. Nej då det var inte så farligt som det låter utan medans vi väntade på en nyckel till skidförrådet njöt vi av det fina vädret, mumsade på gulaschsoppa och hälsade på hos fjällgaraget.



Jag väntar och väntar och väntar och väntar och väntar och väntar.......
Till slut blev det en slinga på 1 mil. Bättre än inget.

Torsdag 14 Jan

Hållplats SÄLEN

Vi är äntligen här. Närmare bestämt Lindvallen. Nu är det vinterparadiset som väntar bakom hörnet. Kan man ha det skönare? NOooooo.... Jag vaknade först av alla i stugan och kunde njuta av tystnaden med morgonläsning i form av nya Elle och Sofie´s Mode. Härligt...

Bilfärden hit upp var både tråkig och lång. Även om det bara är 40 mil som man ska ta sig igenom så känns det som en evighet. Så nästa år när jag har blivit miljonär så tar vi supersnabba privata flygplanet där flygtiden är max en halvtimme. Det låter väl som en bra idé.

Frukost nästa...




Nyshoppat till dopet

Vi är bjudna på dop uppe i Sälen och det är min brorson Axel som ska döpas. Jag tror att hans föräldrar har valt att döpa honom uppe i Sälen för det var så svårt att bestämma vilka dom skulle bjuda och inte. Så istället för att behöva dra en gräns så valde dom att ta med de närmsta familjerna och döpa honom i snölandet Sälen. Det tycker jag är en superhärlig idé. Ni vet ju om man döps i en skidort så blir man en grym skidåkare...*skratt*
Klädselkod är fin vardagsklädd. men som vanligt vill jag ju ha ngt nytt och fint, kunde inte hålla mig borta från butikerna idag. Här är mina fynd från Åhlens.



  

Lovely läsning....



Den här får jag inte missa och packa ner i sälenväskan...

REA på Bodyshop..

...vill man ju inte missa. Igår var jag en sväng i Uddevalla och skrev tenta. Då passade jag på att hoppa in i denna underbara butik. Jag är så otroligt kär i deras Body Butter som finns i olika smaker. TIll min stora förtjusning så fanns även dom på rea. Så jag köpte 3 burkar var mamma ska ha två. Hon kan ju inte vara utan dom heller. En dyr vana jag har lärt henne. Eftersom jag är student så fick jag nöja mig med en burk och det blev smaken passion. Priset var 85 kr styck mot annars 169 kr. Vilket fynd.....
www.thebodyshop.com


Onsdag 13 Jan

Godmorgon !!
Igår var det tentadag och tyvärr så tror jag inte att det gick så bra. Men, men det går ju göra om och göra rätt. Då kan man ju till och med få VG. Ibland kan man inte vara bäst...*skratt*
Vad händer idag då ? Jo, detta :

Tvätta - Städa - Packa - Leta rätt på mina slalompjäxor - Söka jobb - Blogga - Diska - Åka till Sälen

Kan man avsluta dagen bättre ?


Morgonkaffe och nervositet



 På väg till Tenta där jag hoppas på att klara den. Håll tummarna för mig....

                               Tröja - Kappahl, Jeans - H&M, Stövlar - Gant


Tisdag 12 jan

Godmorgon Sverige!
Det är tisdagsmorgon och jag ska snart iväg och tenta i Arbetsrätt. Jag känner väl mig inte så jättetaggad utan mest nervös. Dessutom gjorde ju inte nattens drömmar det bättre. Jag drömde att jag hade försovit mig i flera timmar. Sedan när jag väl hade kommit upp ur sängen så hade jag inga hela strumpbyxor och tanke på att ta på sig byxor fanns inte. Jag provade nog minst 10 stycken och alla var trasiga. Slänger man inte trasiga strumpbyxor? Jo, men inte i min dröm. Sedan hittade jag inte en enda sko som jag kunde ha på mig så allt var bara kaos. När jag väl vaknade på riktigt så var det upp som en tupp och in i duschen, inga strumpbyxor idag utan väljer ett par byxor som är hela och rena....Men jag känner av stressen i kroppen efter drömmen.

Nu ska jag koka lite kaffe och bara njuta av att jag har vaknat i tid och tänka positiva tankar om tentan.
En liten hemlighet som gör mig glad: åker till Sälen imorgon....Tjihoooo

Over and out !!



