Inspiration till mitt hem

 
Klocka - PB Home // Tavla - Em //  Avlastningsbord - Mio // Dalahäst & Kryddkrukor- Village // Bordslampa - Ikea // Skål & Mugg - Syster Lycklig

Om jag bara fick välja ett par....

Känga
....skor så skulle jag välja denna modell. Ett par "ridskor" som jag brukar kalla pjuxen. En modell som verkligen passar till allt, ja allt. Snyggt till de slitna jeansen, den blommiga klänningen, klockrent till kostymbyxan och till svarta långkjolen. Ett måste helt enkelt i skogarderoben.
 
Bild lånad av Din Sko
 
 

Gårdagens val


Bröllop

Igår var vi på ett jättefint bröllop. Dagen då min kusin fick sin fru. All lycka till brudparet!!


Kärlek


Sol och bad

Dag nr 3 på stranden. Äntligen Svensk Sommar!!! Det firar vi med lite skön läsning.


Smögen

Sol - Bad - Fina vänner - Kaffe - Bikiniränder - Maneter - Räksallad - Söta små barn - Solkysst hud - Klippor - Smögenbryggan - Fiskgryta - Ljummen kväll - Tummen upp!


Cheap Monday

Ett av mina favoritmärken är Cheap Monday. Dom har så galet snygga kläder och accessoarer!! Ger er ett ihopplock av märket som finns att köpa här. Ringen är ju toksnygg!!

Höstjacka?

Har hittat en jättesnygg kappa på Zara. Klassisk modell med snygga inslag iform av skärp och knappar.
 Kappan hittar du här

Karlstad

Bilder från gårdagens utflykt. Promenad i parken, god lunch och lite shopping. En mysig stad.


Önskeoutfit

Klänning - Carlings // Smycke - BikBok // Leopard Loafers - Gypsy Groupie

Dagens val

Barnvagnshäng i Karlstad


2012-07-23

Kaffe, kaffe, kaffe!!!! Jag tror nog jag är tröttast i världen. Har redan varit uppe i flera timmar men fortfarande inte vaknat till liv. Nu är vi på väg till Karlstad, dagsutflykt för att träffa sambos syster.


Rosa Bandet

Lindex har tillsammans med Missoni designat ett Rosa Bandet Armband i rosa läder. 50 % av försäljningspriset kommer skänkas till forskning om bröstcancer. Armbandet kommer du kunna köpa i Lindex butikerna under Oktober månad. Detta smycke vill jag gärna köpa. Kul att dom satsar på en snygg design.


Best Friends

Idag fick jag umgås med mina bästa vänner. Det var fika, uppdatering av livet, babysnack, påtår av kaffe, sol frisyrdiskussion och självklart lite skvaller. Balsam för själen! Jeans - Tiger // Svart Topp - Vila // Kavaj - H&M // Scarf - Åhléns


Sommarkväll

Barfota utan strumpor och skor.... Jag gör som Ernst och kastar skorna.


2012-07-21

Lördagsmorgon och snart på väg till fikahäng i solen. I går blev var det Fallens Dagar, en lugn tillställning för vår del. Men passade på att vara ute och myste med vänner på stenmuren vid kanalen. Invigde min nya scarf som shoppades i Halmstad.


Redo för regn

Blus & Cardigan - Lindex // Gummistövlar - Country Dreams // Jeans & Paraply - H&M // Örhängen - Nelly
 
 

Höst på H&M

 
Ja visst låter det hemskt men tyvärr är det sant att hösten är på G.Men upp med hakan, än finns det chans att använda bikinin och under tiden vi väntar kan man ju alltid tjuvkika på höstmodet. Hittade massvis på H&M som jag gärna vill ha i höst.
 
Bild. H&M

I bilen...

Vi tackar Halmstad för denna gång och tar sikte på hemstaden. Solen lyser med sin frånvaro men i bilen njuter vi av kaffe och lyssnar på rock - ja killen har valt musik. Hemma väntar Fallens Dagar, stadsfestival med massa aktiviteter, öltält och artister som Timbuktu och Loreen.


