Julstök hos Saratilda



Rockabillyfest

Det blev en födelsedagsfest som man sent kommer att glömma. Temat var 50-/60-tals/rockabilly och alla gäster hade verkligen gått in för att vara så snygga som möjligt. Kvällen förgylldes med många skratt. Som en riktig rockabillyfest blev vi bjudna på hamburgare och pommes frites och till kaffet fick vi puckotårta som Sara hade bakat. Supergod !!! Dessutom var det bingo där man kunde vinna fina priser. Tyvärr vann jag inget men smila in mig efteråt hos killen som gjorde detta och fick hans spikmattta som var andrapriset. ( så nu har jag en spikmatta )
Grattis Daniel på 30 årsdagen och tack för en hejdundrande fest...






Söndag 29 Nov

Julstökets första dag i den lilla lägenheten i Trollhättan. Det är första advent och julgardinerna är uppe. Vilken härlig känsla. Älskar julen !!!


Lördag 28 Nov

Äntligen Helg !!
Denna dag är fullspeckad från morgon till kväll. Dagen startade med Bodypump kl 9.30 i Vänersborg. Det är så skönt att starta sin helg med träning för det får en att må så bra. Jag åkte sedan vidare till shoppingcentret som ligger strax utanför Trollhättan där jag shoppade en present till min undebara Mormor som fylller 90 år. Just nu är jag hemma och mellanlandar för snart ska iväg på stort kalas för mormor. Tänk att hon har levt ett liv i 90 år, så gammal vill jag oxå bli.
Senare ikväll ska vi vidare på 30-års kalas med tema Rockabilly/50-/60-tals stil. Och jag lovar att fota mycket. Vi kommer vara så snygga.

Glöm inte av att tända din adventsljusstake imorgon..

See ya

Fredagens Outfit



Fågeltop - MQ, Kofta - Zara, Jeans - HM. Stövlar - Gant


Fredag 27 Nov

Fredag = Räkdag
Jag älskar verkligen räkor och skulle nog kunna äta det varje dag om det vore så. Så ikväll blir det mys med räkor och masssvis med gott till. Jag ska faktiskt mysa med min pappa ikväll då min sambo ska ut och göra staden. Tråkigt att äta själv så bjöd in min hos pappa och muta honom med räkor.
Men innan det är kväll ska jag hinna med andra saker som jobb på banken, träning ( löparbandet på sportlife ), lite shopping.

TGIF !!

Julklappstips till henne



Boken finns och köpa lite här och var. tex: Åhlens.  Det står på min julklappslista.......

Lady in Black



Min absolut favoritkjol som är av skinnimitation köpte jag för ngr år sedan på MQ när dom hade rea. Den har snygga detaljer och är just speciell pga av sitt tyg. I Like... Till denna kjol har jag idag poppat till mig med en topp med puffärmar från Gina Tricot. Mer avancerat behöver det inte vara....

Torsdag 26 Nov

God kväll!!
Vilken dag jag har varit med om, eller morgon ska jag väl säga. Jag hade planerat att ta tidiga bussen till jobbet eftersom jag tycker det kan vara ganska skönt att komma bland de första till banken och bara få gå igenom tidrapporter och sånt man aldrig annars hinner. När jag väl satt på bussen kom jag på att jag hade glömt mitt inloggningskort som jag måste ha för att komma in i systemet hemma på köksbordet. J**LAR.... Så jag fick snällt gå av i Vänersborg och vänta på nästa buss hem till Trollhättan igen för att sedan åka tillbaka. Det tog mig 1,5 timme att komma till jobbet ( annars 29 min )

Förrutom detta var dagen mysig.


Ps. Såååå tråkigt att åka buss....

Ingen jul utan julsånger

Detta året har E.M.D gjort en julskiva som säljs till förmån för CHILDHOOD. Jag har köpt skivan och den är helt ok. Mestadels köpte jag den för att bidra till organisationen som jobbar för barns rättigheter i världen. Även jag som är en fattig student kan bidra till att världen blir bättre och hoppas att du oxå gör det.....

Som vanligt har Ica en superrolig reklamfilm...


Dagens outfit


Kofta - Zarah, Jeans - HM och långärmad top - Lindex

Vad ska jag ha på mig?