Tipp Topp

Corfu L/S Top SEK 299, Vero Moda - NELLY.COM Corfu L/S Top SEK 299, Vero Moda - NELLY.COM Corfu L/S Top SEK 299, Vero Moda - NELLY.COM

Kolla in denna underbara toppen som finns på Nelly.com. Med sina eleganta detaljer kan man både ha den till jobbet eller till partyt. Ett par enkla smycken eller ett skärp i midjan och ett par snygga jeans till så är din outfit gjord. Dessutom kostar toppen bara 299 kronor. Som Hittat.....


Måndag 11 jan

Breakfast time!!
Äntligen en helt ny dag med nya utmaningar. Som ni läste igår så strulade jag till det med tider och hoppas aldrig igen att jag kommer uppleva detta. Så nu är det en ny dag och idag har jag chansen att göra denna dagen till bästa dagen.
Vad har jag då på programmet ? Jo, idag ska det pluggas hårt till Arbetsrätt- tentan som är imorgon. Dessutom ska jag ut och åka längdskidor. Underbart....


Jag blir så himla besviken..

....på mig själv.
Hela dagen har jag tänkt bodystep, tränat bodystep, ja till och med ätit bodystep ( om man nu kan göra det ) Men hur som helst så har jag varit supertaggad att ha detta passet. Men självklart klantar jag till det. Fråga mig inte hur jag lyckas ibland för det vet jag inte själv.
Jag hade fått för mig att passet började klockan 17.00 så jag gick i lugn och ro hemma i lägenheten när telefonen ringer. Då är det Charlotta som står i repan på Sportlife och undrar vart jag är för mitt pass börjar nu klockan 16.00. Det var många fula tankar som gick genom mitt huvud i samma sekund som hon säger detta.. Hur kan jag vara så klantig att jag inte har kollat tiden. Men tydligen var jag så bombsäker på tiden att jag inte hade dubbelkollat som jag alltid annars gör. Men med gasen i botten så kom jag dit på 5 min och vi kunde sätta igång passet 10 min försent. Tur att jag har supergoá deltagare som snällt väntade på mig.
Passet gick bra och det enda vi inte hann med var nervarningen och stretchen eftersom det var pass efteråt. Ja summan av kardemumman slutade lyckligt men det gräver mig att jag var så klantig från början.
Det är bara att inse att man inte är felfri som man gärna vill vara...och ursäkta alla deltagare som var med att ni fick vänta. Hoppas vi syns snart igen på Sportlife...

Nä, nu måste jag sluta hänga läpp..Ibland blir det motgångar och saker som man inte tänkt sig....

XoXo




Förgylla vardagen...

...med favoritmodeläsning i form av tidningar, böcker och kataloger. Det får mig att drömma mig bort till den värld där klädesplagg är lika många som människor i Sverige och skor ligger i långa rader. Där jag får välja och vraka till min egna garderob. Drömma är mitt specialområde..... 


Söndag 10 Jan

Hej hopp!!
Helgen är snart över och ny vecka är på gång bakom hörnet. Jag har haft en trevlig men väldigt speckad helg som inte varit ngn dans på rosor precis. Helgen har bestått av plugg och koregrafi-inlärning. Det låter inte så glamouröst men helg är alltid helg och jag har hunnit njuta oxå. Jag har fått min sovmorgon, ätit mumsig mat och haft filmkväll med sambon. Snart ska jag även iväg och ha Bodystep-pass. Nu gäller det att koregrafin sitter och att vi får ett trevlig träningspass. Man får en sådan otrolig kick av att gå ur sin trygga box ibland och bjuda på sig själv. När gjorde du det senast ?

Mys Pys

Dagens outfit



Top - Gina Tricot, Ridbyxor - Zara, Stövlar - Gant, halsband i form av ett fickur - Auktion, Läderarmband - H&M herr.

Fredag 8 Jan

TGIF
Vem tycker inte om fredagar? I love it.... Man har helgen och dess bravader framör sig. Det betyder även att man få sovmorgon vilket jag älskar att ha. Pricket övet I:et är när man även får en härlig lång frukost att avnjuta. Håller ni med?
Men innan jag får detta så måste jag jobba mig igenom fredagens jobb. Ska snart åka iväg och jobba på Swedbank. Efteråt blir det iväg till nästa jobb och plugga in koregrafi. Då sticker jag till Sportlife och tränar. Sedan är det helg....Tjihooo. Ikväll ska jag njuta av Let´s Dance. Favoriten är ju Elin Kling...