Havet


2012-07-18

Godmorgon! Har precis hotellfrukost, det bästa med att bo på hotell. Snart är det shopping på g.


Dagens Klädval

Årets bästa sommarköp är nog den stickade tröjan jag har på mig. Den behövdes ikväll när vi satt på en av uteserveringarna här i Halmstad. Värmen verkar inte vilja komma till Sverige. Så byt ut bikini-shoppingen mot varma tröjan-shopping.
 
Tröja - Carlings // Scarf - H&M // Jeans - Tiger

Roadtrip till Halmstad

 
Idag har vi, jag + familjen lämnat hemstaden Trollhättan och begett oss ner med bil (ej båten ovan) till Halmstad där vi bor på hotell, strosar runt bland stadens kullstensgator och äter/dricker gott på stadens uteserveringar. Nu känns det som sommaren är här på riktigt. Här ska vi njuta i några dagar. Gissa om jag redan nu längtar efter hotellfrukosten....
 
 

Lejas Café

Igår besökte jag och mina vänner med familjer cafe Leja i Uddevalla. Ett jättemysigt café som serverar nästan bara kakor och smaskigheter som stjärnkocken Leila har gjort. Kan varmt rekommendera detta ställe.

Dagens Klädval

 
Jeans - Tiger // Blus - Made by Me

Dagens val

Black it is!
Nu har jag fått tag i en långklänning som passar mig i smaken,
en svartrandig A-formad maxiklänning.
Vart hittade jag då den här, jo på Lager 157 för endast 100kr.
 

Big Sale

Rean förtsätter överallt och fortfarande finns det guldkorn att plocka. Hos Nelly är rean påfylld till MAX. Jag har valt ut mina favoriter. Vilka är dina?

Svensk Sommar

Godkväll i soffan!
Snart dags att krypa ner i sängen men innan tänkte jag hinna med och blogga. Gårdagens partaj var supertrevligt. Dock krångla min kamera så tyvärr kommer det inga bilder därifrån. Måste köpa mig en ny systemkamera så jag kan få kvalite på mina bilder. Men tills vidare får det bli vardagsbilder från Iphonen.
Idag trotsade vi vädret och åkte ut till kusten. Men där blåste det storm så vi fick njuta av solen bakom molnen , påklädda samt invirade i badhandduken. Tur vi hade med oss goda bullar.

2012-07-14

 
Godmorgon!
Idag är det partaj på schemat. Vi ska till min syster i Skövde på inflyttningsfest. Längtar att få träffa henne!! Så vid lunch packar jag in familjen i bilen. Innan dess blir det egentid i löparspåret. 
Trevlig Lördag!

Dagens Klädval

Precis hemkommen från en skön eftermiddag/kväll på Olearys med familjen.
Det blev ett bra sätt att välkomna helgen på. Jag fick även tillfälle att inviga mina nya jeans.
 
Blus - Kappahl // Jeans - Tiger // Jacka - Nelly Trend // Skor - Converse
 

New in!

Har utökat min jeanssamling med ett par gråa Tiger-jeans. Är helt såld på denna färg/tvätt och tror det kommer bli mina favvisar i höst.

En dag i naturen!

Denna dagen har jag spenderat i naturen. Plockat kantareller, mumsat på smultron samt barnvagnsrace på slingriga grusvägar. En svensk sommar!

A Tischa!

Här är två av fynden jag shoppade igår. Toknöjd! Kommer användas flitigt nu på semstern tillsammans med ett par jeans. Vardagssnyggt!

Gårdagens Klädval

Så här såg jag ut igår när jag korsade fram bland butiker för att hitta klädfynden. Ledigt och bekvämt.
 
Tröja - mamas // Top - BikBok // Jeans - Nudie / Lädersandaler - Från Grekland

Utflykt

Idag har vi varit och besökt Lager 157 som ligger i Gällstad, utanför Ulricehamn. I denna butik finner du riktigt snygga kläder till bra priser. Dessutom har butikerna runt omkring märkeskläder (Tiger, Nudie, Svea, Henri Lloyd osv.) till rabatterade priser. Vad jag köpte visar jag imorgon, är supernöjd med shoppingresan!