På lördag är vi bjudna på Rockabillyfest där man ska klä sig i 50/60-tals kläder. Det är en nära vän till min bror som fyller 30 år och vi är också bjudna. Det ska bli superkul men problemet är vad man ska ha på sig. Jag funderar på att ha samma outfit som Sandy i Grease. Vad tror ni om det?



Ge gärna tips om vad man kan ha på sig......

Onsdag 25 Nov

Mitt - i - veckan - Dag !!!
När ska snön komma egentligen?? Utanför är det bara grått, trist och regnigt. Så idag tror jag att det blir inomhusaktiviteter för min del. Jag ska försöka hinna med många saker idag som att:

*Plugga
*Planera och strukturera upp mina saker som jag ska sälja på loppmarknaden nästa lör (I Göteborg )
*Köpa skor
*Hitta en 50/60-tals klädsel till ett 30-års kalas på lördag
*Träna
*KvällsFika men en supersöt tjej


Glaskupa


Äntligen har jag köpt mig en fin glaskupa. Jag har länge gått och trånat efter dessa men har inte haft utrymme eller pengar till att köpa en. Men nu har jag en.... Just nu har jag den som dekoration i fönstret men man kan även ha den som ett kakfat / pralinfat. Jag hittade min på Hem & Hobby / Hjo för 75,-.

Julboden i Hjo

I helgen var jag på besök i Hjo och hälsade på min syster. Det är nog den mysigaste lilla staden jag varit i och har du inte varit där så tycker jag verkligen att du ska åka dit. Hjo ligger precis bredvid Vättern och är en idyllisk liten stad med sina fina trähus. En av mina favoritbutiker är Handlesboden Njuta där man kan inhandla allt från kaffe till söta praliner och kryddor. Nu i juletid har dom även en julbod där man kan handla nästan allt som har med julen att göra. Här kommer lite bilder från Julboden...



 http://www.njuta.info/ 


Prickigt med nitar


Oversize linnet kommmer ifrån Lindex. Under bär jag ett långt brottarlinner och svarta pants till, Gina Tricot. Koftan har jag köpt på Zarah

Tisdag 24 Nov

Hej hopp!!
Hinner tyvärr inte skriva så mycket nu på morgonen då jag ska iväg på föreläsning. Men lägger upp bilder från helgen ikväll ( om min kamera inte krångar )

Ha en superduper dag..


Mån 23 Nov

Hello!!
Ny vecka med nya tag. Förra veckan var väl si sådär då jag vaknade mitt i veckan och hade snuva. Det höll i sig i ngr dagar. Veckan var dessutom fylld med aktiviteter och måste-saker plus att man var trött av tentan som jag hade förra lördagen. Men nu är det ny vecka och det känns underbart. Jag ska försöka träna mycker och njuta av att det snart är jul ( julsakerna ska upp ) Helgens bravader med crosstävling och Hjoupplevelse kommer jag berätta om under dagen......

Kram

Lördag 21 Nov

God kväll !!!
Med ett glas vin, chips, tända ljus och julsånger avnjuter vi ledigheten i den lilla byn Hjo. Vi är här och hälsar på min syster. Superhärligt....(vet att det är lite för tidigt med julsånger men så mysigt )
Dessutom har jag varit "Crossfru" idag i Töreboda där min sambo har kört tävling. Inga ben brutna så jag är nöjd. Bilder och mer info kommer komma senare....

"kom, kom signade jul, sänk dina vita vingar"

Om jag skulle vara med i en såpa...

....så skulle jag välja ROBINSON. Älskar denna serien och älskar även utmaningar. Årets omgång startar på lördag klockan 20.00. Ska du titta ????
(filmen är från förra årets Robinson och dom säger att det ska bli mycket,mycket tuffare i år )


Fredag 20 Nov

TGIF!!!
PLUGGA - STÄDA - PLANERA HELGEN - LÄRA MIG KOREGRAFI ( BODYSTEP ) - DRICKA KAFFE - KÖPA VIN - MAILA LÄRARE & CHEFER - DISKA - BLOGGA - MER PLUGG - DRICKA KAFFE - KOLLA ÖVER RÄKNINGAR - BAKA, OM JAG HINNER - LÅNA PAPPAS BIL - GÅ PÅ KALAS

Härlig fredag....