Bild : lånad av svensk dam

Dagens outfit



Topp - Gina Tricot, Kjol - MQ, Strumpisar - H&M, Stövlar - Gant. Halsbandet har jag köpt på barnavdelningen Lindex och dessutom satt i en pärla från Pearls for Girls..

Torsdag 7 jan

Godmorgon!
Här är det full hålligång och klockan är bara ngr minuter efter 07.00. Just nu sitter jag och bloggar samtidigt som jag tränar koregrafi till Bodystep. Man får ta alla tillfällen som ges för snart ska jag iväg och jobba på banken. Det kommer bli en spännande dag med många människor som vill göra sina bankärenden just idag då banken har varit stängt i flera dagar...

Ha en härlig dag du med...


Rea på Nelly.com

Mina UK - Olivia DressSmirk - Redwing DressVila - Nobi BlazerWhyred - Inia Leather ShoeFriis&Co - KasandraNelly  Shoes - Ankara
Det finns massvis med fynd på Nellys hemsida så passa på innan det tar slut. Här är mina favoriter.....

Middag hos svärföräldrarna...

Som en hyllning till helgdagen fick det blev ledig stil med ett par slitna jeans och en bastopp. Det enkla är oftast det skönaste att ha på sig.

Jeans - Acne, Topp - Gina Tricot, Skor - Coverse, Halsband - Min farmors "Camedam"

Onsdag 6 jan

Hello !!
En röd dag mitt i veckan. Japp, idag är det Trettondedag Jul och det menas med att det är en ledig dag för många. Men inte för mig för nu börjar allvaret. Som jag har skrivit innan så har jag tenta om en vecka och då gäller det att vara smart igen. Man kan ju inte påstå att man har överansträngt huvudets smarta delar under julledigheten, snarare tvärtom. Så nu gäller det att väcka liv i mina små skruvar där inne och komma igång med tänkandet...

Tror man på sig själv så klara man allt - min filosofi och det brukar stämma

Så idag är det plugg som gäller. Dessutom ska jag plugga in koregrafi i Bodysteppen. Innan jag blev instruktör så trodde jag att när man är instruktör så är det inte så mycket att hålla koll på. Vem som helst kan väl lära in sig en koregrafi på ngr timmar, MEN ICKE. Är man ny instruktör som jag i Bodystep så övar man natt och dag för att komma ihåg en timmes koregrafi. Ju längre man har varit instruktör desto lättare lär man sig de olika stegen och oftast kommer många steg tillbaka i senare koregrafi. Så när jag kör Bodyspump som jag har kört i 1,5 år snart så lär jag mig korefgrafin på ca 2 dagar medans Bodystepen tar ca 2 veckor.
Övning ger färdighet..

Tillbaka till hopp och skutt och pluggandet....belöningen blir middag ikväll hos svärföräldrarna, mums..

Tisdag 5 Jan

Godmorgon!!
Idag är det trettondagsafton och -13 grader utanför lägenheten. Mumma !! Men för min del blir det plugg inomhus nästan hela dagen. Om precis en vecka ska jag sitta och skriva tenta och då hoppas jag på att klara detta för vill inte ha ngt efter mig. Jag tar ju examen i sommar och redan nu håller jag på att skriva mitt cv och personliga brev. Mitt mål är att skicka iväg ngr av dem redan denna veckan. Man ska vara tidigt ute om man vill ha jobb, det gäller att sparka sig i baken för arbetslös vill jag absolut inte vara... Söka, söka och åter söka

Snart ska jag faktiskt iväg och jobba på Sportlife, Bodypump, kl.10.30. Extrajobb är super när man pluggar.


Pluggnördens outfit

Flanellskjortan är det plagg jag aldrig skulle ta på mig men ni ser hur bra det gick. Världens skönaste skjorta. Det bästa är att jag har norpat den från min pappas garderob. Perfekt outfit när man ska sitta med näsan i böckerna hela dagen.




Måndag 4 jan

Kära Dagbok !!
Nu gäller det att ta tag i livet. Det är nytt år och man vill ju alltid starta året bra. Så idag har jag haft sovmorgon, pluggat till min arbetstenta som är nästa vecka, åkt milen på mina längdskidor och kört Bodypumppass. Kan medge att nu när kvällen är här så är jag supertrött, men det ska man ju vara. Huvudet upp och fötterna ner...Japp, har koll på livet.


Starten är om en timme.....

....och jag fryser............