Sol, vind och vatten

En randig tröja, färdglada jeans och kaffekorgen. Sedan är man redo för sommaräventyr. Glöm ej packa ner badkläder då solen kanske tittar fram. Tröjan ovan kommer ifrån Henri Lloyd och du hittar den här.

Dagens Outfit

Godkväll!
Sitter i soffan med datorn och ett glas rött. Vardagslyx, javisst!
Idag hade vi tänkt att åka till stranden och bli bruna men solen ville inte titta fram förrän på eftermiddagen så det fick bli häng här hemma med långpromenader och kafferep.
 
Tröja - Carlings // Jeansshorts - H&M // Solglasögon - RayBan
 

Dalahäst

Jag är svag, väldigt svag för dalahästar. Senaste inköpet blev en traditionell dalahäst som jag fyndade på en loppmarknad. Har även en svart/vit kudde med en dalahäst på som jag tycker mycket om. Smycket ovan är en berlock från Baglady, så vacker! Den skulle ju passa perfekt i min samling.
Bild: SidandSally

Löparsteg

Har precis premiärsprungit mina nya joggingpjux. Så nöjd! Inga skoskav, blåtår eller blåsor. Annars brukar jag vara en hejare på att få just dessa symtom men icke idag. Happy!!

Mot grillpartaj..

2012-07-07

Semester, Semester och åter Semester! Det är magiskt just det ordet. Nu hoppas vi bara att solen vill titta fram eller i alla fall att det inte regnar i 4 veckor. Ikväll ska vi fira in semestern ordentligt med grillafton tillsammans med vänner. Hoppas ni får en fin Lördag!
 

Lata semesterdagar!

Short´s - H&M // Sandaler från Tiger - Brandos // Tröja - BikBok // Väska - Lindex // DöskalleArmband - Cocoo


2012-07-05

Godmorgon!
Solen lyser, jippi! Idag måste jag spendera dagen ute då värmen är här och hälsar på. Det ska ju tydligen regna snart igen så nu måste vi passa på. Kanske gå en långpromenad, fika med någon kompis eller varför inte lägga mig i gräset och läsa en bok. En gång om året, vid semestertider, brukar jag köpa mig några böcker till de lata sommardagarna. Imorgon börjar våran semester och väljer därför ut tre böcker jag skulle vilja läsa.
 
 
 
Flickan med snö i håret  Den senila skalbaggens tröst : fastkedjad i en isoleringscell i Thailands mest beryktade fängelse fann jag en oväntad vän   Radhusdisco 
 
Böckerna hittar du på Adlibris

Afterski

Gick igenom lite kort och fastnade för detta. En uteafterski i Tandådalen för några år sedan. Sol, skön musik, glada människor, snö och semester. Då bara man älskar vinter..

Livet på gymmet!

För ca 2 veckor sedan träffade jag Mattias - Personlig tränare på gymmet jag tränar/jobbar (Sportlife Trollhättan) och fick ett träningsprogram. Ett program som är anpassat till min nivå. Målet är att få tillbaka min form efter graviditeten både muskel- och konditionsmässigt.
Nu har jag kört detta upplägg i två veckor och har haft träningsvärk gånger 100. Ja, så otränad var min kropp att den nu får en chock. Inte så konstigt med tanke på hur otymplig man har varit de senaste månaderna. Men nu är det jätteskönt att vara igång igen. Träning är en stor del i mitt liv och nu är jag tillbaka och kämpar för en starkare kropp.
 

Peplumtopp

Söt som honung! Dessutom ett fint namn, Peplumtopp. Toppar med volang är en modell som finns i flera olika butiker och är  en trend som kommer hålla i sig. Linnet ovan kommer från Lindex

Helgens höjdpunkt

I går var vi på loppmarknad. Jag köpte lite smått och gott som en Dalahäst, kakburk samt ugnsformar. Om några veckor flyttar vi till hus så när jag har tid åker jag runt på loppmarknader för att hitta guldkornen. Dessa tre ting kommer förgylla köket. Älskar att blanda gammalt och nytt.

RSS 2.0