Torsdag 19 Nov

Godmorgon!!
Det känns bättre idag med snuvan och jag hoppas att mina bloggböner har gått fram. Det är 100 dagar kvar till Vasaloppet och jag har inte tid att vara sjuk.
Dax att åka iväg till Swedbank och jobba lite.......
Vad gör du för att hålla dig frisk?

Har ni tänkt på...

....att Linda Isaksson nästan alltid har korta kjolar/klänningar/shorts. I de flesta programmen hon medverkat i visar hon alltid benen. Med all rätt för hon har supersnygga ben men nu tänker jag bara på detta så fort jag ser henne....*skratt*  Titta på detta du med nästa gång.....

 Bild från Expressen

Raggsockar såklart.

Mitt favoritplagg är nog raggsockar. Vet inte hur många jag har slitit ut i mina dagar men det är nog två siffrigt. Just idag har jag på mig mina svart/vita som jag har köpt på ISLAND för några år sedan. Tyvärr är dom så tjocka att jag ej kan ha dem i ngr skor så det har blivit mina hemma-mysa-i-sockar. Klart jag har på mig dom idag när jag känner mig lite krasslig.  I LOVE RAGGISAR......


Jag har ju glömt av...

att visa min fina klädhängare. Den ska pryda ena väggen i sovrummet.





Onsdag 18 Nov

Jag snorar....Säg inte att en förkylning är på väg till mig nu. Jag vill inte, orkar inte, hinner inte bli sjuk. Så ngn träning blir det inte för mig idag. Jag skulle egentligen kört ett konditionspass men av säkerhetsskäl hoppar jag detta. Kanske går ut på en promenad för att få i mig frisk luft.
Jag kände faktiskt på mig detta redan igår för var otroligt trött efter Bodypumppasset som jag hade på förmiddagen och sedan på kvällen var jag inte sugen på ngn mat (är alltid hungrig annars )men visste att jag måste äta så det fick bli en hel special med gurkmajonäs. Den var otroligt god.....

Skicka gärna lite friskvindar till mig....


Jaha, är det såhär man åker längdskidor


Tack för kaffet...

Äntligen har jag skaffat mig en termosmugg till mitt kaffe. Superbra för mig som dricker väldigt sakta att kaffet alltid är kallt på slutet. (dricker oftast sakta när jag pluggar ) Nu är mina ilandsproblem lösta....Fiffigt Elin !!
Hittade en fin design oxå vilket aldrig är fel...


Snygga fötter...

Acne  RifleAcne  Rifle
Dessa stövlar kommer från Acne och kostar 3495,-. Dyra men ack så snygga.
Bilder kommer från www.bubbleroom.se 

Veckans träningsschema

V.47
Mån
Bodypump och promenad
Tis Bodypump
Ons Konditionsträning
Tors Vila
Fre Styrketräning
Lör Vila
Sön Vila

Så här ser mitt schema ut denna veckan. Det är väl inte den optimala träningsveckan då jag kör Bodypump två dagar efter varandra. Men det är ju mitt jobb så ibland så blir det så här. I helgen ska jag vara på resande fot så tror inte att jag kommer hinna träna men gör jag detta så blir det kondition. 


Tisdag 17 Nov

God morgon!!
Vad ska man göra idag då? JO, klockan 10.30 har jag Bodypump-pass på Sportlife Trollhättan. Efter passet blir det plugg. Äntligen är jag klart med Aktiekursen så nu är det dax att plugga arbetsrätt. Ingen vila här inte......

Tjao..

Mån 16 Nov

Vilket tråkigt väder... Det är bara grått, grått, grått och grått. Tur att jag är en sådan rolig person då som livar upp stämningen...*skratt*
Nä, men det ligger ngt i det jag säger. Jag menar inte att jag är en superkul person men när vi har bara grått runt omkring oss så måste vi själva liva upp det. Egentligen skulle man ju vilja ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet men det kan vi oftast inte göra. Så idag fick jag lura mig själv kan man säga..... ( lättlurad som jag är )
Varje dag brukar jag göra "att göra-listor" för att få pli på mig men det biter inte alltid på min lat- och trötthet. Men nu har jag kommit på en bättre utmaning. Jag kommer göra tvärtom... Jo, detta menas med att jag kommer skriva upp saker när jag har gjort dem och ju längre lista jag gjort desto bättre mår jag. För visst skulle det kännas dumt att avsluta sin dag med ett tomt papper.
Så idag har det faktiskt blivit en lång lista och dagen är inte slut ännu.......