Söndag 4 jan

Godmorgon det är en trött sara som bloggar idag. Klockan är halv 7 och jag sitter redan i bilen på väg till en endurotävling 1,5 timme bort. Så är det när man är crossfru. Glamoröst? Nja, men ska bli kul att se han köra. Utanför visar termometern på -17 och dom enda vi möter på vägen är plogbilar. Jag hoppas min sambo håller sig på cykeln idag för det kan nog göra extra ont att ramla i detta iskalla vädret. Håll tummarna....

Ska man vara snygg...

....ska man bära dessa. Visste ni att man numera får med sådana här fina skyddsbrillor när man köper fyrverkerier.  Kanske blir ngt för modevärlden att ta emot med öppna armar 2010? Or not... Om det blir det så kom ihåg att jag startade trenden....


Jag är licensierad Bodystep-instruktör

....Go girl. Ja, ibland är man bara så grym. En stolt sara tackar och tar emot licensieringen. Allt går om man bara lägger manken till....


Lördag 2 Jan

Godmorgon!!
Fy fy fy fy fy fy....Börjar bli förkyld. INTE NU.. Jag har liksom inte tid med detta. Så nu gäller det att proppa i sig vitaminer av alla olika slag. Frukt, brustabletter och positiva tankar känns som en bra idé. Onda baciller ska bort, bort, bort....

Annars mår jag super...Man kan inte må något annat när snön faller ner från himlen. Jag vet faktiskt inte vad dagen kommer bjuda på idag men hoppas på att vi hittar på ngt kul. Just nu sitter jag och pluggar koregrafi på Bodystep. Man måste hela tiden fräscha upp minnet och hålla koregrafin i trim...
Kvällen igår hos Marie var supermysigt. Det blev ju tacokväll och det var väldigt gott efter all julmat man har proppat i sig de senaste veckorna. Love you girls...



Årets första outfit.

På väg till Marie och Marcus på Tacokväll. Bra start på det nya året...


Fredag 1 Jan - 2010

Nytt år - Nya möjligheter


.

Vad hände egentligen 2009 i mitt liv ?

...Jo, en hel del faktiskt om man börjar tänka efter.

Karriär
Under året har jag kombinerat både plugg och jobb ( swedbank ) vilket har varit en lyckad kombination. Det kommer även gynna mig i framtiden när jag ska söka jobb då jag har vitkiga referenser i mitt cv. jag har ju inte så lång tid kvar i skolan och detta året har gått supersnabbt. för snart 2,5 år sedan började jag studera på högskolan och om ett halvår ska jag ta examen...Jippi, då ska jag ut i vida världen och tjäna miljoner...
Jag har även jobbat detta året som instruktör i både Bodypump och Bodystep på Sportlife Trollhättan/Vänersborg. Ett av världens roligaste jobb om du frågar mig. Det är en otrolig känsla att få gå upp och inspirera folk....Hoppas vi ses i salarna nästa år.



Träning
På träningsfronten har det sett bra ut. Jag hade ju som nyårslöfte förra året att klara Svenska Klassikern och det har jag snart gjort. Under 2009 klarade jag av Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet. Nu är det bara Vasaloppet kvar innan jag får kalla mig klassikerbrud. Det har varit en underbar resa och jag kommer göra om det igen. Då vill jag satsa på bättre tider.... Men än är jag ju inte klar, har ju den svåraste delen kvar enligt mig, därför valde jag att göra denna sist för att hinna träna. Vasaloppet nästa...
Tack min kära sambo som har både har kört runt mig på dessa tävlingar och även agerat som mat/träning/planeringscoach för mig. Utan dig hade det aldrig gått....

athlete photo

Resor
Jag älskar att resa och 2009 var inget undantag. Det blev både skidresor och andra äventyrsresor. Vi fick uppleva förlovning och sjukhusvistelse på en och samma resa. Det var samma par som förlova sig som även hamnade på sjukhus efter en krock i backen. Jag har även fått uppleva underbara Åre på sommaren med några av mina närmaste vänner. Där fick vi leka av oss i både luften,vattnet och ner för berget. Jag fick kämpa länge med mina känslor då vi skulle testa på zipline. Men efter många tårar så tog jag mig mod och hoppa........Underbart




Annat

Det har varit ett trevlig år med många trevliga stunder och jag tackar alla som har varit delaktiga i detta. Jag har även fått insikt i hur skört livet är och att man ska vara glad för varje dag man får uppleva med varandra. Jag har tur som lever ett sådant underbart liv......


RSS 2.0