Vad är dina trix för att du ska lura dig själv?

Detaljer...


Röda läppar - Rött nagellack - Fickur som halsband - Knut i håret - Blomörhängen


Kan det bli bättre...

Min dag :
Morgonrocksdag - Plugg - Träning ( sprang 5 km ) - God mat - Tända ljus - Mys

Det är som en perfekt söndag ska vara...


Söndag 15 Nov

hej hopp!!
Det är fortfarande helg men för min del blir det plugg idag med. För tillfället håller jag på att avsluta en aktie-kurs men det är ngr moment kvar innan jag kan stänga det kapitlet. Tur för mig att jag tycker det är en rolig kurs fast den är så svår.
Min kära morbror har dessutom skrivit till mig på bloggen och sagt att det blir förhör nästa gång vi ses så nu måste jag verkligen öva...*skratt*


Tillbaka till böckerna....



JAG KLARADE TENTAN...

Jo, men ibland är man ju bara så där grym fast man inte tror det själv. Klockan 9.00 började min resa med Aktie-tentan och klockan 13.00 lämnade jag in den. I hela 4 timmar satt jag och knepa och knåpa vilket gav resultat. Det bästa av allt var att vi fick veta resultatet med en gång. UNDEBART!!!

Nu ska jag njuta av detta hela kvällen för imorgon är det åter igen dax för aktieplugg i form av kunskapstest som ska vara klara innan kursens slut som är på måndag.
Ikväll ska jag ner till Göteborg och besöka Martina som bor där. Ska bli superkul...

Ha en trevlig lördagskväll!!


Lördag 14 Nov

Godmorgon!!
10 minuter kvar tills tentan släpps och då hoppas jag att min penna kommer att glöda. Jag har 4 timmar på mig att besvara 20 frågor. Vet egentligen inte om jag är så laddad, kan vara för att klockan är strax före 9 på en lördagsmorgon. Man har liksom inte vaknat än.....
Jag har begett mig till skolan som ligger 5 minuter bort där jag ska sitta och skriva tentan så jag ej kan bli störd. Tror det är en bra idé. Ska koka lite kaffe nu sedan drar det igång.

Håll tummarna nu!!!!

Hulkelina är mitt andra namn

Liten vill bli stor...

Som jag har skrivit i bloggen så har mitt mål mot Vasaloppet börjat och det känns bra första veckan, jag hoppas verkligen att det håller i sig. Mitt mål är att bli både starkare och få bättre kondition så att jag känner mig fysisk stark när jag står på startlinjen. Som en extra sporre lägger jag även ut bilder på mina stora muskler..skratt. Meningen är att dom små armarna ska ha en kula i mitten av armen och det är nu mitt mål kommer in. Om ngr månader kommer jag lägga in "efter" bilder där jag visar att dom har vuxit till sig. Hoppas ni vill vara med mig på resan...

Blommigt och sött


Boken är ihopslagen...

...så nu får det bära eller brista. Antingen är jag en superduper grym aktiehaj eller så behöver jag plugga lite till. Hoppas det går bra... Hur som helst så har jag lärt mig mycket även om jag inte klarar tentan denna gång.
Ha en mysig Fredagskväll även om det är Fredag den 13:e...
Nu ska jag iväg och titta på Bandymatch

Fredag 14 Nov

Godmorgon!!
Sara är trött idag, så trött att hon valde en sovmorgon fast tiden är knapp inför tentan imorgon.
Sedan hade vi ingen frukost hemma heller vilket gör mig så irriterad. Varför gick jag inte och köpte frulle innan jag gick och lade mig igår?!! Planering åter planering.

Nä, Nya tag.... Sitter och lapar energi av Darins nya låt Viva la viva samtidigt som jag planerar min dag. Första punkten är att gå ner och köpa frulle för annars kommer jag inte orka med plugget. Sedan är det plugg som gäller hela dagen.
På träningsfronten ska jag egentligen träna men vet ej om jag hinner detta. Tentan är imorgon och ska jag ha ngn chans så gäller det att ligga i. Tycker jag har haft en bra första vecka plus att det är träning på Söndag oxå = 4 träningsdagar.

Ikväll blir det kanske bandytittande i Vänersborgs nya hall som är så omtalad.... ( byggnaden kostade mer än förväntat )

Hej Hå......


Vem har gjort låten bäst?

COLDPLAY eller DARIN?



Dagens Pärla...

Lindex Shop Online - Topp.....kommer ifrån Lindex och kostar 399,-. En otroligt fin festtop till julens alla festligheter. Med ngr enkla smycken och ett par jeans så är outfiten klar.

Undrar vad Jesus valde för outfit idag då....

För min del fick det bli en nyinköpt blus till jobbet idag. Den kommer ifrån kära Stockholm och tro det eller ej men butiken Flash som egentligen är en tantbutik. Den som letar han finner....


Årets julklapp?

Nu har dom spekulerat om vilken årets julklapp blir och vinnaren är: SPIKMATTAN

http://www.veberodshalsobutik.se/butik/images/Spikmattor/spikmattan.jpg 

Torsdag 12 Nov

Hello You!!
Det känns som det kommer bli en trevlig dag... Känner du detta oxå??
Idag ska jag ivåg och jobba på Swedbank så frukosten står och väntar på mig. Det blir havregrynsgröt med knäckebröd.....Mums.
På träningsfronten är det vilodag på schemat. Min små muskler måste på vila så dom kan få chansen byggas upp lite större.

See ya


Jag blir snart galen...

...av att plugga. Sitter här med olika kunskapstester inom aktieområdet där man ska klara av minst 90% av frågorna för att få godkänt i kursen. Men varje gång jag försöker hamnar jag strax under den godkända nivån vilket irriterar mig. Jag har till och med försökt med uteslutningsmetoden men ändå klarar jag det inte. Mitt resultat stannar på 80% och 85%.....
Ok, det är ett stort område och jag var helt grön i ämnet aktier när kursen började så egentlgien är det väl inte så konstigt att jag inte kan allt än men ändå. Blir frustrerad när jag inte ens kan utläsa ngt svar i boken då vissa frågor är troligvis kuggfrågor. Jag hoppas det lossnar mer och mer för en vacker dag vill jag ju kunna detta.

Nu ska min vackra hjärna få vila så blir det nya friska tag imorgon
Håll tummarna för mig!!


Fynda på Nätet

Lindex Shop Online - Topp Lindex Shop Online - Topp
Nu har www.lindex.se  ett härligt erbjudande. Handlar du på nätet betalar du bara 49,50,- per styck för dessa toppar iställer för 149,- som dom kostar i butik. Den gråa är min favorit. Snyggt till både jeans eller ett par pants, party som vardagsklädd. Du bestämmer..

Trio som leder Melodifestivalen


Men vad ska Dolph Lundgren med och göra???

Lika smart som jag....


Perfekta julklappen - ICA´s reklamfilmer på DVD. Man skulle ju ha ett skratt marathon utan dess like...

Onsdag 11 Nov

Morning everyone!!
Denna dag erbjuder tentaplugg och styrketräning. Det låter tyvärr inte som världens roligaste dag men alla dagar kan ju inte vara tipp topp. På lördag har jag tenta och då vill jag kunna så mycket som möjligt för att klara den utmaningen. Så idag gäller det att jag har riktigt bra läsarögon och en hjärna som snappar upp allt...*skratt*

Igår var jag och styrketränade och det gick riktigt bra. Det var många år sedan som jag stod regelbundet och pumpade på gym så lite vilsen var jag när jag skulle välja maskiner och vilka lösa vikter som var bäst för mig. Men som sagt så gick det bra och idag är det dax för mage och rygg.

See ya

Myströja


När vi var i Stockholm shoppade jag denna sköna tröja på Zara Det är skönt när det inte sitter åt överallt. Till denna tröjan har jag ett par mörka blåjeans som stövlar. Stilrent och snyggt. Smycken har jag varit snål med då jag vill ha en "ren" stil. Ibland kan det vara snyggt att skippa i smycken och bara koncentrera sig på kläderna.

Tisdag 10 Nov

Godmorgon!!
Ny kursstart idag. det är dax för mig att läsa arbetsrätt i Uddevalla. Egentligen skulle jag vilja flytta fram denna start till nästa vecka då jag har tenta på Lördag men tyvärr kan jag inte styra detta. Hoppas dock att det blir en rolig kurs.
Ikväll ska jag träna biceps och axlar på Sportlife. Det är bra att skriva upp här på bloggen vad jag ska träna för då kan jag inte fuska... =) Har dessutom grym träningsvärk i ryggen efter stavgång som jag utövade igår. Man tror inte att det är så jobbigt som det är....

Love

Förvara äggen snyggt

 Skål från bruka


Stavgång

Denna veckan var det då dax för startskottet på mitt nya träningsschema. Jag ska börja ta sikte på Vasaloppet och då behövs det både muskler och en bra kondition för att klara mig igenom denna bravad. Första utmaningsdagen blev stavgång i ca 50 minuter där jag jobbade mycket i uppförsbackar. Det är jobbigare än vad man tror och dessutom aktiverar man överkroppen på ett bra sätt. Jag testate till och med att springa i ngr av backarna då jag har läst att det är ett bra kompliment om man ej har snö och kan åka längdskidor.


Veckans träningsschema

V.46
Mån -
Kondition av något slag
Tis - Styrketräning biceps & axlar
Ons - Styrketräning mage & rygg
Tors - Vila
Fre - Styrketräning bröst & triceps
Lör - Vila
Sön - Kondition av något slag
"Mitt mål är att bli starkare och ha en bra fysik till Vasaloppet som är om ngr månader"

Måndag 9 Nov

Godmorgon!!
Efter ngr timmar plugg är det nu dax för lite rast... Kaffe och ngr knäckebröd är belöningen. Denna veckan som kommer handlar om tentaplugg. Jag har min tenta på lördag och börjar redan bli nervös över detta moment men kommer säkert gå fint fint.
Jag ska även börja träna hårt inför Vasaloppet så kommer lägga upp mitt träningsprogram på bloggen under dagen.

Hur ser din vecka ut? Tell me


Grattis alla farsgubbar!!

Idag är det allas pappors dag och det hoppas jag inte att ni ha glömt av. Hur uppvaktade du din pappa? Min söta far fick blommor och choklad. Ok, kan väl erkänna att jag inte var så kreativt men vi brukar inte fira med pompa och ståt utan försöker träffas och umgås vilket vi gjorde idag. Mamma hade gjort en supergod smörgåstårta.
I morses var vi även och firade svärfar och åt en stor härlig frukost tillsammans. En mysig dag med härliga människor omkring oss.


Thaimat + mys = härlig lördagskväll

Man blir hungrig av att vara ute i skogen hela dagen så ikväll blir det mys hos A&Z med thaimat och troligtvis får vi se fina bilder från ridturen som vi var ute på i eftermiddags.


På hästryggen

Idag var det då dax att hoppa upp på hästryggen. Vi var sex personer som hade bokat in en härlig ridtur med islandshästar på en gård strax utanför Uddevalla. Det var med blandade känslor som gruppen kom till stallen där hästarna stod så snällt och väntade. Några hade inte ridit alls med andra var vana rytterskor. Jag red mycket när jag var liten men sedan har jag knappt klappat på en häst så för mig kändes det som att jag var 10 år igen och bara njöt av att vara bland hästarna. Jag blev tilldelad en söt mörkbrun häst som hette Bessa. EN supersnäll häst som gärna galopperade. Turen var på ca 2 timmar där vi fick lära oss att både trava, galoppera och tölta.  Tror att alla tyckte det var en kul grej, även de tre killar som var med.

Tack allihopa för en mysig utflykt!!!! http://www.skansensridklubb.se/ 





Lördag 7 Nov

Hejsan hoppsan!!!
Ska snart iväg för att rida islandshäst med några vänner. Det är inte så att vi är några vana hästfolk precis utan tyckte att det var en kul idé (JO, två tjejer som ska med är duktiga på att rida men resten har nog knappt suttit på en fyrbent vän) Jag red mycket när jag var liten men de var ca 15 år sedan. Kommer ha med Kameran så hela resa ska dokumenteras....*skratt*

Hoppas ni oxå får en mysig dag

STF Fridhemsplan


Som ni har läst i bloggen så har jag varit i Stockholm med min mamma och min syster. Det har varit en mysig shoppingresa med många skratt och tokigheter. Nu vill jag dela med mig av det vandrarhemmet vi bodde på för det var superfint. Vi bodde på STF Fridhemsplan som ligger lite utanför centrum men för hurtiga ben tar det 20 minuter att gå (finns ju även tunnelbana). Superbra vandrarhem. Vi var jättenöjda med rummet, god frukost, nära till centrum och billiga priser. http://www.fridhemsplan.se 


Delar av shoppingen i Stockholm


Kommer från: LINDEX, ZARA, GINA TRICOT, INDISKA, STADIUM, FLASH, DRÖMHUSET

Torsdag 5 nov

Godmorgon. Sista shoppingdagen här i stockholm. Vi är faktiskt lite trötta idag så tror att dagen kommer bjuda på mycket fika vilket aldrig är fel. Ha en mysig dag!!

Gissa vad......

......Det snöar i Stockholm. Mysigt, nu fattas bara glögg o pepparkakor. Puss & kram

Onsdag 4 nov

Godmorgon Sverige. Vaknade superhungrig, tur att vi snart ska gå ner till en härlig hotellfrukost. Vad ska vi göra idag då? Jo, shoppa, shoppa och shoppa. Jag är i himmelriket.

Godnatt stockholm

Vilken dag... Åkte från lilla Trollhättan kl. 8.00 i morses och var framme vid 12.00 i huvudstaden. Då var det inplanerat lunch, shopping, incheckning på vandrarhemmet, påfyllning på matfronten en gång till, träning på sportlife och sist hämtning av syrran som kom kl. 23.00 innan jag landade i sängen med trötta ben och en frusen näsa. Imorgon är det shopping med stort S så nu måste jag sova...

Till stora staden....


Tisdag 3 Nov

Underbara morgon!
Om ngn timma är det dax att gå på tåget så tar oss till STOCKHOLM...Äntligen. Jag, mamma och min syster ska upp dit o tokshoppa i tre dagar. Det ska bli otroligt kul och framörallt ska det bli väldigt skönt att få vara ledig. Vi har bokat in oss på Sveriges bästa vandrarhem som ligger på Fridhemsplan. Perfekt avstånd till affärerna.

Ha en mysig dag ni me´




En dag på banken


Väst - Kappahl, Top - H&M, Kjol - Gina Tricot, Skärp - JC, Klocka - Pappas

Måndag 2 Nov

God morgon!!
Nu ska jag iväg till jobbet och ikväll ska jag packa inför morgondagen då det är STOCKHOLM som gäller....Shopping och mys med mamma och syrran

Pysselakuten


Fem ingredienser: Kopp - Ljus - Stenar - Blommor - Snöre

På väg....




....till restaurang Butlers i Trollhättan där vi ska titta på fotbollsmatchen AIK - IFK Göteborg. Invigde mitt nya nagellack som passar fint till min halsduk. Rockystyle...

(Tyvärr loosade IFK Göteborg men maten var god )


Önskelista till Jul

...Jag vill ha en likadan pepparkvarn som Tina har på bilden. Gärna i helvit. Hennes är tuff oxå men svår att smälta in i mitt kök så en vit skulle bli snyggare.


V.46 börjas det

Om en vecka börjar min förträning till Vasaloppet. Då är det 110 dagar kvar till 4:e och sista etappen på min klassiker. Jag kan egentligen inte fatta att jag tagit mig igenom de tre andra etapperna. Min förträning har varit si sådär på dessa etapper men med viljan kommer man långt.....Nu är det bara en grej kvar sedan har jag tagit mig igenom en av mina stora drömmar. 
Till denna etapp ska jag vara bra förberedd. Men hur ska man då träna till denna stora utmaning för snö finns det ju kanppt i denna del av landet. Jag har lagt upp det så att jag ska ut och springa, gå med stavar, styrketräna och kanske låna ngr rullskidor om det finns möjlighet.


Man klarar allt bara man vill.....


Söndag 1 Nov

Lovely Sunday!!
Tiden går så fort och vi är redan inne i November. Vart tog September och Oktober vägen? Snart är det jul och tomten knackar på dörren....I löööve.
Idag ska jag pilla klart mitt arbete i kursen Aktie och Värdepapperskunskap. Det ska skickas in imorgon. ( Vi fick ngr fler dagar på oss än väntat) Sedan tar jag ledigt en vecka från skolan...Lovely. Då bär det av till Stockholm i tre dagar för shopping....TJIHOOOOOOO. Man behöver break från vardagen lite då och då

XoXo



RSS 2.0